- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.761
Yemeye firsatim pek olmuyor ki dun nerdeyse acliktan bayilcaktim ekmek yedim artik tok tutar diye sabahta yedimCanım sen az daha menüye birşeyler ekle yoğurt ne bileyim süt gibi meyve falanda çünkü daha bebeğin çok küçük.
Jambon ben asla yememyok kuzum bende ekmek çok tüketmem yemeklerle yemem ama sürekli protein alacaksam özellikle yumurta varsa omlet tarzı ve ekmek ile olmalı yoksa yiyemem . jambon mesela ekmeksiz asla yiyemem midemi kaldırıyor onun dışında sadece bir diyet listemde ekmek vardı onu yaparsam günde 5 dilim ekmek yiyorum mecburen o da . zaten ben herşey yiyemem bana alışırsın menüleri yazmıyorum aslında yazsam benim için iyi olacak .
senin menülerin dolu dolu ama çok yiyorsun diyemem sonuçta sağlam spor yapıyorsun . ve uyguladığın bir diyet var .
Sen hafta boyu hiç tartılmadın mı kuzum ? Ben tartılmadan duramıyorumGünaydin kızlar tartiya saatler kaldı kimler ekside olduğunu düşünüyor bakalimbu haftaki hedefleriniz kaç Gr yada kilo benimki 61 i bir şekilde görmek inşallah
Sen hafta boyu hiç tartılmadın mı kuzum ? Ben tartılmadan duramıyorumtartı kolik oldum resmen en son 69.2 ye inmişdim yani -600 grmdı ama başka düşüş olmaz galiba canm çünki sevgililer günü nü dışarda geçiricez sen tartıldn mı nekadar eksi desin?
Bizde sevgiler günü için dışarı cikamayiz ama sinema keyfi yaparız akşam evdeSen hafta boyu hiç tartılmadın mı kuzum ? Ben tartılmadan duramıyorumtartı kolik oldum resmen en son 69.2 ye inmişdim yani -600 grmdı ama başka düşüş olmaz galiba canm çünki sevgililer günü nü dışarda geçiricez sen tartıldn mı nekadar eksi desin?
Aman canım kaçamak yapma yarın tartı günü et yemeye çalış yanında bol salatayla yarınki motivasyonun düşmesin benimde regl günüm sisim su an of sabit çıkarım kesinJambon ben asla yememzaten orjinal jambon domuz etinden oluyor ama türkiyede dana etinden yada hindi jambon olanlar da pek iç açıcı görünmüyor asla yemiyceğim ender şeylerden biri ama diğer sevdiğin şeyleri tüketebilirsin canm valla o kadar sıkıldımki diyetten anlatamam bugün bıraktım ben ketojeniği canm Tam 5gün dukan birası yaptım tam 5gün de ketojenik diyet yapmış oldum bu sabah bıraktım yumurtadan karatay diyetindan beri soğudum tavukdansa dukan yaptımda soğumuştum böyle birşey var ben birseyi çok yiyince bidaha yemek istemiyorum bugün peynir ekmekli çaylı filan bir kahvaltı yaptm çok özlemişim akşamda sevgililer günü için dışarı çıkıcaz ondan bugün diyet yapamam alkol filan alıcam mecbur
Bende alayim diyorum ya ikinci el almayı düşünüyorum zaten daha ucuz oluyor baktım beğenmedi bende başkasına satarimCanım kuzenlerim de o hamaklardan kullandı 1i aldı 3 bebeğimiz kullandı 1. Ve 3. Bebek rahat kullanmıştı 2. Bebek hoşlanmamıştı
Teşekkür ederim canımiyiki doğdun canm mutlu yıllar
Çok teşekkür ediyorum canım bol zayıflamalı seneler inşallahDoğum günün kutlu olsun canım nice senelere
Canim sanada Teşekkür ederim gün geçtikçe genclesiyorum galibaİyi ki doğdun kuzum de dogum günün kutlu olsun
Ya ben sanki veremedim öyle hissediyorum regl olucam bi de onunda şişkinliği var heralde... düz 64 olsam çok iyi oluvak ama sanmıyorumGünaydin kızlar tartiya saatler kaldı kimler ekside olduğunu düşünüyor bakalimbu haftaki hedefleriniz kaç Gr yada kilo benimki 61 i bir şekilde görmek inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Ya ben sanki veremedim öyle hissediyorum regl olucam bi de onunda şişkinliği var heralde... düz 64 olsam çok iyi oluvak ama sanmıyorum
Güle güle kullan canmBizde sevgiler günü için dışarı cikamayiz ama sinema keyfi yaparız akşam evdehediyelerimi de aldım önceden fotodakiler birde parfüm almış gecen gün esim nasıl olduysa kendisi seçmiş daha çok ayakkabı merakı vardır oysa geçen sene tam 4 çift hem kışlık hem yazlık ayakkabı almışti
Canm yemek konusu sorun diil de içki konusu sorunAman canım kaçamak yapma yarın tartı günü et yemeye çalış yanında bol salatayla yarınki motivasyonun düşmesin benimde regl günüm sisim su an of sabit çıkarım kesin
Canm yemek konusu sorun diil de içki konusu soruncanlı müzik eğlence alkol nasl olucak napıcam normaldeki gibi içmem kendimi tutar diyeti düşünürüm ama en azından bir iki duble birşeyler içmem şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?