- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.641
Puan sistemi devam o zaman Canım.
Çembere ayrı puan yazarız çemberle çalışma sayı şeklinde olsun.
Bölgesel de 5 tane 1 puan demiştim sanırım unutuyorum listeyi güncelleyim yarın çember/dambıl ile çalışma 10 tane 2 puan kol bacak fark etmez şeklinde güncelleyelim
Yarın 68i görür müsün kuzu
Yolla tabiki bende boy aynası bulsam düzgün gönderecem .karnımı görünce şok olacaksınız
Canım puanları toplayıp listeye eklemen lazım
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 460+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep /
berkas / 220+
Turkuazmavi90 /
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /
ELF_LR35/
Ne yedin ki cnm . Bence Surekli tartılma sabret haftada bir bak kilonaYaptığım kaçamağa ilk kez pişman oldum kızlar.
20.30 gibi çıktık eşimle ortalama 1 saat yürüdüm 10 15 dk aletlerde çalıştık kaçamak yapmasaydım belki düşüş yaşardım
Teşekkürler canım takviye almama rağmen hastalandım inşallah yarın daha da iyi olurumAy çok dikkat et canım havalar bi iyi bi kötü hasta olmayasın takviyeler al
Afiyet olsun çok güzelKahvaltı: iki dilim tam buğday arası kaşar ile tost (hepsini bitiremedim fazla geldi 1yada 1.5 dilim kadar tam buğday ancak yemiş oldum yani) ,2çeri,1biber,1haslms yumurta,1kupa sütlü kahve
Ara: 2çilek ,bir ısırık muz
Öğlen: ızgara da istiridye mantarı ,1dilim ekmek ,3kaşık yoğurt
Ara: 1kupa kahve (100ml süt ile yapıldı )
Akşam: kabak ve yoğurt2lt su içildi
Spor:
1saat koşu bandı yüksek tempo yürüyüş:150puan
30 dakika koşu: 120puan
1saat kondisyon bisikleti: 180 puan
200plates çemberiyle iç bacak puanı nı bilmiyorum?
200 pls çemb.kol: ??
SchonerDuft plates çember kaç puan canım birde okey canım spor listesini ben takip ederim uyar bana
Gün gün ekleniyor canımGun gün mü ekliyoruz hafta bitincemi
Hic söylemeyim kimse olumsuz etkilenmesinNe yedin ki cnm . Bence Surekli tartılma sabret haftada bir bak kilona
Geçmiş olsun canımTeşekkürler canım takviye almama rağmen hastalandım inşallah yarın daha da iyi olurum
Afiyet olsun canimKahvalti
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim ekmek
Kk beyaz peynir
5 badem
Oglen
6 tane kofte
Salata
1yk yogurt
Ara
4 5 cilek
Aksam
4yk taze fasulye
Az salata
Su 1.5lt oldu 2 ye tamamlarim
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Aynen canım kesin düşüş olurdu ama zamanı geri alamayız maden gelecek için ders alalım canım bir daha kaçamak yok tamam mı hedeflerini düşün canımYaptığım kaçamağa ilk kez pişman oldum kızlar.
20.30 gibi çıktık eşimle ortalama 1 saat yürüdüm 10 15 dk aletlerde çalıştık kaçamak yapmasaydım belki düşüş yaşardım
Tamam canım ozman toplam 400 çember benim 80puan yaptı ben 10 puan yazmıştım kuzum şimdi 70puan daha ekliyim 530puanla açılışı yapmış oldum bugünPuan sistemi devam o zaman Canım.
Bölgesel de 5 tane 1 puan demiştim sanırım unutuyorum listeyi güncelleyim yarın çember/dambıl ile çalışma 10 tane 2 puan kol bacak fark etmez şeklinde güncelleyelim
Yolla tabiki bende boy aynası bulsam düzgün gönderecem .karnımı görünce şok olacaksınız
5 tanesi 2 puan demiştin canım geçen haftayı ben öyle hesaplanmıştım soranlarada öyle demiştimPuan sistemi devam o zaman Canım.
Maşallah canım ya çok iyisin göbek möbek hiç bişey kalmamış azcık basen var o da gittiğinde mankenlik için başvurabilirsin
Maşallah canım ya çok iyisin göbek möbek hiç bişey kalmamış azcık basen var o da gittiğinde mankenlik için başvurabilirsin
Oohoo 6 kilo gidince ne basen kalır ne de yağ en güzel yanı sporla diyetisyenle kontrollü gitmen en geç haziranda istediğin model şort senindir
Aayyy motivem tavan yaptıOohoo 6 kilo gidince ne basen kalır ne de yağ en güzel yanı sporla diyetisyenle kontrollü gitmen en geç haziranda istediğin model şort senindirboyda önemli tabi ama fizik daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?