Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gun gün mü ekliyoruz hafta bitincemi

Yaptığım kaçamağa ilk kez pişman oldum kızlar .
20.30 gibi çıktık eşimle ortalama 1 saat yürüdüm 10 15 dk aletlerde çalıştık kaçamak yapmasaydım belki düşüş yaşardım
Ne yedin ki cnm . Bence Surekli tartılma sabret haftada bir bak kilona

Afiyet olsun çok güzel

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 530+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep /
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /

ELF_LR35/
[/QUOTE]

Kahvalti
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim ekmek
Kk beyaz peynir
5 badem
Oglen
6 tane kofte
Salata
1yk yogurt
Ara
4 5 cilek
Aksam
4yk taze fasulye
Az salata
Su 1.5lt oldu 2 ye tamamlarim
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canim

Yaptığım kaçamağa ilk kez pişman oldum kızlar .
20.30 gibi çıktık eşimle ortalama 1 saat yürüdüm 10 15 dk aletlerde çalıştık kaçamak yapmasaydım belki düşüş yaşardım
Aynen canım kesin düşüş olurdu ama zamanı geri alamayız maden gelecek için ders alalım canım bir daha kaçamak yok tamam mı hedeflerini düşün canım

Tamam canım ozman toplam 400 çember benim 80puan yaptı ben 10 puan yazmıştım kuzum şimdi 70puan daha ekliyim 530puanla açılışı yapmış oldum bugün

5 tanesi 2 puan demiştin canım geçen haftayı ben öyle hesaplanmıştım soranlarada öyle demiştim

Maşallah canım ya çok iyisin göbek möbek hiç bişey kalmamış azcık basen var o da gittiğinde mankenlik için başvurabilirsin
Aaayyy canım teşekkür ederim çok mutlu oldum ❤❤❤göbeğimin ve belimin son halleri beni okadar mutlu ediyorki anlatamam baktıkça inanamıyorum 6 kilo daha verince nasl olcak bakalim diyorum ama benden manken olmaz o kesin canım boydan kaybediyorum drdotty ve htc71 manken adaylarımız

Oohoo 6 kilo gidince ne basen kalır ne de yağ en güzel yanı sporla diyetisyenle kontrollü gitmen en geç haziranda istediğin model şort senindir boyda önemli tabi ama fizik daha önemli

Oohoo 6 kilo gidince ne basen kalır ne de yağ en güzel yanı sporla diyetisyenle kontrollü gitmen en geç haziranda istediğin model şort senindir boyda önemli tabi ama fizik daha önemli
Aayyy motivem tavan yaptı zaten boy 1.70lerde olsaydı şimdi mezun olmak üzereydim artık olanla idare edicez hafi bakalım hazirana az kaldı az yağ/bol kas yaza kadar inşallah ❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…