Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyyy 1 de uyanmışşş kuzuma bakk yaa kıyamamm
canım o 3 lü evet biliyorum entrika v.s herşeyyler rvarrrrrr

canım resimde ne kadar cesursanız o kadar şansınız artar ona göre

evet kızlar özelden kimin kaptan yardımcısı olmasını istiyorsanız bana mesaj atın lütfen
olmak isteyenlerde söyleyebilir gönüllü olduklarını

zor karar düşüneyim biraz sana mesaj atarım kaptan:)

bu haftaki görevliler

geçen haftanın devam çizelgesi
irras (30 temmuz–5 ağustos) kolay gelsin canım şimdiden

günlük mesaj sayısı takibi
elifus (6–12 ağustos) canım yarından itibaren sen yapmaya başlıyorsun pinkcat87 bu hafta yapıyor onun gibi bir hafta boyunca hergün bir üye ne kadar mesaj yazmış sayıp listeyi hazırlıyorsun canım şimdiden kolay gelsin

Bugün iftara davetliyiz.İnşallah cok yemek yapmamışlardır

wuwww inşallahh az yapmışlardırr

iyidir güzelim nooolsun şimdi kaçıyorum kızlar giyinip çarşıya gidicem kociş çağırıyor işler varmış akşam üstü gelirim artık
öptüm herkeziiiiiiiiiiiiii

güle gülee canım benimm öpüyorum çokk dikkat et kendinee

neeyyy nekadar cesursak mıı
gizemmm gizemmm nerdesinn canımm yaa baaakk cesur pozz diiyiiiii hanii senın bı gecelukk vardı yaaa bana o lazımm hemennnn kaptan yardımcısı olmam ilazımmmm

kelebek meryem n zaman görcez seni bir vesikalık da face koyuver de gözümüz gönlümüz açılsın

canımm wallaa ablama gidiyorum yaa bakimm onda varmı benim bi fotoğr. varsa valla koyicimm eski yeni farketmezz:82::82::82::82: amaa yüz görümlülüğü isterim canımm benimm ona göre tedarikli geçinn facebooklarınızın başına

bende yarın davetliyim davet olunca az yemek yapılması malesef olmuyor

kızlar yarın 1 de gitcem arkadaşa o yüzden yarın gece girerim haberiniz olsun şimdiden

yarın yokmusunn heeee kaptenn bakk pazar günü allah izin verirse katmer getiriyiiiiiii

hehehe beklioz merakla:):) beşi bir yerde takarız kızlarla toplaşıp

bence geceliği boşver direk çekin öyle

tabi tabii facebookk kapatılsınn dimiii walla okadar da çirkin değilimm ama :86::86::86::86::86::86::86::86:

hehehe beklioz merakla:):) beşi bir yerde takarız kızlarla toplaşıp

tamamdır balımm sen oldu bil bu işi akşama fac. fotoğraf koyicim kızlarrr walla 5 bir yerdeler elde kasede çekirdekler bekleyin benii geliyorumm

akşama koycan da hemencecik kaldırma ben geç gelirim tahminen iftardan snra kuzenlerle çıkarız dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…