- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.401
Az hamurum kalmıstı onu da pişireyım dedım canım cok cektıKeşke kurabiye yemeseydin canım çikolata da bitter ye ama hafta da bir kez ve bir küçük kare ye.
Yaa hadi bakalım canım senin boyun kaçtı
Az hamurum kalmıstı onu da pişireyım dedım canım cok cektı
Süperrrrrrrr
Aynen canım güzel olursun iniallah 2 aya kadar herkes hedef kilosuna inmiş olur1.62 canım 55 kiloya onun için inmek istiyorum ki ideal kilom yani.
Aynen canım güzel olursun iniallah 2 aya kadar herkes hedef kilosuna inmiş olur
Kızımın onunu alamıyıryz kı ılle abur cubur ıstıyır evde yapım barı dıyım tanı bıde bebek gormeye gelenler oluyor . Zamanla daha ıyı olurum InsaAllahKilo vermek istiyorsan biraz kısman lazım canım birde ben eve un almıyorum kek kurabiye yapmamak için.
Bence de canım çok da fazla yorma kendini Bebişler var onlar yeteri kadar zorluyorlar... benim küçük kızımın da Boğaz’ı ağrıyor sabah doktora götürecem.. bugün nerdeyse hiç emmedi aç aç gezdi... yaa ben emsin diye çabalarken o ısrarla istemiyorPlank az daha zorlasam 1 dk yapardım da bu kadar zorlamayim dedimşimdi dinlenme zamanı
Aynı ben ... bende yazı bekliyorum şuanda hiç biley almıyorum...Aynen canım kilo vereyim de gardrobu baştan aşağı degisecegim
Bence de canım çok da fazla yorma kendini Bebişler var onlar yeteri kadar zorluyorlar... benim küçük kızımın da Boğaz’ı ağrıyor sabah doktora götürecem.. bugün nerdeyse hiç emmedi aç aç gezdi... yaa ben emsin diye çabalarken o ısrarla istemiyor
Yok canm nerdeeeAynen canım güzel olursun iniallah 2 aya kadar herkes hedef kilosuna inmiş olur
Sağol canım yaaa... inşallah sıkıntı yoktur... benim kızım doğduğundan beri az emiyor...Enfeksiyon vardır canım bu hafta içi götürdüm ben ufak olanı da direk emmesi de değişiklik oldu mu diye sordu. Yutkunamiyordur geçmiş olsun kuzum küçükler hasta olunca zor oluyor.
Geç olsun güç olmasın canım.... yaza daha var veririz inşallahYok canm nerdeee2 aya anca
M MissHayaLet vemagickk ve sen inersiniz hedef kiloya biz daha burdayz şahsen ben tam 4 ay daha devam edicem
Kilosu nasıl gidiyor peki normalin altında mı.Sağol canım yaaa... inşallah sıkıntı yoktur... benim kızım doğduğundan beri az emiyor...
Yok canm nerdeee2 aya anca
M MissHayaLet vemagickk ve sen inersiniz hedef kiloya biz daha burdayz şahsen ben tam 4 ay daha devam edicem
Canım doktor kilosuna normal diyor... Başak biley verme diyor... ama aç ağlıyor... bende arı mama aldım bi kaç gündür gece yatarken veriyorum nasıl yiyor bi bilsen...senin kız Eylül ün kaçında doğdu kilosu ve boyu nasılKilosu nasıl gidiyor peki normalin altında mı.
Canım doktor kilosuna normal diyor... Başak biley verme diyor... ama aç ağlıyor... bende arı mama aldım bi kaç gündür gece yatarken veriyorum nasıl yiyor bi bilsen...senin kız Eylül ün kaçında doğdu kilosu ve boyu nasıl
Merak etme canım ben seni bırakmam öyle hemende gitmem daha buradayım yaniYok canm nerdeee2 aya anca
Bizde 1 ay önce tartılmıştık 7.200 grm 64 cm di... 1 Eylül doğumluyuz17 sinde doğdu geçen hafta tartildi 6900 geldi boyu da 64 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?