Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9 :rolleyes:
Mavi95 76.5~~~73.0
ucukgenclik 66.6~~~64.0
dugi 56.5~~~54.0
kaptinn 59.3~~~56.5
Silent Scream 71.3~~~67.5
antiaging 69.1~~~66.0
cakilinannesi 77.8~~~72
Dlrykc 54.0~~~52
tgb1907 67.7~~~63
SchonerDuft 67.5~~~63.0
laremina0244 70~~~
Verano_porteno 63.6~~~59.0
MrsParanoid 60.9~~~58.9

evet kizlar bayram hedeflerini alalimmm:rolleyes:tam 4 hatfa var ona gore bir rakam belirleyin
Bu listeyi bem yarin ilk sayfaya koyarim 😂 kacis yok herkes kilolari verecek 😂

Daha once de sanki böyle yapmıştım o yüzden yine böyle yaptım canım bi dahakine düzeltirim
QUOTE 'yi silmeyince alintilayip cevap yazmış gibi oluyorsun canm benim tekrar listeye eklemem gerekiyor ama QUOTE 'yi silince kendin direk listeye eklemiş oluyorsun ;)

Halilarimi da sildim mi temizlik bitiyo salondaki halima cay dökülmüstü kactr siluyorm cikmiyo 😔 mecbur yikamaya gitck o da bayramdn sonra anca. Missfirler mis görck cok üzuldüm valla bi kac kere daha silcm lekeli yeri
Canim ya nette glint di sanirim adi öle bi temizleyici var cikarmadigi leke yokmus bende alicam ama firsat olmadi şişesi 30 lira ondan mi denesen

Canim ya nette glint di sanirim adi öle bi temizleyici var cikarmadigi leke yokmus bende alicam ama firsat olmadi şişesi 30 lira ondan mi denesen
Ben de kosla yi evden hiç eksik etmem ve daha çıkarmadı ğı vir leke hiç olmadı hatta bode direk kosla halı da var oda harika bir şey kızlar kesinlikle çok memnun kalırsınız

Ben de kosla yi evden hiç eksik etmem ve daha çıkarmadı ğı vir leke hiç olmadı hatta bode direk kosla halı da var oda harika bir şey kızlar kesinlikle çok memnun kalırsınız
Benim halilar beyaz, kizimdan dolayi krem hali örtusu seviyorum normalde hic sevmem örtü felan ama hic belli olmuyor her hafta yikiyorum hali yikama silme derdim yok 😂

15 -21 Temmuz spor listemiz

Mavi95= 600
yellow girl= 520
Buki_89=
cakilinannesi=200
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66

Evt şuan melisa- melisa- ile benim aramda sadece 500grm filan var hatta haftaya o da klamamis olucak yani direk aynı kiloyuz diyebilirim ozaman benim de onun gibi incecik olmam gerek ama şuan ince diğilim yani onun beli incecik ve gobek çıkıntısı resmen sıfır 🤩karnı dümdüz manken gibi tam benim istediğim görüntüde ama ben öyle diilim çünki boyu uzun ve htc71 htc71 yi de mezun etmistik onun da fotolarini biliyorum ve şuan ondan da 2-3 kilo aşşağı inmisim ama onun goruntusude resmen incecik olmuş görseniz 100grm bile kilo fazla si resmen yoktu 😍 karnı fialn dümdüz incecik di oda 😭 benle aynı kilolarda iken ikiside manken oldu ama benim boyum kısa olduğu için 5 kilo daha vermem lazım bana 58şart @ucukgenclik gerçekten boydan ötürü aynı kilo da görüntü farkı çok oluyor malesef :KK43: kaptin benden de 5cm filan daha kısa ondan onun da 53filan olması lazim malesef 😭
Ya canım benim sen bu kadar tatlı dilli iyi niyetli ve azimli olduktan snra seninde artık ben inceciğim diceğin günler çok yakın

Bu konuda katiliyorum sana ben yavas atliyordum daha cok yoruluyordum hizli atlayinca daha iyi oluyor
Hızlı atlamak daha mantkli aynen hemen bitiyor benim 2 dk surmuyordur 100 tane atlamam bak.merak ettim.simdi 😁 bazen 100 taneyi tek seferde atlıyorum ama genelde 50 50 ya da 40 60 olmak üzere arada takılmadan dinleniyorum 10 15 saniye

Back
X