- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.481
Ama bulunduğum kilodan memnunum ve artik ailem ve eşim daha fazla zayıflamamı isdemiyor.Mezun olmak için 2 kilo vermen lazım
iyi ozman kurtuldun canm bak sonuncu ceza alacakblonde ambition canım aslında kaybolmadım da giriş yapamadım pek tel bozuldu dün dip köşe temizlik yaptım elime alamadım hemen ekliyorum perşembe (yani dun) yapamadım sadece 150 puan girdim
Çok sevindim canımm tebriklerKızlar eksi 1.1
Yűzde yűz o kazanır canm ben hergűn yapmadm zaten ve yaptgm gunlerde de onun kadar yapmadm canm haftaya baslarken bolgesel yapmycam vs. Diye karar almstm ya o kararı bozmadm
Hastanede kahvaltı edıyoz kızım karsımda buz gıbı myve suyu içiyorrrben yumurtayı haslYıp getırdım burdanda peynır aldık . Evde seker krızıne gırıyom burda ıyıyım
M MissHayaLet canım zaten yaptığı sporların karşılığını aldı güzel kilo vermiş... inşallah devamı gelir sen ne yaptın tartıldın mıYűzde yűz o kazanır canm ben hergűn yapmadm zaten ve yaptgm gunlerde de onun kadar yapmadm canm haftaya baslarken bolgesel yapmycam vs. Diye karar almstm ya o kararı bozmadmbence de bu hafta M MissHayaLet 1.olucak
Çok sağol canım... aslında bu kadar beklemiyordum.. ama bi kaç gün yiyince vücut şaşırdı heraldeÇok sevindim canımm tebrikler
Bugűn tam 5. Ay doldu yaniCanım bebeğim 1 Eylül doğumlu
Aynen canım... rahatsızdı biraz doktora götürdüm diş çıkarıyor dedi... aynen büyük kızım da hiç diyet yapmadan 6. Ayda Doğum öncesi kiloma inmiştim ama bu biraz zorladı... eee yaş da geçiyor ilk kızımı 18 yaşında doğurdum bunu 29 yaşında metabolizma ister istemez yavaşlıyorBugűn tam 5. Ay doldu yanioda pek minnakmş yaaa maşallah kızlar yaa bebekler daha emerken fazlalıklardan kurtulmuş olucaksnz şahane zaten sűtű kesince metobolizma yavaşlyr şimdi tam zamanı
Harika canm tebriklerEki Görüntüle 2230894kızlar uyanmisken bende tartı fotosunu atayım bu hafta çok çalıştım karşılığını aldım şükür hepiniz emeklerinizin karşılığını alın inşallah şimdi spor vakti
Maşallah sana demiştim 63 görürsün daha aşağısı da olur diye bravoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?