- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.821
Bebegi oldu hamilelik kilosu benim gibi yiye almadi ki canim asil ben yazik etmistim neyseki toparladim
Canım 3 tane ufak çocukla tempolu yürüyüşe çıkamıyorum ama sabah 6 - 7 arası gün başlıyor bizde hep tempo devam ediyor gece 1-2 yi buluyorMenüm iyi canım spor da iyi ama tempolu yürüyüş oneririm
Ben bilmiyordum doğum kilosu olduğunuBebegi oldu hamilelik kilosu benim gibi yiye almadi ki canim asil ben yazik etmistim neyseki toparladim
Evlendi bebisi oldu ben evlendigim zaman ayri bir 10 kilo cocuga ayri bir 16 almistimBen bilmiyordum doğum kilosu olduğunukaptinn ozaman inanılmaz az almışsın sadece 10kilo mu biz 20 - 30 kilo alıyoruz hamilelikte
Maşallah zor valla Allah yarymcin olsunCanım 3 tane ufak çocukla tempolu yürüyüşe çıkamıyorum ama sabah 6 - 7 arası gün başlıyor bizde hep tempo devam ediyor gece 1-2 yi buluyor
Sende çok çok iyi almışsın 16 kilo alan ra pek duymuyorum genelde herkes 20civarı alıyor 30 alanlarında sayısı baya fazlaEvlendi bebisi oldu ben evlendigim zaman ayri bir 10 kilo cocuga ayri bir 16 almistim
Ben evlenmedim ama kedi sahibi oldum o da kilo alma bahanesi sayılır mı?Sende çok çok iyi almışsın 16 kilo alan ra pek duymuyorum genelde herkes 20civarı alıyor 30 alanlarında sayısı baya fazlabende evlenince 5 aldm hamilelikte de 20 kilo aldım hamilelikte aldığım 20nin tamamı gitti evlendikten sonra aldım 5kilo kaldı sadece oda giderse bekarlık kilom 58e dönücem
Masallah kuzumSende çok çok iyi almışsın 16 kilo alan ra pek duymuyorum genelde herkes 20civarı alıyor 30 alanlarında sayısı baya fazlabende evlenince 5 aldm hamilelikte de 20 kilo aldım hamilelikte aldığım 20nin tamamı gitti evlendikten sonra aldım 5kilo kaldı sadece oda giderse bekarlık kilom 58e dönücem
Gider canım.gidiyor zaten sadece yemenize ve gün içinde hareket etmeye çalışın çabucak giderHarikasın canımben anca 63geldim kaldım devamı tatil dönüşü artk 73ile başlamşdm tatile kadar 10kilo gitti dönünce de 5daha gidecek inşallah
Bende aldm verdim hep canım ya bekarken bende ilk 63lere çıkmıştım sonra diyet yaptm hemen 58 oldum nişanlamadan önce 58dim 58ken herkes sakın 1kilo bile verme çok güzel diyordu ama tabiki incecik olmuyorum aslında hafif balık etli oluyorum ama bana òyle yakışıyordu eşimde sakın kilo verme diyor 58 olunca bende neyse onu da 4 yıl korudum zaten 1yıl nişanlılık 3yıl evlilik toplan 4yıl da sabit gibi idim 1-2 kilo normal olarak oynardı yani 60ın üstüne çıkmazdı derken 4.yıl baktm gene 62-63 oldm sonra bebek karari aldk alır almaz da direk hamile kaldmMasallah kuzumBen biriktirmedim aldim verdim aldim verdim bekarken tombikdim evlenmeden once onu verdim evlendigimde aldigimi cocugum olmadan once verdim sonra dogum kilomuda verdim 16 kiloyu
En son 12 almistim onuda verdim sayilir son 2 kilo kaldi
sağol canım Allah razı olsun senin çocuk varmıMaşallah zor valla Allah yarymcin olsun
inşallahSende çok çok iyi almışsın 16 kilo alan ra pek duymuyorum genelde herkes 20civarı alıyor 30 alanlarında sayısı baya fazlabende evlenince 5 aldm hamilelikte de 20 kilo aldım hamilelikte aldığım 20nin tamamı gitti evlendikten sonra aldım 5kilo kaldı sadece oda giderse bekarlık kilom 58e dönücem
sende benim gibi olmuşsun sende de çok çatlak var mı ben fenayımMasallah kuzumBen biriktirmedim aldim verdim aldim verdim bekarken tombikdim evlenmeden once onu verdim evlendigimde aldigimi cocugum olmadan once verdim sonra dogum kilomuda verdim 16 kiloyu
