- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.661
Canım kaç kalori alıyorsun senin boyun kilon benden farkı sen 1000-1200 kalorinin altına düşme canım vitaminli sağlıklı gıdalar tercih edersen zaten karbonhidrat ve şeker tükettiği zamanlardaki gibi artk hasta olmuyor insan daha sağlıklı besleniıyoruz şuanEve kendimi yeni atabildim. Pizza değil ama pizzacilardaji ızgara kanatlardan sipariş ettim artık. İçeceksiz. Yatış öncesi bir Leslie daha yapacağım ins. Ama kendimi çok bitkin hissediyorum sanırım aldığım kalori bu sistemde yetmedi. Hasta falan olmam ins.
@yellow girl
Öğlen çok kötü olmuş canım fast-food asitli içecekler en tehlikeli grupSelam kızlar kahvaltı 4 zeytin bir dilim sarı buğday ekmeği peynir ve çay
Öğle et ekmek hamburger Fanta
Akşam türk kahvesi bir elma
Bu hafta çok düzensiz gidiyorum aşırı şiştim kızlar.
İnşallah canımm iyi hisset ki iyi şeyler olsunAayyy motivem tavan yaptızaten boy 1.70lerde olsaydı şimdi mezun olmak üzereydim artık olanla idare edicez hafi bakalım hazirana az kaldı az yağ/bol kas yaza kadar inşallah ❤❤❤❤❤
Canım kaç kalori alıyorsun senin boyun kilon benden farkı sen 1000-1200 kalorinin altına düşme canım vitaminli sağlıklı gıdalar tercih edersen zaten karbonhidrat ve şeker tükettiği zamanlardaki gibi artk hasta olmuyor insan daha sağlıklı besleniıyoruz şuan
2 boy top bendede var ama hiç şişeremem benim kızdan bana vakit kalmaz :)lastik gerekli kuzum ya bende de mat yok 2 boy topum vardı onları da şişirecem bakalım . don lastikleri var mı tubili
bu hafta yeni bi rekora imza atacam diyosun yaniBugün ev temizliğine ayırdım enerjimi ama içim rahat etmedi birkaç hareket yaptım
50 squat
50 dış bacak
200 iç bacak
100 köprü hareketi
3 dk plank
Yemek listemde
Sabah
1 çift sarılı yumurta
2 dilim peynir
Duble şekersiz çay
Arada sütlü kahve ve 1 elma
Öğlen
Kabak detoksu yemeği
Arada 1 havuç
Akşam
Kabak detoksu yemeği pulbiber ve limonla
ne yedin ki kaçırmışım benYaptığım kaçamağa ilk kez pişman oldum kızlar.
20.30 gibi çıktık eşimle ortalama 1 saat yürüdüm 10 15 dk aletlerde çalıştık kaçamak yapmasaydım belki düşüş yaşardım
o bel ne kız
afiyet olsun kuzumEki Görüntüle 2256247
Günaydın kızlar güzel bir kahvaltı ile gün e başlıyorum
Moralin neden bozuldu tatlim ozel mi yoksa bu kilo vermeyle falan mi alakali benimde bozulmaya basladiReformer aletli plates canım 2 ay kadar gitmiştim pahalı gelmeye başladığı için bıraktım. Bir sayfada da cakmasini yapmışlar bende ona istinaden evde aynı düzeneği kurdum hareketlerde aklımda evde yapmaya başladım işte cuamrtesi günü
listeyi bulamadım canım çıkmam da gerekti yarın bakacam ancak.
Canım nasılsın kiloyu korumak vermekten daha zor aslında 1 ay korudun mu bünye de alışır ama sürekli de tartiya çıkmak gerekli
Moralim bozuldu biraz pişman oldum ama yapacak birşey yok artık.
Yarın alırım olmazsa cumartesi alacaktım kısmet olmadı.
Yine yok 68Puan sistemi devam o zaman Canım.
Çembere ayrı puan yazarız çemberle çalışma sayı şeklinde olsun.
Bölgesel de 5 tane 1 puan demiştim sanırım unutuyorum listeyi güncelleyim yarın çember/dambıl ile çalışma 10 tane 2 puan kol bacak fark etmez şeklinde güncelleyelim
Yarın 68i görür müsün kuzu
Yolla tabiki bende boy aynası bulsam düzgün gönderecem .karnımı görünce şok olacaksınız
Canım puanları toplayıp listeye eklemen lazım
Belin bayagi ince canim
Gunaydin canimgünaydın kızlar
Afiyet olsun kuzumEki Görüntüle 2256247
Günaydın kızlar güzel bir kahvaltı ile gün e başlıyorum
Yok kaçamak yapmam artık çok pişman oldum ilk kez .çokta güzel spor yaptım dün eşimle bugün annemde kalacam aarma saracaz yarın için orası çok tehlikeliAynen canım kesin düşüş olurdu ama zamanı geri alamayız maden gelecek için ders alalım canım bir daha kaçamak yok tamam mı hedeflerini düşün canım
Çember ve ağırlıklı olana hatta lastikle çalışmaya ayrı puan verelim aletsize ayrı puan verelim. Onu unutmayalım listenin altına da yazayımTamam canım ozman toplam 400 çember benim 80puan yaptı ben 10 puan yazmıştım kuzum şimdi 70puan daha ekliyim 530puanla açılışı yapmış oldum bugün
Ok inşallah unutmam yine :) sağol canım5 tanesi 2 puan demiştin canım geçen haftayı ben öyle hesaplanmıştım soranlarada öyle demiştim
Göbekten çok az kalmış belin muhteşem basenleri de incelttin mi hiçbirşey kalmamış olacak
Fast food yemişsinSelam kızlar kahvaltı 4 zeytin bir dilim sarı buğday ekmeği peynir ve çay
Öğle et ekmek hamburger Fanta
Akşam türk kahvesi bir elma
Bu hafta çok düzensiz gidiyorum aşırı şiştim kızlar.
Ahaha daha ne olsun işte lastikte beleşe geldi2 boy top bendede var ama hiç şişeremem benim kızdan bana vakit kalmaz :)
olmazmı kız var olmadı bi don'u feda ederim
Yediğimi hiç yazmayım bayağı abarttım amane yedin ki kaçırmışım ben
Ok canımGunaydin kizlar ben hattimi taşıdım bu elimdeki hat bugün kapanır digeride en geç 3 gun icinde açılacakmış onumuzdeki 2 gun gunduzleri yazamayabilirim
Tereyağı organik olandan biraz yedim wcye iyi geliyor biraz yedim.afiyet olsun kuzum
bal kaymak mı o(ay çok canım çekti )
Kilo durumuna bozuldu yaMoralin neden bozuldu tatlim ozel mi yoksa bu kilo vermeyle falan mi alakali benimde bozulmaya basladi
Yine yok 6869.2 ciktim
Belin bayagi ince canimzaten hep diyordun fotoyla belgelmis oldun basenden de gitti mi tamam bende bugun son halimi cekeyim size atarim ozelden
ayy kuzum bir gaz vermişin bana sorma ama 69 da takildim cildirtacak beni menuler yazdigim sekikdeydi kacamak yok ama kac gundur gitmiyor hadi sabah 68 goreyim diyorum uyaniyorum yine 69
Sağol canım şimdiden sana da afiyet olsunGunaydin canim
Afiyet olsun kuzumbende birazdan hazirlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?