- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.201
kaptann özel msj karşılıkk veriyorum burdan çünki 10 dk dolmamış
canım boşver arama sık biraz dişini o seni aradığındada sen açma biraz o seni merak etsin sonrada görmemişim, sesi kısılıydı duymamışım de
akşama koycan da hemencecik kaldırma ben geç gelirim tahminen iftardan snra kuzenlerle çıkarız dışarı
yokkk balımm yaa zaten ablamdayım ya bugün allah izin verirse bakıcam onun p.c vardır benim şöyle eski meski farketmez resimlerden ee hemen koyarım kaldırmam sen gelince bakınca bana haber verirsin tamam mııı
yokkk balımm yaa zaten ablamdayım ya bugün allah izin verirse bakıcam onun p.c vardır benim şöyle eski meski farketmez resimlerden ee hemen koyarım kaldırmam sen gelince bakınca bana haber verirsin tamam mııı
canım profile koyma fotoğraflarına koy sadece arkadaşlarım görsün diye ayarla senin resmini kimse görmez kaldırmanada gerek kalmaz canım
cnm msne geldi şimdi.cumaya gitmiş gelmiş tel ablasının odasındaymıs öle dedi
tamm kaptennn o zamn akşam ben sana haber veririm beraber hallederiz çünki bizimkiler fac olduğunu bilmiyolar ben karşıydım ya şimdi kızarlar felan
oo asma suratınıı bak bakim bana bii bakk kaldır kafanı hıııı şöyleee:86::86::86::86::86::86: üzme kendini canımm ramazan ayı tabıkıde birazz farklılık olur ama sen hemn böyle moralini bozarsan heçç veremezsinnn du bakimm daha yeni başlıyozz
hemen kilomu bildiriyim kızlar 69 olmuşum 500 gr gitmiş olsun bunada şükür daha dikkat etmeliyim demek ki
canım sakın kendini üzme haftaya telafi edersin yediklerin az demiştim az yemek kilo verdirmiyor ben bunu çok iyi anladım vücut açlık sinyali veriyo ve yenilen en masum bişeyi bile yağ olarak depoluyor bundan sonra daha dikkatli olursun canım
benim bebişler hastalandı doktora götürdüm,ikiside ateşliydi sabaha kadar....
bu haftaki görevliler
geçen haftanın devam çizelgesi
irras (30 temmuz5 ağustos) kolay gelsin canım şimdiden
günlük mesaj sayısı takibi
elifus (612 ağustos) canım yarından itibaren sen yapmaya başlıyorsun pinkcat87 bu hafta yapıyor onun gibi bir hafta boyunca hergün bir üye ne kadar mesaj yazmış sayıp listeyi hazırlıyorsun canım şimdiden kolay gelsin
aslıcım ben takıma ve sana uyarım .sorun yok yani...kızlar fikirlerinizi bekliyorum
geçmiş oslun canımmmmm..nasıl oldular şimdi?benim bebişler hastalandı doktora götürdüm,ikiside ateşliydi sabaha kadar....
ben ben nazmiye annem?beni de jandarmaya atar mısın?çok pis jandarma olurum bekgizeeeem senide deniz kuvvet komutanım yaptım amiralim gizemim
hooooyyyyyyyyyyy ne pidesi kız bu konseptimize uymadı
sen dukan amca yapmıyonmu sana karbonhidrat yasak kız unuttunmu
ellerine sağlık aslıcım..bu arada sanırım vücut direnç dönemini geçtii.hadi gözümüz aydın....hep beraber verdik bu hafta....Bi şey itiraf ediyim çok fazla verip şahsi olacağına bu şeklide az az ama hep beraber olunca ben daha çok mutlu oluyorum....alan arkadaşlar da bi haftalık bi aksaklık olduğunu biliyoruz..yoksa eminim bi sonraki hafta daha güzel bi tablo olacak inşşşşş.....CANIM TAKIMIM BENİM BEEE...HEPSİNİN ŞU AZMİ YETER...GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU14. TAKIM 218. ETAP
aynalar ( 96,8 / 96,2 / 0,6 / 0,62% )
roseberry ( 63,0 ) 7. takıma transfer oldu.
irras ( 88,2 / 87,3 / 0,9 / 1,02% )
aysen_34 ( 69,4 / 68,6 / 0,8 / 1,15% )
faTTa83 ( 74,3 / 73,6 / 0,7 / 0,94% )
nazco ( 77,8 / 77,6 / 0,2 / 0,26% )
emidaf ( 69,5 / 69,0 / 0,5 / 0,72% )
triptofan ( 75,7 ) 9. takıma transfer oldu.
pinkcat87 ( 65,0 / 64,6 / 0,4 / 0,62% )
elifus ( 75,5 / 76,0 / -0,5 / -0,66% )
prenses88 ( 55,0 / 54,4 / 0,3 / 0,55% ) 216. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
urbi_seher ( 103,0 ) 214. etapta izne ayrılmıştı ama geri dönmediği için diskalifiye edildi.
selinay2002 ( 64,3 / 67,3 / -0,6 / -0,93% ) 213. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5 e bölündü.
gozdee07 ( 60,4 / 60,0 / 0,4 / 0,66% ) yeni üye hedefi 50
eylulums ( 81,8 / 81,6 / 0,2 / 0,24% ) yeni üye 167. etapta 6. takımdan hamilelik nedeni ile mezun olmuş hedefi 75
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 878,0 / 876,2 / 3,9 / 0,44% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?