Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.Takım 609.Etap ***

Masal3487 (57,40//%)Sabit Mezun olmak istiyor.
Buki_89 (63.40///%) Sabit

Ponçikbirgelincik (65///%) Sabit İzne ayrılmak istiyor
drdotty(/71.10///%) Sağlık sebebi ile bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Sevgiclk(74,4///%0) Diskalifiye

Kmsl Hnd (64.7///%)Sabit
gokyuzundekiturna(68.8/67,6/1,2/1,74 %
Hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istiyor
Milana firuze(67,80/67,7/0,10/%0.15)
nihaaal (67.3//%) Diskalifiye
ELF_LR35 (98,60/98.20/0,4/%0,41)
senazeynep(62,50/61,40/1,1/1,76%)

Nidsalii (55/53,8/1,2/%2,18)
magickk
(63.30/62,90/0,40/0,63%)

14.Takım Ortalaması :

***14.Takım 609.Etap ***

Masal3487 (57,40//%)Sabit Mezun olmak istiyor.
Buki_89 (63.40///%) Sabit

Ponçikbirgelincik (65///%) Sabit İzne ayrılmak istiyor
drdotty(/71.10///%) Sağlık sebebi ile bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Sevgiclk(74,4///%0) Diskalifiye

Kmsl Hnd (64.7///%)Sabit
gokyuzundekiturna(68.8/67,6/1,2/1,74 %
Hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istiyor
Milana firuze(67,80/67,7/0,10/%0.15)
nihaaal (67.3//%) Diskalifiye
ELF_LR35 (98,60/98.20/0,4/%0,41)
senazeynep(62,50/61,40/1,1/1,76%)

Nidsalii (55/53,8/1,2/%2,18)
magickk
(63.30/62,90/0,40/0,63%)

14.Takım Ortalaması : 0,528

Geçmiş olsun canim sağlık herşeyden önemli.
Sağol kuzum aynen öyle bu gece erkek kardeşimin doğum gününü kutlamaya eğlenceye gidecektik dün demistim hatta size onu erteledik canm gece ateş daha çok artıyor diye inslh ateş çok yüksek derecelere çıkmadan şu bir kaç günü atlatırız

Son düzenleme:
yellowgirl kızın nası oldu canım iyi mi yeni gördüm çok çok geçmiş olsun kuzucuğa allah şifa versin, dikkat et bol sıvıyı ihmal etme canım aşırı bi salgın var
Canm ara ara ateş yükseliyor bide aşırı iştahsız normalde yemek ayırmadan herşeyi iştahla yiyen çocuk bugün ne sorsam yemiysem diyor hiçbir şey yiyip içmek istemiyor

Canm ara ara ateş yükseliyor bide aşırı iştahsız normalde yemek ayırmadan herşeyi iştahla yiyen çocuk bugün ne sorsam yemiysem diyor hiçbir şey yiyip içmek istemiyor
Canım benimkiler de yemedi geçen hafta sadece süt içince de çıkarttı öksürük vardi geçti şimdi normal e döndü çocuk bunlar böyle böyle büyüyor

Anladım canım çok geçmiş olsun bütün gece ayaktasin o zaman

Canım benimkiler de yemedi geçen hafta sadece süt içince de çıkarttı öksürük vardi geçti şimdi normal e döndü çocuk bunlar böyle böyle büyüyor
Evet süt içti ama sütte öksürüğü arttırıyor diye onuda çok vermek istemiyorum ateş den korkuyor insan ateş tehlikeli diye yoksa hastalık mutlaka bir kaç güne gececek

Benimkide sadece yoğurt yemişti iki gün yoğurt yedi napayım başka hiçbirşeyi midesi kabul.etmedi galiba zor canım normal herkes hasta olunca iştahı kapanır

Evet süt içti ama sütte öksürüğü arttırıyor diye onuda çok vermek istemiyorum ateş den korkuyor insan ateş tehlikeli diye yoksa hastalık mutlaka bir kaç güne gececek
Ilacla düşmüyor mu ateş üstünü filan çıkar yatarken biz kikoduyla yatirdik hararet de vardi bemimkilerde

Sabah: iki dilim ekmek kaşarlı omlet biraz zeytin bir kaç dal maydanoz ve tahin.
Ara bir bardak rezene çayı
Bir yeşil elma

Öğlen: bir kase kereviz yemeği

Akşam: 3 kaşık bulgur pilavı üzerine bir kaşık et kavurma bir kase tavuk çorbası.
sekersiz türk kahvesi.

2,5 lt su.

Ilacla düşmüyor mu ateş üstünü filan çıkar yatarken biz kikoduyla yatirdik hararet de vardi bemimkilerde
Canım senin şeker yüksek mi sınırdamı öyle bir şeyler okudum sanki gündüz sonra çocukla uğraşırken sormayı unuttum tatlım ne dedi doktor ? Ünsilin direnci vs. bir şey var mı? Yoksa değerlerin normal mi ? Naslmş sonuçların canım ???

Yarın bakacak canım normale göre yüksek hamilelikte de duzensizdi de o zaman açlık 90 di yüksek demişlerdi düşün bakalim yarın ne dicek

Yarın bakacak canım normale göre yüksek hamilelikte de duzensizdi de o zaman açlık 90 di yüksek demişlerdi düşün bakalim yarın ne dicek
Bende de insilin direnci çıkmıştı canm ondan da böyle çok zor veriyorum ben de tekrar baktrcam bir ara bakalm değerlerim ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…