En son 12 almistim onuda verdim sayilir son 2 kilo kaldi
sen ne zaman doğum yaptın ne kadar sürede kaç kilo verdin ben 2 ay önce doğum yaptım ama çoook fazlam var bana süt azalmadan kilo verme tavsiyelerinde bulunur musunGider canım.gidiyor zaten sadece yemenize ve gün içinde hareket etmeye çalışın çabucak gider
Mayis mi o kadar gec mi ya bn agusyosta dogurdm zatenBen hatirliyorummayis ayinin sonlari yirmisinden sonra diye hatirliyorum bakarim fistik
Sene 2017Mayis mi o kadar gec mi ya bn agusyosta dogurdm zaten
Canım tam göbek deliğinin sağ tarafında 5tane sol tarafında da 5 tane derin çatlak var onun dışında rahatsız edici bir çatlağı başka bölgemde yok mesela hayat boyu ben büyük göğüslü idim ondan göğüste öyle büyüme küçülme pek olmadı hamilelik emzirme i sonrası bekarlık bile hep büyük goguslerim vardı oyuzden çatlama olmadı orda da başka yerimde de yok ama göbek o hamilelikte devada büyümüştü 80leri görüncede çatlak diil sanki yırtık denilecek şekilde fena o 5sagda 5 solda dediğim gobekdeligi etrafimda derin yırtık şekilde çatlak var direk bakınca çok mutsuz oluyorum şuan tenregi ama gene de yakından bakınca baya kötü ben onların üzerine dövme yaptırmayı düşündüm eşimi ikna edemedim ama kesin çözüm istiyorum sadece 5li rakamlara gelmedim diye acele etmedim ama kesin çözüm bulucam ciddi spor yapıyorum zaten 5kilo daha verip karnımı dümdüz yapmak istiyorum karnım dümdüz olunca direk o çatlaklara ya estetikle ya dövmeyle mutlaka kapadığı yok edici bir şey bulucam beni mutsuz ediyor çünki gòrmek istemiyorumsağol canım Allah razı olsun senin çocuk varmı
inşallah
sende benim gibi olmuşsun sende de çok çatlak var mı ben fenayım
sen ne zaman doğum yaptın ne kadar sürede kaç kilo verdin ben 2 ay önce doğum yaptım ama çoook fazlam var bana süt azalmadan kilo verme tavsiyelerinde bulunur musun
Olmadı geçici sprey dövmeler ya da hint kınası dövmesi. Onlara da mı karşıCanım tam göbek deliğinin sağ tarafında 5tane sol tarafında da 5 tane derin çatlak var onun dışında rahatsız edici bir çatlağı başka bölgemde yok mesela hayat boyu ben büyük göğüslü idim ondan göğüste öyle büyüme küçülme pek olmadı hamilelik emzirme i sonrası bekarlık bile hep büyük goguslerim vardı oyuzden çatlama olmadı orda da başka yerimde de yok ama göbek o hamilelikte devada büyümüştü 80leri görüncede çatlak diil sanki yırtık denilecek şekilde fena o 5sagda 5 solda dediğim gobekdeligi etrafimda derin yırtık şekilde çatlak var direk bakınca çok mutsuz oluyorum şuan tenregi ama gene de yakından bakınca baya kötü ben onların üzerine dövme yaptırmayı düşündüm eşimi ikna edemedim ama kesin çözüm istiyorum sadece 5li rakamlara gelmedim diye acele etmedim ama kesin çözüm bulucam ciddi spor yapıyorum zaten 5kilo daha verip karnımı dümdüz yapmak istiyorum karnım dümdüz olunca direk o çatlaklara ya estetikle ya dövmeyle mutlaka kapadığı yok edici bir şey bulucam beni mutsuz ediyor çünki gòrmek istemiyorum
