- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.681
az once tartildim 59.9 ciktimMaşallah canım o kadar yemeye iyisin... 5 kilo versen yeter o da 1 ay sıksan olur zaten
Insallahhh hrmemcikkkKilo verdikce sevinirsin
Aa evet zeytinyagi mantikli. Kaşiklaveriyorm canim biberon istemiyo aetik bi anda biraktiBenim kızım da sevdi ama 2 gündür hiç iştahı YÖK... arı mamayı pişirdikten sonra içine 1 çay kaşığı zeytinyağı kat canım kabızlık yapmasın... biberonla mı veriyorsun kaşıkla mı
Ay seneye icin plan yapma bebe olursa hepsi tepe taklak olurBenimde internet sorunum var eve bağlatamıyoruz binada alt yapı yoktelefonuma aldım 20gb oda zor zar yetiyo telefon faturamda 130₺ sanki cihaz almışcasınana fatura ödüyorum benimki aöf değil kuzum örgün okul ama hocalarla konustum gitmiyorum sadece sınavlara gidiyorum 2 tanesinden büte kalmıstım ama şükür geçtim seneyede aöf okumayı düşünüyorum sıkıntıdan napcağımı sasırdım sen neler yapıyosunn başka
"ELF_LR35, post: 58756948, member: 861390"]29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ
yellow girl / 370+205+135
orkide1453
sena zeynep/380+435+380+330
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+285+335+
drdotty/
ELF_LR35/150+380
aurora_z / 20+20+28+20
Milana firuze /100
Ocean/ 135 +90+105
Buki_89
@yellow girl hususi kırmızı yaptım canim
Ne yedın soyleKızlar. Günaydın mutlu pazarlar
Ben gece biraz kaçamak yaptım
Kız uyumayınca2 saatlik uykuyla duruyorum
Afiyet olsun canım.
Çorba çok seviliyor sanırım sizde.
Yaa perişan oldun 2 gündür canım biraz enerji iyi gelmiştir. Ne yedin
Kızlar. Günaydın mutlu pazarlar
Ben gece biraz kaçamak yaptım
Kız uyumayınca2 saatlik uykuyla duruyorum
Bende kışın çorba çok severim eşim ve kızımda çok seviyor kışın insanın canı sıcak sıcak çorbalar sulu yemekler istiyor zaten yani biz ailecek őyleyizEvet canım ben seviyorum birde kizim için yapıyorum genelde.
Bende kışın çorba çok severim eşim ve kızımda çok seviyor kışın insanın canı sıcak sıcak çorbalar sulu yemekler istiyor zaten yani biz ailecek őyleyiz
Bende iki uç gundur hep dışardaym yoğun ve karsk gecti yeme dűzenim filan karstı fazla sporda yapamadm regle olmam lazm hala gelmedi bekliyormKızlar napuyosunuz ben eve geldin 4gun boyunca gönlümce yedim ictim eğlendim akşam spora başlıyorum tabi diyet yapmayınca kabızlık da yok regl de 4. Gün o da baya iyi geldi sabah tartılcam çok aldığımı düşünmüyorum dünkü tuvalete iyi çıktım cidden akşam da spor yapicam ve elma çayı
Git aksatma sakın bende gidicem bu hafta içi drye kasiklarim ve yumurtaliklarim ağrıyor sanki.Günaydın canım bende oldum 5 gün oldu ama yine de bi doktora gidicem
Bende severim ama pek yapmıyorum 1 kase doyuruyor çünküEvet canım ben seviyorum birde kizim için yapıyorum genelde.
Bende severim de sadece çorba ce salata yapınca doyuyor insan diyet için güzel bir şey aslındaBende kışın çorba çok severim eşim ve kızımda çok seviyor kışın insanın canı sıcak sıcak çorbalar sulu yemekler istiyor zaten yani biz ailecek őyleyiz
Bende tartılmıyorum her zaman kilo verdigimi hissettiğim zaman artık tartilacam regli olmadan spora ağırlık ta vermek istememiştim tam gaz devam artıkKızlar napuyosunuz ben eve geldin 4gun boyunca gönlümce yedim ictim eğlendim akşam spora başlıyorum tabi diyet yapmayınca kabızlık da yok regl de 4. Gün o da baya iyi geldi sabah tartılcam çok aldığımı düşünmüyorum dünkü tuvalete iyi çıktım cidden akşam da spor yapicam ve elma çayı
Afiyet olsun canımSabah: bir bardak şekersiz erik suyu bir kaynamış yumurta bir bardak çay.
Öğlen: bir kase etli nohut.
Aksam: iki dilim ekmek bir dilim peynir 6 zeytin 2 küçük bardak çay. 3,5 lt su
Afiyet olsun canım
Maşallah iyi su içmişsin bu kış günü
Tekrar bakayım canım bende tek tek baktım sonuç aynı çıktıSchonerDuft kuzum ortalamayı Seabahar 0,598 bulmuş ben tekrar kontrol ettim ama yine 0,600 buluyorum. Hatayı tespit edemedim birde sen bakar mısın
Börek yemiştim birazzzzNe yedın soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?