• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabit kaldıysan işime gelir :KK70: aramız 1 kilocuk kalmış oluyor onuda haftaya kapatırım sonra kapışırız :KK70:yani sen 1hafta daha dikkat etme canım afferin :KK70: aynı itinayı magickk magickk senden de bekliyorum arkadaşım 🤣
İnşallah sabit kalmışımdır da artı çıkmam 😂 sen yakalayınca ben ciddiyeti anlayıp kaçmaya başlarım bence ahaahhaha😂😂

Normal canm 60 a gelince ikide bir tıkanıyoruz 😂 bakma bende şimdi 62lere 63lere çıkınca hızlandm iniyorum ama 60.0 a gelince gene kala kalarmym diye de korkmuyor diilim :KK70: yok bukez 58garanti 5kilodan önce takılmazsam yeter zaten hedefe varmış olurum 😂
Bende 60 a inmişken gerisingeri 66-67 lere çıktım maalesef umarım burda bol eksiler görürüm ve 5 leri de tabi :KK49:

Ah ah onlarında spora dahil olması çok hoşuma gidiyo kuduruklar 😂

Ay bu hafta hiç dikkat etmedm ya bigün yaptm iki gün bozdum bugün iyice dikkat ettm birazdan kardiyo yapçam umarım affettiririm kendimi 😢

Ben şahidim spor listelerine de katılıyo kaptanım P Pinarbartu
Ya ama ben pek fazla göremedim diye öyle dediydim aktif diyosaniz alalım listeye
Bende dicektm kabartma tozuyla yap diye hatta bu akşam bende pizza yapçam koyu krep hamuru gibi yapıyom yağlı kağıt serilmiş tavada pişiriyom 15 dakkada pişiyo hemde çok pratik
Kaptancim ben 66.6 yla başladım aslında tartilmadan tahmini yazmıştım arkadaşa :KK200:
Canım yarın kilonu bildirirken duzeltiversen şu an çok zor geldi düzeltmesi:D:D

Canım yarın kilonu bildirirken duzeltiversen şu an çok zor geldi düzeltmesi:KK70::KK70:
Yine sen dedin aldık bak gelmiyo şimdi noldu morardın mı demeyinde bana 😂 listelerime katılımı oluyo yani 😂
Sorma ya çok meraklı benimle beraber zıplıyor hele bazı hareketleri benden güzel yapıyor 😂
Taklitte yapıyo mu soruyorlar annen nasıl spor yapıyo diye yuvarlanıyo yerlerde 😂

Ciddiyetimi belli edip sapıtmamak adına listemi paylaşıyorum :KK45:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Yarım kase sütlaç
Akşam
Semizotu yemeği
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Gecede naneli yeşilçay içerim
Su 2 litre
Spor
Ergin kırbaç 15 dk lık yağ yakıcı antreman x 2
50 kol egzersizimiz

Bayat ekmekten yapabilirsin minik pizzalarr tabi kızın tatmin olursa 😂
onu yapıyorum fakat illa hamur yoğurcam dedi :(

Ah ah onlarında spora dahil olması çok hoşuma gidiyo kuduruklar 😂

Ay bu hafta hiç dikkat etmedm ya bigün yaptm iki gün bozdum bugün iyice dikkat ettm birazdan kardiyo yapçam umarım affettiririm kendimi 😢

Ben şahidim spor listelerine de katılıyo kaptanım P Pinarbartu

Bende dicektm kabartma tozuyla yap diye hatta bu akşam bende pizza yapçam koyu krep hamuru gibi yapıyom yağlı kağıt serilmiş tavada pişiriyom 15 dakkada pişiyo hemde çok pratik
AA o nasıl oluyor? Ayrıntılı tarif alabilir miyim acabağ? Diet grubunda tarif sormak:confused:bilemedim şimdi

obezzto obezzto o maya karaborsa oldu sabah mayalı bazlama istiyor bizimkiler bulduğumuz yerde bizde depoladik çok bilinen marketlerden bile bulamamıştık
bir gün mayanın karaborsa olacağını hiç düşünmemiştim gerçekten. Allah bundan beter etmesin

