Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Jambon ben asla yemem zaten orjinal jambon domuz etinden oluyor ama türkiyede dana etinden yada hindi jambon olanlar da pek iç açıcı görünmüyor asla yemiyceğim ender şeylerden biri ama diğer sevdiğin şeyleri tüketebilirsin canm valla o kadar sıkıldımki diyetten anlatamam bugün bıraktım ben ketojeniği canm Tam 5gün dukan birası yaptım tam 5gün de ketojenik diyet yapmış oldum bu sabah bıraktım yumurtadan karatay diyetindan beri soğudum tavukdansa dukan yaptımda soğumuştum böyle birşey var ben birseyi çok yiyince bidaha yemek istemiyorum bugün peynir ekmekli çaylı filan bir kahvaltı yaptm çok özlemişim akşamda sevgililer günü için dışarı çıkıcaz ondan bugün diyet yapamam alkol filan alıcam mecbur

Son düzenleme:
Günaydin kızlar tartiya saatler kaldı kimler ekside olduğunu düşünüyor bakalim bu haftaki hedefleriniz kaç Gr yada kilo benimki 61 i bir şekilde görmek inşallah
Sen hafta boyu hiç tartılmadın mı kuzum ? Ben tartılmadan duramıyorum tartı kolik oldum resmen en son 69.2 ye inmişdim yani -600 grmdı ama başka düşüş olmaz galiba canm çünki sevgililer günü nü dışarda geçiricez sen tartıldn mı nekadar eksi desin?

Tartildim canım en son bugün tartilmicam artık yarım sabaha sürpriz olsun. Bugün aç karnına tartilamadim ama tok karın WC çıkmadan 62,4 geldim

Bizde sevgiler günü için dışarı cikamayiz ama sinema keyfi yaparız akşam evde hediyelerimi de aldım önceden fotodakiler birde parfüm almış gecen gün esim nasıl olduysa kendisi seçmiş daha çok ayakkabı merakı vardır oysa geçen sene tam 4 çift hem kışlık hem yazlık ayakkabı almışti

Aman canım kaçamak yapma yarın tartı günü et yemeye çalış yanında bol salatayla yarınki motivasyonun düşmesin benimde regl günüm sisim su an of sabit çıkarım kesin

Canım kuzenlerim de o hamaklardan kullandı 1i aldı 3 bebeğimiz kullandı 1. Ve 3. Bebek rahat kullanmıştı 2. Bebek hoşlanmamıştı
Bende alayim diyorum ya ikinci el almayı düşünüyorum zaten daha ucuz oluyor baktım beğenmedi bende başkasına satarim

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere
Çok teşekkür ediyorum canım bol zayıflamalı seneler inşallah

İyi ki doğdun kuzum de dogum günün kutlu olsun
Canim sanada Teşekkür ederim gün geçtikçe genclesiyorum galiba

E ELF_LR35 canım nice mutlu yıllara
kaptanım hiç kutlama yapmadım diyeti bozmadım gerçekten sadece spor yapamadım çok teşekkür ederim hep beraber güzel dostluklarla nice yıllara insallah

Günaydin kızlar tartiya saatler kaldı kimler ekside olduğunu düşünüyor bakalim bu haftaki hedefleriniz kaç Gr yada kilo benimki 61 i bir şekilde görmek inşallah
Ya ben sanki veremedim öyle hissediyorum regl olucam bi de onunda şişkinliği var heralde... düz 64 olsam çok iyi oluvak ama sanmıyorum

Ya ben sanki veremedim öyle hissediyorum regl olucam bi de onunda şişkinliği var heralde... düz 64 olsam çok iyi oluvak ama sanmıyorum

Şişlik vardır canım geçen hafta bende oyleydim ve sabit çıktım.

Güle güle kullan canm benim ki çok çiçek alır normal de bile arada alır büyük buketler arjmanlar yaptrır hep çiçeksiz bırakmaz beni süpriz yapar hediyeler konusunda da çok zevklidir takı genelde alır akşam da canlı müzik bireye gidelim dedi bakalım normalde ben çok severim ama yarında erkek kardeşimin doğum günü onuda dışarda gene clup de sürpriz parti yapıcaz iki gün üst üste olmuş olucak şimdi

Aman canım kaçamak yapma yarın tartı günü et yemeye çalış yanında bol salatayla yarınki motivasyonun düşmesin benimde regl günüm sisim su an of sabit çıkarım kesin
Canm yemek konusu sorun diil de içki konusu sorun canlı müzik eğlence alkol nasl olucak napıcam normaldeki gibi içmem kendimi tutar diyeti düşünürüm ama en azından bir iki duble birşeyler içmem şart

Canm yemek konusu sorun diil de içki konusu sorun canlı müzik eğlence alkol nasl olucak napıcam normaldeki gibi içmem kendimi tutar diyeti düşünürüm ama en azından bir iki duble birşeyler içmem şart
tabi diyetini ne güzel kilo verdiğini düşün alkol çok ödem yapıyomuş canım bari en az hasarla atlat iyi gidiyosun çünkü keşke su sevgililer günü pazartesi falan olsaymış tamda persembeyi buldu

Merhaba kızlar dün hindistan cevizi unundan söz etmişsiniz. Bilmiyordum, görmemiştim. Netten baktım benim evimde mutlaka olmalı dedim. Benim oğlanlar bunun kekine bayılacaklar eminim. Paylaşan arkadaşıma teşekkürler

Tartıdan ilk kez korkuyorum davul gibiyim bu hafta. İnanılır gibi değil hâlim. Geçen hafta izne ayrılmayı düşünemediğim için herkesten tekrar özür dilerim
Hastaneden +4kg ile çıkmıştım şu an bi fark var mı bilmiyorum
SchonerDuft @yellow girl

Kızlar jambon vb. Şarküteri ürünleri hem çok sağlıksız hemde kilo vermenizi engelleyecek katkılar içeriyor. Sarıkız zaten yemiyorum demiş Burcucum sen hiç yeme (yumurta kalitesini nasıl etkileyeceğini düşün)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…