Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bisiklet direk basen ve karın kasları çalıştırıyor ya canım onun sayesinde oldu salonda da basen için en çok k.bisikleti sürdürüyorlar k.bisikletime devam iyici dümdüz karın ve ideal basen ulaşmaya çalışıcaz belimi de yıllardıtlr dans etmeye borçluyum danstan dolayı bel yapım oyuk canım zayıfladıkça iyice ortaya çıkıyor ve tabi hala haftada en az 1-2 gün dans etmeyi bırakmıyorum vücut baya sıkı oldu ama sadece iç bacak gergin dill ondan çember ile iç bacak yapcam hergün bide kol göğüş hareketleri de yaparım kollar bacaklar incelsin sıkılaşsın biraz daha Bu arada dün bir arkadaş bölgesele 5dk 2puan yazılmıştı öyle hesaplıyoz dedi canım çember ve dağıla 10dk 2puan dedin daha düşük olmuş oldu dambıllı dambılsızdan neyse bu hafta düzenleriz bakalım kuzucum ❤ basen için bisiklete ek olarak gene aralarda makas da yapayım diyorum yeterleri olur sanırım dimi

canım çok geçmiş olsun Allahım sabrını ve şifasını versin tez zamanda
buralarıda düşünme öncelik her zaman sağlık

Canım ben de geçen hafta yı öyle kapattım ama geçen hafta verdiğim yağ kadar kas yaptgm için sabit kalmış bak dün ölçtüydüm 1 kilo kas yapmışım canım belki siz de de kas artmışdır yada öbür hafta düşecektir bende 2 haftada 1 düşüş şeklinde olduğu daha çok oluyor canım sabret

Öğlen çok kötü olmuş canım fast-food asitli içecekler en tehlikeli grup akşamda öğleden dolayı kendini aç bırakmışsın keşke böyle olmasaymış
Aynen öyle yaptım canım bu durum benimde çok canımı sıkıyor zaten tartılamamak daha da korkutucu direk vücuduma yağ yollamış gibi hissediyorum moralim alt üst olmuş durumda

Fast food yemişsin mecbur kalırsan yemeye üstteki ekmeği çıkar asitli yerine ayran iç patatese hiç dokunma o zaman biraz daha masum oluyor bunu diyetisyen söylemişti bana canin çok çekerse bu şekilde ye diye
Zaten patatesi yemedim içine de hiçbir şey koydurmadım ama o kadar yavan bir tat oldu ki aç kalsam daha iyiyidi dedim karnımı resmen fantayla doyurdum.

bu hafta yeni bi rekora imza atacam diyosun yani
65i ucundan görsem şu hafta çok sevincem ya
Ben demiştim onu canım liste başladığında bölgesel hareketlere 5 tanesi 2 puan demişti SchonerDuft

Aynen öyle yaptım canım bu durum benimde çok canımı sıkıyor zaten tartılamamak daha da korkutucu direk vücuduma yağ yollamış gibi hissediyorum moralim alt üst olmuş durumda
Üzülme canım olumsuz düşünme telafi edersin sen sadece bir daha yapma hayallerimizi düşün canım istediğimiz görüntüye varmak için yağdan kilo vermeliyiz onun içinde ne yediğimiz çok önemli bunu aklından bundan sonra çıkarma yeter yağ yakıcı sporlardan yap cardio,bisiklet,koşu gibi

Günaydın kızlar
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Günaydın hanımlar 3 günlük kabak detoksu sonunda 66.5 olmuşum
Tebrik ederim canım süper gidiyosun valla herkesi solladın geçtin tugbaFB de nerdeyse yakaladın sen hafta ya da beni yakalarsan şaşmam ondan bende hızlıca kaçıyorum aramızda tam 1 kilo kalmış süpersin Ben de orkide1453 harekete geçmeden onu yakalayım bari Hadi tubi ,barkas peşimden gelin orkideyi yakalıycaz htc71 SchonerDuft bizi yakalayamazsınız kiiii

inşallah cnm sen beni geçince belki bi heves gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…