- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.701
Evet çok duzensiz olmuş canım hem fanta icmissin keşke onun yerine su icseydin onların içinde aşırı şeker var.Selam kızlar kahvaltı 4 zeytin bir dilim sarı buğday ekmeği peynir ve çay
Öğle et ekmek hamburger Fanta
Akşam türk kahvesi bir elma
Bu hafta çok düzensiz gidiyorum aşırı şiştim kızlar.
Cuma gece evimdeyim zaten sabah ilk uyandığımda direk bir saat bisiklet yapıcam canım. Detox yapıp sonra normal diyet programı uygulamayı planlıyorum. Bu hafta boş yere fazlalığım oldu of ya.Üzülme canım olumsuz düşünme telafi edersin sen sadece bir daha yapma hayallerimizi düşün canım istediğimiz görüntüye varmak için yağdan kilo vermeliyiz onun içinde ne yediğimiz çok önemli bunu aklından bundan sonra çıkarma yeteryağ yakıcı sporlardan yap cardio,bisiklet,koşu gibi
Ayran olsaydı onu içicektim yoktu niye yoksa onu da anlamadım. Ben çok şanssızım.Evet çok duzensiz olmuş canım hem fanta icmissin keşke onun yerine su icseydin onların içinde aşırı şeker var.
canım söylemesi ayıp bende bende 65.5 çıktım❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tebrik ederim canım süper gidiyosun valla herkesi solladın geçtintugbaFB de nerdeyse yakaladın sen hafta ya da beni yakalarsan şaşmam ondan bende hızlıca kaçıyorum aramızda tam 1 kilo kalmış süpersin Ben de orkide1453 harekete geçmeden onu yakalayım bari Hadi tubi ,barkas peşimden gelin orkideyi yakalıycaz htc71 SchonerDuft bizi yakalayamazsınız kiiii
valla bu hızla ne ucu 64 ü görsen şaşırmam65i ucundan görsem şu hafta çok sevincem ya
Ben demiştim onu canım liste başladığında bölgesel hareketlere 5 tanesi 2 puan demişti SchonerDuft
yellow ne güzel olmuşsun az kalmış kız
blonde ambition kız valla fıstık gibisin ya maşallah
Canım maşallah birşey kalmamış zaten vereceğin 6 kilo sonrası gayet güzel bir vücudun olacak inşallah
Ben artık yemesem durmadan spor yapsam gene size yetişemem.canım söylemesi ayıp bende bende 65.5 çıktım
yani beni önce seni sonra yakalaması imkansız
beni geçmene izin vermeyeceğim buda böyle biline
Saçlar da sarı yazın bikini de ahengle dans eder.yaaa Kızlar sizi çok seviyorum teşekkür ederim hep beraber fit olup hedefe varalım inşal
spor işte çok güzel topluyor vücuduyaaa Kızlar sizi çok seviyorum teşekkür ederim hep beraber fit olup hedefe varalım inşal
Amcam ne ya alcam pardon kızlar telefonum
Bugün ikimizde mi 65.5 çıktıkcanım söylemesi ayıp bende bende 65.5 çıktım
Sporun faydaları işte canım karşılığını çok güzel alıyorsun .Bisiklet direk basen ve karın kasları çalıştırıyor ya canım onun sayesinde oldu salonda da basen için en çok k.bisikleti sürdürüyorlar k.bisikletime devam iyici dümdüz karın ve ideal basen ulaşmaya çalışıcaz belimi de yıllardıtlr dans etmeye borçluyum danstan dolayı bel yapım oyuk canım zayıfladıkça iyice ortaya çıkıyor ve tabi hala haftada en az 1-2 gün dans etmeyi bırakmıyorum vücut baya sıkı oldu ama sadece iç bacak gergin dill ondan çember ile iç bacak yapcam hergün bide kol göğüş hareketleri de yaparım kollar bacaklar incelsin sıkılaşsın biraz daha Bu arada dün bir arkadaş bölgesele 5dk 2puan yazılmıştı öyle hesaplıyoz dedi canım çember ve dağıla 10dk 2puan dedin daha düşük olmuş oldu dambıllı dambılsızdan neyse bu hafta düzenleriz bakalım kuzucum ❤ basen için bisiklete ek olarak gene aralarda makas da yapayım diyorum yeterleri olur sanırım dimi
kaç kg vermiş oldun toplam canım tebrik ederimGünaydın hanımlar 3 günlük kabak detoksu sonunda 66.5 olmuşum
başka alternatifin yok muydu kuzumZaten patatesi yemedim içine de hiçbir şey koydurmadım ama o kadar yavan bir tat oldu ki aç kalsam daha iyiyidi dedim karnımı resmen fantayla doyurdum.
tuba daha dün veremiyorum diyordun sen gizli gizli vermişsin bakcanım söylemesi ayıp bende bende 65.5 çıktım
tatlı kızlar sizi arap atını hiç duydunuz mu❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tebrik ederim canım süper gidiyosun valla herkesi solladın geçtintugbaFB de nerdeyse yakaladın sen hafta ya da beni yakalarsan şaşmam ondan bende hızlıca kaçıyorum aramızda tam 1 kilo kalmış süpersin Ben de orkide1453 harekete geçmeden onu yakalayım bari Hadi tubi ,barkas peşimden gelin orkideyi yakalıycaz htc71 SchonerDuft bizi yakalayamazsınız kiiii
soğan suyu yap kuzum :) ya birde şu detoksu özelden yazar mısın bulamadım hafta sonu yapayım bende ellerim yüzüm flan hep şişKızlar hala regle olmadım ilaçlı alsam ne yapsam bilmiyorum soğan mı kaynatsam hala gelmedi amaaaaaaaaaadünden bugüne gene 200gram daha gitmiş 65.5 çıktm
spor listemiz var canım katılmak ister misinbikac haftadir sporu salamis durumdaydim bugün basliyorum yine kimler spor yapio bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?