Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aa evet zeytinyagi mantikli. Kaşiklaveriyorm canim biberon istemiyo aetik bi anda birakti

Ay seneye icin plan yapma bebe olursa hepsi tepe taklak olur beni birak sen naaapiyosun kahvaltilar falan he

tebrikler canm

Afiyet olsun canım.
Çorba çok seviliyor sanırım sizde.

Yaa perişan oldun 2 gündür canım biraz enerji iyi gelmiştir. Ne yedin

Evet canım ben seviyorum birde kizim için yapıyorum genelde.

Kızlar. Günaydın mutlu pazarlar
Ben gece biraz kaçamak yaptım
Kız uyumayınca 2 saatlik uykuyla duruyorum

Akşamki tek kacamagim benimde çiğ köfte ve Nescafe oldu o saatte icmemeye çalışıyorum normalde.

Bende kışın çorba çok severim eşim ve kızımda çok seviyor kışın insanın canı sıcak sıcak çorbalar sulu yemekler istiyor zaten yani biz ailecek őyleyiz

Evet canım evde çocuk olunca çorba eksik olmuyor bizde.

Kızlar napuyosunuz ben eve geldin 4gun boyunca gönlümce yedim ictim eğlendim akşam spora başlıyorum tabi diyet yapmayınca kabızlık da yok regl de 4. Gün o da baya iyi geldi sabah tartılcam çok aldığımı düşünmüyorum dünkü tuvalete iyi çıktım cidden akşam da spor yapicam ve elma çayı

Bende iki uç gundur hep dışardaym yoğun ve karsk gecti yeme dűzenim filan karstı fazla sporda yapamadm regle olmam lazm hala gelmedi bekliyorm bende bu akşam eve gidince gűzel bir spor yapaym sabahdan itibarende menűlerime çeki dűzen vereyim diyorum

Günaydın canım bende oldum 5 gün oldu ama yine de bi doktora gidicem
Git aksatma sakın bende gidicem bu hafta içi drye kasiklarim ve yumurtaliklarim ağrıyor sanki.
Evet canım ben seviyorum birde kizim için yapıyorum genelde.
Bende severim ama pek yapmıyorum 1 kase doyuruyor çünkü
Bende kışın çorba çok severim eşim ve kızımda çok seviyor kışın insanın canı sıcak sıcak çorbalar sulu yemekler istiyor zaten yani biz ailecek őyleyiz
Bende severim de sadece çorba ce salata yapınca doyuyor insan diyet için güzel bir şey aslında
Bende tartılmıyorum her zaman kilo verdigimi hissettiğim zaman artık tartilacam regli olmadan spora ağırlık ta vermek istememiştim tam gaz devam artık

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+205+135+100
orkide1453/
sena zeynep/380+435+380+330
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+285+335+

drdotty/
ELF_LR35/150+380
aurora_z / 20+20+28+20
Milana firuze /100

Ocean/ 135 +90+105
Buki_89/

Sabah: bir bardak şekersiz erik suyu bir kaynamış yumurta bir bardak çay.

Öğlen: bir kase etli nohut.

Aksam: iki dilim ekmek bir dilim peynir 6 zeytin 2 küçük bardak çay. 3,5 lt su

Sabah: bir bardak şekersiz erik suyu bir kaynamış yumurta bir bardak çay.

Öğlen: bir kase etli nohut.

Aksam: iki dilim ekmek bir dilim peynir 6 zeytin 2 küçük bardak çay. 3,5 lt su
Afiyet olsun canım
Maşallah iyi su içmişsin bu kış günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…