Yürüyüş zaten bana göre çok farkettiriyor uzun vadede güzel toparlıyor vücudu maalesef uzun uzun yürüme şansım yok benim
dim bende fark ettim yürümeye başladığımdan beri alt karın toparlanmış leslieyi sevmiyorum yaparken sıkılıyorum ama faydası var bayağı.
SchonerDuft SchonerDuft 1. Notayı almışız kuzu bu hafta herkesin güzel kilo vermesi gerekiyo ki ceza almayalim
Off inşallah kendimi toparlamam lazım :(
çok severim. Salatada veya kahvaltıda bol bol yerim. Hoş evdekiler ben böyle çoşkuyla roka yerken dalga geçiyorlar fakat hiiiç umurumda olmuyor :)

evet maalesef :KK43: bugün daha fazla içmeye çalışıcam

kekik ve sarımsak koymayı unutma :kk77:

bende de aynı vakitler oluyor.Hele regl günü midemde bir delik var gibi hissediyorum. İçeri ne yollasam tokluk hissi olmuyor ve canım en fazla tatlı çekiyor ki çok tatlı yiyen bir insan değilim

bu menüyle açlık hissetmen çok normal tabii :KK43: yemek ye aslııııı
Su iç :D
Kekiği çok severiz ama eşimin yüksek tansiyonu var koymuyorum sarımsak zaten favori evimizde.
Regli dönemi berbat ya yiyorsun ama yememiş gibi oluyorsun
Bende regl de canım tuzlu şeyler istemeye başladı normalde tatlı isteği tavan yapardı bu sefer poğaçalar börekler canım çekti
Niyr böyle oldu acaba yaştan dolayı mı :D
Bugün den -700 oldum galiba kuzum yarına da 100-200 grm daha gider belki :KK66: 👍 4hafta böyle 700-800 grm verirsem 4haftada 59.8 olurum 😊 şimdikilik hedefim iyi gidiyor
SchonerDuft SchonerDuft sende 62.9 - 63kusur civarları bişeydin dimi kuzum sonunda aynı kilo olmuşuz 😂 hadi kapışalım
Sen benden öndesin spor yapamıyorum çok yiyorum :D
Ama senle kapışırsak benim için iyi olur en azından spor yaparım :D

Harika tarifler eline sağlık canım hurmalı toplarida dene tadına inanamayacaksin ben seninkinden de yapiyorum hurmali da değişiklik oluyo kahveyle cocuklar bile bunlara bayılıyor 😍😍
:kk77: Evet o hurmalıya bende bayılıyorum o daha da güzel 😋 evde hurma olsaydı onu yapacaktm hurma bitmiş olmayınca bunlardan yaptm çayın kahvenin yanına misss :KK72:benimde kızım bayılıyor eşimde seviyor alıştı bu tarz tariflere oda artk 😊

20200402_192737.jpg

İftar 19.27
1 tabak nohut yemeği
Haşlanmış tavuk göğsünü tavada baharat tereyağıyla soteledim
Salata
Yoğurt
Acıbiber

Ben yerimde sayiyorum zaten 😂😂 asıl sıkıntı sen 60 dan sonrasını verebilecekmisin ondan haber ver :KK70:
Ahaaahaaa bu iyiydi :KK70: ama bukez listeye girdim vazgeçtim korucam deme lüksüm yok el mahkum mecbur vericem artık :KK70:
İnşallah sabit kalmışımdır da artı çıkmam 😂 sen yakalayınca ben ciddiyeti anlayıp kaçmaya başlarım bence ahaahhaha😂😂
işte sizden beklenen performans bana bunlarla gelin :KK70: yine beni arkada bırakmaya kıyamadınız dimi :KK70: ne zaman böype olsa durup beni bekliyorsunuz canm arkadaşlarm benim :KK70: o diil de sonra herseferinde 3ümüz eşitlenip 59u görmeden 60da kalyrz o ne olcak acaba🙄 bu kez listeye girdik mecbur 58 olucaz hatta 57 ona göre artk bahanemiz kalmadı o 58 buraya gelecek :KK70:
Bende 60 a inmişken gerisingeri 66-67 lere çıktım maalesef umarım burda bol eksiler görürüm ve 5 leri de tabi :KK49:
insan 60 ın değerini şimdi daha iyi anlıyor dimi 😂 tartı da 60.00 yazdg gün nasl kızmıştım ya 100-200 grm daha gitse 59lara geçmiş olacaktm bu niye indi indide tam 60.00 da kaldı tıkandı diye 🤣 oysa şimdi 60.0 yazsa göbek atarz bukez kıymetini bilelim 😍 5lere geçmedwn de durmak yok bu kez beklesin bizi 50ler geliyoruz :KK55:
dim bende fark ettim yürümeye başladığımdan beri alt karın toparlanmış leslieyi sevmiyorum yaparken sıkılıyorum ama faydası var bayağı.

