Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar kahvaltı 4 zeytin bir dilim sarı buğday ekmeği peynir ve çay
Öğle et ekmek hamburger Fanta
Akşam türk kahvesi bir elma
Bu hafta çok düzensiz gidiyorum aşırı şiştim kızlar.
Evet çok duzensiz olmuş canım hem fanta icmissin keşke onun yerine su icseydin onların içinde aşırı şeker var.

Cuma gece evimdeyim zaten sabah ilk uyandığımda direk bir saat bisiklet yapıcam canım. Detox yapıp sonra normal diyet programı uygulamayı planlıyorum. Bu hafta boş yere fazlalığım oldu of ya.

canım söylemesi ayıp bende bende 65.5 çıktım
yani beni önce seni sonra yakalaması imkansız
beni geçmene izin vermeyeceğim buda böyle biline

canım söylemesi ayıp bende bende 65.5 çıktım
yani beni önce seni sonra yakalaması imkansız
beni geçmene izin vermeyeceğim buda böyle biline
Bugün ikimizde mi 65.5 çıktık böyle kıran kırana yarış görmedim iki de bir eşitleniyoruz aynı anda hedefe varıp aynı gün mezun olursak şaşmam tubişcim şunu da hatırlatayım bu hala regleyi bekliyor olduğum kilo regle olursam cumaya 64.9 olcam ona göre

Sporun faydaları işte canım karşılığını çok güzel alıyorsun .
aletli olarak 10 kere 3 puan aletsiz 10 tanesi 2 puan olsun sen tekrar hesaplayacaksın puanı ama
Günaydın hanımlar 3 günlük kabak detoksu sonunda 66.5 olmuşum
kaç kg vermiş oldun toplam canım tebrik ederim
Zaten patatesi yemedim içine de hiçbir şey koydurmadım ama o kadar yavan bir tat oldu ki aç kalsam daha iyiyidi dedim karnımı resmen fantayla doyurdum.
başka alternatifin yok muydu kuzum

tatlı kızlar sizi arap atını hiç duydunuz mu bir bakmışsınız ensenizdeyim
Kızlar hala regle olmadım ilaçlı alsam ne yapsam bilmiyorum soğan mı kaynatsam hala gelmedi amaaaaaaaaaa dünden bugüne gene 200gram daha gitmiş 65.5 çıktm
soğan suyu yap kuzum :) ya birde şu detoksu özelden yazar mısın bulamadım hafta sonu yapayım bende ellerim yüzüm flan hep şiş
bikac haftadir sporu salamis durumdaydim bugün basliyorum yine kimler spor yapio bakalim
spor listemiz var canım katılmak ister misin

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 570+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep /
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /

ELF_LR35/
SchonerDuft Ben dünki puanımı düzelttim canım
htc71 sen de dün 45 dakika hızlı tempo yürüyüş yazmışsın menune canım ama puanı nı eklememişsin yeni liste bu ekle canım
kızlar bu yeni listemiz dün başladık fark etmeyen unutan olduysa dün ekleniyo unutan varsa dün ki ve bugün ki sporlarınızı ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…