- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.541
neyse ki geçmiş gitmiş canımHafta sonu kotu gecti kuzum birgun hic bakmadim diger gunde okudum çıktım.
Benim basim tuttu sabahdan gece 3 e kadar gecmedi
Kızımda hastaydı ateşi vardi ishal olmustu suan iyi cok sukur ates falan kalmadi
Sen nasilsin ne yapiyorsun
hemen önlem en güzeli canım iyi yapmışınslm kizlar napiosunuz, bende hafta sonu baya bi kacamaklar yapip geldim ama buhafta cok iyi dikkat etcem insallah ve sporumada baslicam yine:) kilo korumak cok önemli bi almaya baslarsam gerisi gelir diye cok korkuyorum
ne yemişin hafta sonu hemen bakıyorumKızlar 300 gr artı çıktım.
ben bi ara kendisine gitmeyi düşünmüştüm ama sonra biraz uzak geldi ofisi vazgeçmiştimKizlar youtube de kanalını takip ettiğim bir diyetisyen var bir tarif paylaştı ben bu hafta akşam yemeklerinde onu yapacağım size de bırakıyorum.
noldu kuzum anlat biraz olsun rahatlaKeşke mutsuz olan insanı da mutlu edecek bir karışım hazırlasalar.
Bu detoks şöyle canım kahvaltı ve öğlen yemeği aynı ara ogunlerle birlikte yapıyorsun ama akşam bunu yapıyorsun bunun yanında da bol salata yiyebiliyorsun yani her türlü kahvaltı da ekmeğini yiyorsun öğlen protein alıyorsun o yuzden yoksa diğer türlü olsa yapmayı düşünmem bileben bi ara kendisine gitmeyi düşünmüştüm ama sonra biraz uzak geldi ofisi vazgeçmiştim
sen yeni bi detokstan çıktın bi 10 gün ara mı versen acabavücudunu çok yorma canım
Takipteyim canımBinbirçesit spor yapıyorum canım instegramdan görmüssundurherceşit spora yaptm hergun ve ek olarak da hergunde en az 5saat deniz ve havuzda yüzdüm ❤ inslh güzel eksi gorurum
Hiç spor yok kuzucum. Paso oturdum TV karşısında sonra tüm gün uyudum. Bir de âdetim onunda halsizliği var üzerimde.hemen önlem en güzeli canım iyi yapmışın
ipin ucunu kaçırmamak lazım
ne yemişin hafta sonu hemen bakıyorum
Bilmiyorum. Belki okul yüzünden tezi teslim ettim. Şimdi boşluğa düşmüş gibiyim. İçimde büyük bir sıkıntı var ama ne olduğunu bilmiyorum. Mutsuzum sürekli ağlasam ağlarım.noldu kuzum anlat biraz olsun rahatla
Şuan yeni bir sayfa senin için canım. Hatalarımız belli. Yemekte yememekte bizim elimizde. Kendini üzme ne kadar aldım diye düşünerek.Evet aynen öyle tekrar listeye girmedim. Tamamdır aktif olmaya çaba göstereceğim teşekkür ederim :)
Bu arada 21 kilo mu almışım resmen :O ühü ühü aferin bana. Nasıl aldıysan verecen kızım littlecoffedoc
Geçmiş olsun. Mikrop mu kaptı acabaKızlar küçük oğlum hastalandı kusuyor geceden beri izin alıp eve geldim çorba icirdim ilaç verdim tekrar kustu uyuyor şimdi
Cnm ateş ishal yok usuttugunu düşünüyorum bekliycez artikGeçmiş olsun. Mikrop mu kaptı acaba
aynen canim:)hemen önlem en güzeli canım iyi yapmışın
ipin ucunu kaçırmamak lazım
Tamam canım sağol.tamam canım sende 501. etapta kendi isteğinle ayrılmışın 68.7 kilo ile
o nedenle yeni üye gibi işlen yapılacak sana
2 hafta deneme süresi ve diğer kurallar senin içinde geçerli
oynakbasi34 4. gruptan arkadaşımdı. Ona selam vermiştim. Sonraki mesaj yanlışlıkla gitti. Tabii ki buradayım sizin için de sorun yoksa.
Geçmiş olsun. İshali var mı ?Kızlar küçük oğlum hastalandı kusuyor geceden beri izin alıp eve geldim çorba icirdim ilaç verdim tekrar kustu uyuyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?