Off inşallah kendimi toparlamam lazım :KK43:

Su iç :KK70:
Kekiği çok severiz ama eşimin yüksek tansiyonu var koymuyorum sarımsak zaten favori evimizde.
Regli dönemi berbat ya yiyorsun ama yememiş gibi oluyorsun

Niyr böyle oldu acaba yaştan dolayı mı :KK70:

Sen benden öndesin spor yapamıyorum çok yiyorum :KK70:
Ama senle kapışırsak benim için iyi olur en azından spor yaparım :KK70:
Ben de son 3gün sıfır spor canım hastalanp yattm su da az içtm reglede olamadm ödemi atacak hiç bir şey olmadı ama yediklerde direk devrim yaptm ve yasak hiçbir şey yemedim tamamen öyle gitti bu hafta ;) haftaya bol su +regl ile bolca ödem atarm diye düşünüyorum hadi bakalm kapışalım ozman ben de sporlarıma 1-2 güne dönmeye başlarm 😂 cardiolara bizim videolarada başlarz artk karın göğüs filan çalışalım ben tam iyileşeyim dambılları alıcam elime gün sayıyorum özledim :KK70:

Yine sen dedin aldık bak gelmiyo şimdi noldu morardın mı demeyinde bana 😂 listelerime katılımı oluyo yani 😂

Taklitte yapıyo mu soruyorlar annen nasıl spor yapıyo diye yuvarlanıyo yerlerde 😂
Evet ya benimki yere yatıyor ayakları havaya dikiyor bide nefes alıp veriyor falan 😂
Ciddiyetimi belli edip sapıtmamak adına listemi paylaşıyorum :KK45:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Yarım kase sütlaç
Akşam
Semizotu yemeği
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Gecede naneli yeşilçay içerim
Su 2 litre
Spor
Ergin kırbaç 15 dk lık yağ yakıcı antreman x 2
50 kol egzersizimiz
Ergin kırbaç bende takip ediyorum harika bugun iki videoda ben yaptım 17 dk lik video da baya iyiydi hiç bu kadar terledigimi hatırlamıyorum sırılsıklam oldum 😂

Ahaaahaaa bu iyiydi :KK70: ama bukez listeye girdim vazgeçtim korucam deme lüksüm yok el mahkum mecbur vericem artık :KK70:

işte sizden beklenen performans bana bunlarla gelin :KK70: yine beni arkada bırakmaya kıyamadınız dimi :KK70: ne zaman böype olsa durup beni bekliyorsunuz canm arkadaşlarm benim :KK70: o diil de sonra herseferinde 3ümüz eşitlenip 59u görmeden 60da kalyrz o ne olcak acaba🙄 bu kez listeye girdik mecbur 58 olucaz hatta 57 ona göre artk bahanemiz kalmadı o 58 buraya gelecek :KK70:

insan 60 ın değerini şimdi daha iyi anlıyor dimi 😂 tartı da 60.00 yazdg gün nasl kızmıştım ya 100-200 grm daha gitse 59lara geçmiş olacaktm bu niye indi indide tam 60.00 da kaldı tıkandı diye 🤣 oysa şimdi 60.0 yazsa göbek atarz bukez kıymetini bilelim 😍 5lere geçmedwn de durmak yok bu kez beklesin bizi 50ler geliyoruz :KK55:

Ben de son 3gün sıfır spor canım hastalanp yattm su da az içtm reglede olamadm ödemi atacak hiç bir şey olmadı ama yediklerde direk devrim yaptm ve yasak hiçbir şey yemedim tamamen öyle gitti bu hafta :KK66: haftaya bol su +regl ile bolca ödem atarm diye düşünüyorum hadi bakalm kapışalım ozman ben de sporlarıma 1-2 güne dönmeye başlarm 😂 cardiolara bizim videolarada başlarz artk karın göğüs filan çalışalım ben tam iyileşeyim dambılları alıcam elime gün sayıyorum özledim :KK70:
Sorma sorma nasıl güzel 60 tim şimdi uğraş dur 60 olmaya 50 li rakamlari görmeye

Back
X