Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi gözünüz aydın canımcım belinde geçer inş. en kısa zamanda merak etme odun sobasının keyfini sürün kestaneler kızartın ekmek kızartın ah ah üzerine terayğ ay

gelsin yağlar gelsin yağlar

canım arkadaşa mesaj attım ama henüz dönüş yapmadı bekliyorum döner görürseee mutlaka

tamam canım

ay ay süper süper söyleyecek hiçbirşey yok benceee afiyet olsunn kaçamağı bile ölçülü yaaa

afiyet olsun kilo götürsün

Canim , oncelikle bunaliman cikip kendine gelmelisin, anliyorum cok canin sikilmis bu duruma, fakat insan bunalimdayken daha fazla seyler yiyor. Takim olarakta kisiyi zayiflatmiyoruz biz, kisi kendi azim edip, yediklerini paylasip haftalik kilo takibi edip kendi cabasiyla zayifliyor..Ama su varki, manevi olarak hep destekciniz, her soruunu gunluk bile anlatabilirsin, cozumu mutlaka olur. Ilk once eski fotograflarini goz onunde buluncak sekilde odana yada buzdolabinin ustune asabilirsin, ve yarindan itibaren ekmegi kesinlikle kesmelisin, sekeride kes. 3 litre su icersen kesin zayiflarsin. Basarilar dilerimm..

canim bende diyete gore kahve iciyorum sabahlari bir fincan. gercekten etkisini goruyorum. tok tutuyor resmen. ama cok icildigi taktirde selilut yapiyor kizlar. ins hedefledigin kiloya bir an once ulasirsin sekerim, otelde de diyet yemekleri sebze agirlikli yersin. :)

hoş geldin tatlım kaynatıyoruz işte sen nasılsın

slm canım hoş geldinnnn özledik yaws nerelerdesin nasıl sobanızzz çıtır çıtır yanıyormuu şömine odunu alsnaıza ne güzel ses çıkarır çıtır çıtır

hoşbulduk kızlar misafir vardı bizde onları gönderdik
sobamız yanmamı mayıştırıyor uykumu getiriyor
sizler nasılsınız bakalım
geçmişte baya dolmuş

gündüz sitenin arka fonu türk bayrağıydı çok güzeldi keşke öyle bıraksalardı

evet canım katılıyorum bencede çok güzeldi öyle
bugün öğretmenler odasına kara habwer geldi hepimiz şok olduk
allah mekanlarını cennet etsin ailelerine sabır versin

tatlım 1.5 sene evvel ölü doğum yapmıştım hala onun kilolarını vermeye uğraşıyorum tırs gerçekten kolay olmuyo pek

olu dogummu ? allah yardimcin olsun canim yaa. hic bilmiyordum valla. Verirsin ins kilolarini, senin kac cocuk vardi? esim istiyor bir tane demistin dimi gecmiste

hoş geldin fıstık afiyet olsun bendemi yapsam şekerlimi sademi sütlümü sütsüzmü

canim ben seker kullanmiyorum, cok az yagsiz sut koyuyorum sadece. esimde bende %2 lik yagli sut kullaniyoruz, yogurdu da oyle mayaliyorum. % 2 icerikli yag olan sut oluyormu turkiyede bilmiyorum, az yagli var biliyorum ama..

ya m mihrace , canim cok kurabiye istiyor ozellikle aksamlari 6 dan sonra hic bir sey yemiyorum, sadece cay iciyorum saat 9 da, ozaman kurabiye kokulari burnuma geliyor. cevizli kurabiye:))) senin verdigin tarifi yapsam bugun ?? ama az yapmak istiyorum, 6 cay bardagi undan kac tane kurabiye cikti canim? bir tepsi yapsam yeter, int tariflerde 2 tepsi cikiyor. tepsilerim buyuk.

evet güzelim kahve hem iyi hem kötü kilo vermeye yardımcı oluyo ama selülit yapıyor ama ben uyanmak için içiyorum alışkanlık olmuş yıllardır

olu dogummu ? allah yardimcin olsun canim yaa. hic bilmiyordum valla. Verirsin ins kilolarini, senin kac cocuk vardi? esim istiyor bir tane demistin dimi gecmiste

bir tane oğluş var canım eşim istiyor birtane daha ama ben öteleyip duruyorum işte kilo vercem ben diye
ama yakınlarda yapmam şart galiba yoksa yaşım geçiyo aslında benim acele etmem lazım bu konuda biliyorum da ödüm kopuyo gene işte

tşk edrm canım benim

öğle hem makarna hem poğaça olmamış

canım takımızda yer var buyur gel ama önce şu kötü düşünceleri kafandan at önce

kizlar hep braber sohbet etmek ne guzel oluyormus ya:)) her zaman denk gelmiyor benim. kendim yazip cikiyordum:)

hoşbulduk kızlar misafir vardı bizde onları gönderdik
sobamız yanmamı mayıştırıyor uykumu getiriyor
sizler nasılsınız bakalım
geçmişte baya dolmuş
canımcımmmm dinlen işte ne düzell ihityacında var ohhh sefan olsun:) kedi gibi kıvrıl ynaınaa

üzülme tatlım önemli değil atlattım artık o bunalımı kısmet değilmiş diyorum sadece nerden bileceksin üstünden çok zaman geçti

evet canım sağlık olsun inş. önemli olan o daha nice güzel evlatlar getirirsiniz dünyaya rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inş.

kızçeler ben kaçıyorum kociş geliyomuş aradı yolda aç geliyo yazık bu saatte sofrasını kuram ben onun hemen

bugunki menum
2. gün
Sabah: 1 fincan kahve,
Öğle: 100 gram yoğurt, taze uzum bir tabak
Akşam: et haslama , yeşil salata, 3 adet kurabiye

kizlar isvec diyetini kendime gore degistiyorum, cunki artik yiyemiyorum isvec diyetini, cunki 2-3 kez yaptigim icin ..artik bende ufak degisiklikler yapiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…