Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kilo vermek istiyorsan biraz kısman lazım canım birde ben eve un almıyorum kek kurabiye yapmamak için.
Kızımın onunu alamıyıryz kı ılle abur cubur ıstıyır evde yapım barı dıyım tanı bıde bebek gormeye gelenler oluyor . Zamanla daha ıyı olurum InsaAllah

Son düzenleme:
Plank az daha zorlasam 1 dk yapardım da bu kadar zorlamayim dedim şimdi dinlenme zamanı
Bence de canım çok da fazla yorma kendini Bebişler var onlar yeteri kadar zorluyorlar... benim küçük kızımın da Boğaz’ı ağrıyor sabah doktora götürecem.. bugün nerdeyse hiç emmedi aç aç gezdi... yaa ben emsin diye çabalarken o ısrarla istemiyor

Enfeksiyon vardır canım bu hafta içi götürdüm ben ufak olanı da direk emmesi de değişiklik oldu mu diye sordu. Yutkunamiyordur geçmiş olsun kuzum küçükler hasta olunca zor oluyor.

Enfeksiyon vardır canım bu hafta içi götürdüm ben ufak olanı da direk emmesi de değişiklik oldu mu diye sordu. Yutkunamiyordur geçmiş olsun kuzum küçükler hasta olunca zor oluyor.
Sağol canım yaaa... inşallah sıkıntı yoktur... benim kızım doğduğundan beri az emiyor...

Kilosu nasıl gidiyor peki normalin altında mı.
Canım doktor kilosuna normal diyor... Başak biley verme diyor... ama aç ağlıyor... bende arı mama aldım bi kaç gündür gece yatarken veriyorum nasıl yiyor bi bilsen...senin kız Eylül ün kaçında doğdu kilosu ve boyu nasıl

17 sinde doğdu geçen hafta tartildi 6900 geldi boyu da 64 cm

Kızlar yarın güzelce başlıycam diyetime iki gündür ne bulduysam yedim hastalıktan evde sırayla hepimiz gribe yakalandik ama yarın toparlanicam menumude yazicam yalnız heryerim dökülüyor spor yapabilirmiyim bilmiyorum neyse iyileseyimde o da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…