Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım kaç kalori alıyorsun senin boyun kilon benden farkı sen 1000-1200 kalorinin altına düşme canım vitaminli sağlıklı gıdalar tercih edersen zaten karbonhidrat ve şeker tükettiği zamanlardaki gibi artk hasta olmuyor insan daha sağlıklı besleniıyoruz şuan

Selam kızlar kahvaltı 4 zeytin bir dilim sarı buğday ekmeği peynir ve çay
Öğle et ekmek hamburger Fanta
Akşam türk kahvesi bir elma
Bu hafta çok düzensiz gidiyorum aşırı şiştim kızlar.
Öğlen çok kötü olmuş canım fast-food asitli içecekler en tehlikeli grup akşamda öğleden dolayı kendini aç bırakmışsın keşke böyle olmasaymış

Kalori sayamadim bgn ama diyette 1500le besleniyordum 500de spor yapmaya çalışıyordum. Bugün çok yoğun gün olduğundan beslenmedim ara öğün.. vitamin takviyesi şart bana. Çinko da basliycam ins. Bahar nezlesi gibi halsizlik hapsurmalar ve hafif boğaz kaşıntısı var. İns sabaha gecer.

bu hafta yeni bi rekora imza atacam diyosun yani

Moralin neden bozuldu tatlim ozel mi yoksa bu kilo vermeyle falan mi alakali benimde bozulmaya basladi
Yine yok 68 69.2 ciktim
Belin bayagi ince canimzaten hep diyordun fotoyla belgelmis oldun basenden de gitti mi tamam bende bugun son halimi cekeyim size atarim ozelden
ayy kuzum bir gaz vermişin bana sorma ama 69 da takildim cildirtacak beni menuler yazdigim sekikdeydi kacamak yok ama kac gundur gitmiyor hadi sabah 68 goreyim diyorum uyaniyorum yine 69

Aynen canım kesin düşüş olurdu ama zamanı geri alamayız maden gelecek için ders alalım canım bir daha kaçamak yok tamam mı hedeflerini düşün canım
Yok kaçamak yapmam artık çok pişman oldum ilk kez .çokta güzel spor yaptım dün eşimle bugün annemde kalacam aarma saracaz yarın için orası çok tehlikeli
Tamam canım ozman toplam 400 çember benim 80puan yaptı ben 10 puan yazmıştım kuzum şimdi 70puan daha ekliyim 530puanla açılışı yapmış oldum bugün
Çember ve ağırlıklı olana hatta lastikle çalışmaya ayrı puan verelim aletsize ayrı puan verelim. Onu unutmayalım listenin altına da yazayım
5 tanesi 2 puan demiştin canım geçen haftayı ben öyle hesaplanmıştım soranlarada öyle demiştim
Ok inşallah unutmam yine :) sağol canım
Göbekten çok az kalmış belin muhteşem basenleri de incelttin mi hiçbirşey kalmamış olacak
Selam kızlar kahvaltı 4 zeytin bir dilim sarı buğday ekmeği peynir ve çay
Öğle et ekmek hamburger Fanta
Akşam türk kahvesi bir elma
Bu hafta çok düzensiz gidiyorum aşırı şiştim kızlar.
Fast food yemişsin mecbur kalırsan yemeye üstteki ekmeği çıkar asitli yerine ayran iç patatese hiç dokunma o zaman biraz daha masum oluyor bunu diyetisyen söylemişti bana canin çok çekerse bu şekilde ye diye
2 boy top bendede var ama hiç şişeremem benim kızdan bana vakit kalmaz :)
olmazmı kız var olmadı bi don'u feda ederim
Ahaha daha ne olsun işte lastikte beleşe geldi
ne yedin ki kaçırmışım ben
Yediğimi hiç yazmayım bayağı abarttım ama
Gunaydin kizlar ben hattimi taşıdım bu elimdeki hat bugün kapanır digeride en geç 3 gun icinde açılacakmış onumuzdeki 2 gun gunduzleri yazamayabilirim
Ok canım
afiyet olsun kuzum
bal kaymak mı o (ay çok canım çekti )
Tereyağı organik olandan biraz yedim wcye iyi geliyor biraz yedim.
Kilo durumuna bozuldu ya o kadar dikkat ettim su.3lt içiyorum bir wc yüzünden kilom düşmüyor.
Sende takılı kalmışsın niye böyle oluyor ya bu hafta ben sabit çıksam yeter bana .
Birde kabak yemekten ögg geldi değişik şeyler bulmam lazım

Hayırlı sabahlar kızlar yaa ben kaç günlerdir gecelerdir yorgun bitkin uykusuz ve ciddi anlamda çok uykusuzum uyumuyor avazı çıktığı kadar bağıra bağıra ağlıyor çok zor sakinleştiriyorum uyudu derken 10 dk sonra yine aynı başıma ağrılar girdi bugun gece eşimde yoktu çok yıprandım kız ağlıyor ben ağlıyom ve en kötüsü salı gunune kadar eşim olmayacak bi değişiklik olmazsa bi iyi olsaydı kızım ya dun dr sprey gibi bişey verdi 3eczane gezdim yok biri getirtecekti hala haber yok bide dr bakmadı nasıl yara olduğuna içim rahat etmedi doğrusu bende kızı bırakıp asm ye gidecek velhasıl kelam dua ediverin canlarım benimde ayrı yoğunlığum var zor gelirim bu aralar ama yinede fırsat buldukça gelmeye çalışirimHayırlı sabahlar kızlar yaa ben kaç günlerdir gecelerdir yorgun bitkin uykusuz ve ciddi anlamda çok uykusuzum uyumuyor avazı çıktığı kadar bağıra bağıra ağlıyor çok zor sakinleştiriyorum uyudu derken 10 dk sonra yine aynı başıma ağrılar girdi bugun gece eşimde yoktu çok yıprandım kız ağlıyor ben ağlıyom ve en kötüsü salı gunune kadar eşim olmayacak bi değişiklik olmazsa bi iyi olsaydı kızım ya dun dr sprey gibi bişey verdi 3eczane gezdim yok biri getirtecekti hala haber yok bide dr bakmadı nasıl yara olduğuna içim rahat etmedi doğrusu bende kızı bırakıp asm ye gidecek velhasıl kelam dua ediverin canlarım benimde ayrı yoğunlığum var zor gelirim bu aralar ama yinede fırsat buldukça gelmeye çalışirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…