- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.181
hehe canım benim yok yok bugün erkenciym 1 de uyandımbiraz kitap okuyup öyle geldim nurbanuyu okuyorum çok entrikalı hürrem mihrimah nurbanu 3lüsünü tavsiye ediyorum Demet Altınyeleklioğlunun.Neler var neler aşk ihtiras entrika dram
sağol canım iyiyim sen nasılsın:)
resimm faceebokk tarzımı olsunn şöylee yukarıdan çekilenlerdenn pampiş misalii yoksamm vesikalık mıı :86::86::86::86::86::86::86: hangisi şeyy ben bideee sicil belgesi alsam sicilll fena yaaaaa baksanaa
valla kaptennn oylama yapılabilir yada herkez özelden sana yazsınn yardımcı olarak kim olmalıysa istedikleri kişiyi yani olma mııı hıııı
oyyyy 1 de uyanmışşş kuzuma bakk yaa kıyamamm
canım o 3 lü evet biliyorum entrika v.s herşeyyler rvarrrrrr
canım resimde ne kadar cesursanız o kadar şansınız artar ona göre
evet kızlar özelden kimin kaptan yardımcısı olmasını istiyorsanız bana mesaj atın lütfen
olmak isteyenlerde söyleyebilir gönüllü olduklarını
Bugün iftara davetliyiz.İnşallah cok yemek yapmamışlardır
Bugün iftara davetliyiz.İnşallah cok yemek yapmamışlardır
iyidir güzelim nooolsun şimdi kaçıyorum kızlar giyinip çarşıya gidicem kociş çağırıyor işler varmış akşam üstü gelirim artık
öptüm herkeziiiiiiiiiiiiii
canım resimde ne kadar cesursanız o kadar şansınız artar ona göre
evet kızlar özelden kimin kaptan yardımcısı olmasını istiyorsanız bana mesaj atın lütfen
olmak isteyenlerde söyleyebilir gönüllü olduklarını
kelebek meryem n zaman görcez seni bir vesikalık da face koyuver de gözümüz gönlümüz açılsın
bende yarın davetliyim davet olunca az yemek yapılması malesef olmuyor
kızlar yarın 1 de gitcem arkadaşa o yüzden yarın gece girerim haberiniz olsun şimdiden
neeyyy nekadar cesursak mıı
gizemmm gizemmm nerdesinn canımm yaa baaakk cesur pozz diiyiiiii hanii senın bı gecelukk vardı yaaa bana o lazımm hemennnnkaptan yardımcısı olmam ilazımmmm
canımm wallaa ablama gidiyorum yaa bakimm onda varmı benim bi fotoğr. varsa valla koyicimm eski yeni farketmezz:82::82::82::82: amaa yüz görümlülüğü isterim canımm benimm ona göre tedarikli geçinn facebooklarınızın başına
yarın yokmusunn heeee kaptenn bakk pazar günü allah izin verirse katmer getiriyiiiiiii
bence geceliği boşver direk çekin öyle
hehehe beklioz merakla:):) beşi bir yerde takarız kızlarla toplaşıp
heee getirmem mi
kaptana bak seeeen
tabi tabii facebookk kapatılsınn dimiii walla okadar da çirkin değilimm ama :86::86::86::86::86::86::86::86:
tamamdır balımm sen oldu bil bu işi akşama fac. fotoğraf koyicim kızlarrr walla 5 bir yerdeler elde kasede çekirdekler bekleyin benii geliyorumm
off offffffff offff benimki yine telini açmıyor.delirtcek beni yaa bu gidişle.
off offffffff offff benimki yine telini açmıyor.delirtcek beni yaa bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?