- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.881
Onlar kendilerini kandırıyorlar ama bizi kandıramazlar gizli gizli spor yapıyordur onlarAynısı bende geçerli canım bende tam anlamıyla yapmadan veremem aynen dikkat etsem bile veremembisey yapmadan zayıfladım diyenlere hep şok oluyorum bizim vücutta imkansız
Senin için deseydin cevabı ne olurdu merak ettim yok yok giyme günaha girmeyeyim mi derdi acabaAhahahaozguvenleri yerlerde aynen tripten geçilmiyor son zamanlarda iyice değişti geçen gorumcemin Nisan için aldığı elbiseyi denedim çokta güzel oldu kırmızı hemen al o elbise çok güzel oldu diyor sonra düşündü sen onu nasıl giycen diyor
AhahahaSenin için deseydin cevabı ne olurdu merak ettim yok yok giyme günaha girmeyeyim mi derdi acaba
Pump it up, videolarla dans, egzersiz, squat hareketleri, yürüyüş, bisiklet, arada paten ve hulahop yapıyorum ben canım. Spor salonlarına da yazılabilirsin düzenli gittiğinde onlarda yardımcı olurlar.Merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar. ben size yine bir soruyla geldimdiyetin yanında hangi sporları yapıyorsunuz.
o artılar gidecek cumaya uçukkız***kontrol bildirimi***
ELF_LR35 89.4 ~
Yellow girl 63.2 ~
Mavi95 79.9 ~
berkas 63.6 ~
ucukgenclik 66.9 ~67.7
orkide1453 63 ~
dugi 58 ~
kızlar bütün sayfalara baktım ama kimse bildirimde bulunmadı diye düşünüp ilk gördüğüm yerdekine yazıyorum. Hatalarım belli zaten hafta sonu sıfır spor bir avuç çakıltaşı çikolata, dün tereyağlı reçelli ekmek, iki gün boyunca evde hep oturdum. Suyu da azaltınca egzersiz de yapmayınca bu sabah WC çıkmadım.
uzak kaldı diye kurallarıda unutmuş ya bu kızKizlar nabeer dün regl oldum btsin bende basliyorum kepteeeaannnnn bnm takimdan ayrilma zamanimi bulabilcn mi sana zahmetben hatirkamiuorm cunku
çok beğendim cumaya göre güzel eksidesin o zamanTünaydın kızlar bugün tok karnına tartıldım kilom cuma ile aynı çıktı.107.9 Çok erken evden çıktım tartılamadım aç karnına. Bugün biraz kaçamaklı olacak ama 4 den sonra tabii ki yemeyeceğim.
Simit yedim öğlen de öyle yaparım heralde en masumu o geliyor.çok beğendim cumaya göre güzel eksidesin o zaman
kaçamak derken ne yiyeceksin mesela
sen pirinç lapası detoksu yapmıştın dimi üstüne 2 öğün simit verdiklerini almayasınSimit yedim öğlen de öyle yaparım heralde en masumu o geliyor.
79.6 cumarteei kilom bu pazartesi tartilmiycam çünkü cuma herşey supriz olsun istyrm***kontrol bildirimi***
ELF_LR35 89.4 ~
Yellow girl 63.2 ~
Mavi95 79.9 ~
berkas 63.6 ~
ucukgenclik 66.9 ~
orkide1453 63 ~
dugi 58 ~
@philosophergirl canım bu arada nişanın hayırlı olsun canım vetugbaFB senin 1yıl ara verme durumumla ilgili kuralları vs. Konusunda bilgilendirir bizi gelince canım o konuda kurallarda farklılık varsa ona göre bir yol izleriz buarada hedef kilonu 55 mı yazalım canım ?
Önümdeki üç gün çok iyi değerlendiricem. 3.900 gr kabak aldım. Öğleden sonra sırf kabak yemeyi planlıyorum.o artılar gidecek cumaya uçukkız
Bizim kadar cesur olamadılar. Bir de artıyız.***kontrol bildirimi***
ELF_LR35 89.4 ~
Yellow girl 63.2 ~63.9
Mavi95 79.9 ~
berkas 63.6 ~
ucukgenclik 66.9 ~67.7
orkide1453 63 ~
dugi 58 ~
Kızlar ben listede diilim ama beni çıkarmayı unutmuşsunuzbugünde bildirim yapayım bari 700grm artıda benden yediğim dondurmalar ve çerezler hemen etkisi göstermiş pazartesi zaten hep artı oluyor heeeey siz niye bildirmiyorsunuz bakiim uçuk kızla ben de artıdaym ama biz gizlemiyoruz
teşekkür ederim canım.Pump it up, videolarla dans, egzersiz, squat hareketleri, yürüyüş, bisiklet, arada paten ve hulahop yapıyorum ben canım. Spor salonlarına da yazılabilirsin düzenli gittiğinde onlarda yardımcı olurlar.
Rica ederim. Her zaman yardımcı olmaya çalışırım. Tabi bilgim varsateşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?