Canım geçiciyi kabul etse kapıcıyı da kabul eder zaten o dikkat çekici şeylere karşı burnundaki hızmayı takmiycaksın diye bir ara çok diretmişti sonra madem en ufak hızlılardan tak dikkat çekmesin vs. Derken sonra kabullendi kulağım kıkırdak delingnede öyle kızıyordu sonra platin sarı saç kullanma diye diretiyodu onuda zamanla kabullendi şimdi sorsam hayür değiştirme ben çok seviyorum sarı sarı seni diyo o dikkat çekici yada seks duran ne varsa istemiyor çok kiskanc ama sonra zamanla kabulleniyor buyuk küpe takma halhal takma bile diyodu eskiden tapukluya bile karisiyodu ama ben dinlemedigim için o kabullenmek zorunda kaldı birtek dövme konusunda fikrini değiştiremedim ama onda da yavaş yavaş kabulleniyor gibiOlmadı geçici sprey dövmeler ya da hint kınası dövmesi. Onlara da mı karşı
Insallah bu kadari bile cok guzel bir basari tebrik ederim canimBende aldm verdim hep canım ya bekarken bende ilk 63lere çıkmıştım sonra diyet yaptm hemen 58 oldum nişanlamadan önce 58dim 58ken herkes sakın 1kilo bile verme çok güzel diyordu ama tabiki incecik olmuyorum aslında hafif balık etli oluyorum ama bana òyle yakışıyordu eşimde sakın kilo verme diyor 58 olunca bende neyse onu da 4 yıl korudum zaten 1yıl nişanlılık 3yıl evlilik toplan 4yıl da sabit gibi idim 1-2 kilo normal olarak oynardı yani 60ın üstüne çıkmazdı derken 4.yıl baktm gene 62-63 oldm sonra bebek karari aldk alır almaz da direk hamile kaldm62-63 arası kaldm doğumda 82-83 arası gittim Neyse ki şimdi gene tam 63 ile hamile kaldm kiloya döndüm ama bu arada hep doğumdan buyana da al ver oldu yani emzirme zamanı 20kilonun 10 kilosunu direk attm kalıcı sekilde 73e indim ama sonra ki 10 kilo bi kalici gitmemisti 73 sonrasi onun alti 5 kilo hep ver al ver al oldu bu kıssa gene 73dumama sonunda diğer 10da gitti doğum kilosu defteri kapandı ilk hedefim şu hamilelikte aldım 20kiloyu verip bu defteri kapatmalı şükür kapandı şimdi tatile kafam rahat gidicem ve dönünce de hamileliğe yakın aldığım o 5de atıp 58e dönücem inşallah
Olmazmisağol canım Allah razı olsun senin çocuk varmı
inşallah
sende benim gibi olmuşsun sende de çok çatlak var mı ben fenayım
sen ne zaman doğum yaptın ne kadar sürede kaç kilo verdin ben 2 ay önce doğum yaptım ama çoook fazlam var bana süt azalmadan kilo verme tavsiyelerinde bulunur musun
Bayıldım ilişkinize ne güzel kabul ettirmenin yolunu bulmuşsun. Bu yaz olmasa seneye yaz kesin dövmelerini de beğenicez.Canım geçiciyi kabul etse kapıcıyı da kabul eder zaten o dikkat çekici şeylere karşı burnundaki hızmayı takmiycaksın diye bir ara çok diretmişti sonra madem en ufak hızlılardan tak dikkat çekmesin vs. Derken sonra kabullendi kulağım kıkırdak delingnede öyle kızıyordu sonra platin sarı saç kullanma diye diretiyodu onuda zamanla kabullendi şimdi sorsam hayür değiştirme ben çok seviyorum sarı sarı seni diyo o dikkat çekici yada seks duran ne varsa istemiyor çok kiskanc ama sonra zamanla kabulleniyor buyuk küpe takma halhal takma bile diyodu eskiden tapukluya bile karisiyodu ama ben dinlemedigim için o kabullenmek zorunda kaldı birtek dövme konusunda fikrini değiştiremedim ama onda da yavaş yavaş kabulleniyor gibiçünki geçen tamam dövme çok istiyorsan ayak bileğine yada bildirim oraya ince bir dövme olabilir filan dedi olmadı öyle bir şey yapıp önce dövme konusuna kendini isindircam yada diğer şeylerde yaptgm gibi birden yaptgm gelcem görünce şok olcak izin vermediklerini yaptırınca da görünce git değiştir demiyo zaten bayıldım diyo böyle deli oda
Olmadı geçici sprey dövmeler ya da hint kınas
Sağol canım benimBayıldım ilişkinize ne güzel kabul ettirmenin yolunu bulmuşsun. Bu yaz olmasa seneye yaz kesin dövmelerini de beğenicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?