- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.167
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.661
Çok değil canım yarım kiloydu ama çok miniklerdi tek tek yikamak zor oldu,üç gün boyunca günlük yapicam yarım kiloyla yaklaşık 15 kaşık kadar çıkıyor o da tam bir güne eşit,gerçi tarifte bir yumurta bir kilo ıspanak diyor ama yarım kilo bir yumurta da olur benceEvet ta çok zor oluyor . Ama sizin iş daha zor valla ben kapıyı kapattım mı görmüyorum birşey evde olunca erteleme lüksün olmuyo
Çok geçmiş olsun canım
Ne demek kız 70 ohaaaaa
Kaç kilo aldın ki
Niye bu kadar sık gidiyorsunuz anlamıyorum
Kp in dogum gunuyms kuzu eşim gidelim dedi ondan yaniEvet ta çok zor oluyor . Ama sizin iş daha zor valla ben kapıyı kapattım mı görmüyorum birşey evde olunca erteleme lüksün olmuyo
Çok geçmiş olsun canım
Ne demek kız 70 ohaaaaa
Kaç kilo aldın ki
Yarım kilo yeter bence ya .Çok değil canım yarım kiloydu ama çok miniklerdi tek tek yikamak zor oldu,üç gün boyunca günlük yapicam yarım kiloyla yaklaşık 15 kaşık kadar çıkıyor o da tam bir güne eşit,gerçi tarifte bir yumurta bir kilo ıspanak diyor ama yarım kilo bir yumurta da olur bence
Nice yıllaraKp in dogum gunuyms kuzu eşim gidelim dedi ondan yani
Ekmekler coşmuşBende menu paylasayin ama taslamayin o kadar aydan sonra toparlamam biraz zaman alcak
Sabah: 4 dilim ekmek 1 yumrta peynir zeytin cay
Ogle:tavuk menu+kola(tam bitirmedim)
Aksam:balik salata 3 dilim ekmek
Ara yok su 2 litre vardir spor olarakta bol yürüyüs
Bugunu baslamgic sayarsak 60.7 yle basladim
Evet canım biraz öyle oldu aslında hala çok açım ama yemiyorum... kız beni çok yordu bugün
Maşallah canım o kadar yemeye iyisin... 5 kilo versen yeter o da 1 ay sıksan olur zatenBende menu paylasayin ama taslamayin o kadar aydan sonra toparlamam biraz zaman alcak
Sabah: 4 dilim ekmek 1 yumrta peynir zeytin cay
Ogle:tavuk menu+kola(tam bitirmedim)
Aksam:balik salata 3 dilim ekmek
Ara yok su 2 litre vardir spor olarakta bol yürüyüs
Bugunu baslamgic sayarsak 60.7 yle basladim
Maşallah canım menülerin çok güzelSabah: bir kaynamış yumurta 2 dilim ekmek iki dilim peynir iki çeri domates bir bardak cay.
Bir bardak rezene çayı.
Oglen: bir kase et corbasi bir kase yoğurt.
Akşam bir kase mercimek yemeği 3 kaşık bulgur pilavı.
Bir parça çiğ kofte bir şekersiz nescafe misafir vardi.
Sağol canımEvet ta çok zor oluyor . Ama sizin iş daha zor valla ben kapıyı kapattım mı görmüyorum birşey evde olunca erteleme lüksün olmuyo
Çok geçmiş olsun canım
Ne demek kız 70 ohaaaaa
Kaç kilo aldın ki
Benim kızım da sevdi ama 2 gündür hiç iştahı YÖK... arı mamayı pişirdikten sonra içine 1 çay kaşığı zeytinyağı kat canım kabızlık yapmasın... biberonla mı veriyorsun kaşıkla mıBizimde bi hastalando dis cikariyo dediler 1 ay gecrti hala dis yok ama damaklari kabardi. Ben ari mama veriyorum aralarda pek sevdi
Afiyet olsun canım.Sabah: bir kaynamış yumurta 2 dilim ekmek iki dilim peynir iki çeri domates bir bardak cay.
Bir bardak rezene çayı.
Oglen: bir kase et corbasi bir kase yoğurt.
Akşam bir kase mercimek yemeği 3 kaşık bulgur pilavı.
Bir parça çiğ kofte bir şekersiz nescafe misafir vardi.
Yaa perişan oldun 2 gündür canım biraz enerji iyi gelmiştir. Ne yedinKızlar. Günaydın mutlu pazarlar
Ben gece biraz kaçamak yaptım
Kız uyumayınca2 saatlik uykuyla duruyorum
Benimde internet sorunum var eve bağlatamıyoruz binada alt yapı yokGeldim yaa internet yoktu evde geldi bende hemen damladm burayanormalde internetsz kalmam da eşim bnm interneti kullanms sagolsun
Nasi gecti sinavlar aciklandi mi sonuclari bn ilk donem biraktiydim sadece 1 drsten gecince
Günaydın canım bende oldum 5 gün oldu ama yine de bi doktora gidicemIyi pazarlar kızlar regli oldum .
Artık gönül rahatlığı ile spora başlayabilirim
Nede cok severimYarım kilo yeter bence ya .
Büyükleri yıkamakta eline sağlık
Nice yıllara
Ekmekler coşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?