- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.361
hadi gözünüz aydın canımcım belinde geçer inş. en kısa zamanda merak etme odun sobasının keyfini sürün kestaneler kızartın ekmek kızartın ah ah üzerine terayğay
canım arkadaşa mesaj attım ama henüz dönüş yapmadı bekliyorum döner görürseee mutlaka
ay ay süper süper söyleyecek hiçbirşey yok benceee afiyet olsunn kaçamağı bile ölçülü yaaa
ay saol kuzum ben çok sevdimdeeee( kims eiçirmiyor yaaa öğlen iş arkadaşlarımla mücadele ediyorum akşam kayınvalidemlere gittiysek onunlagezmeye gittiysek arkadaşlarrr ofsss beni antisosyal yapacaklar yaaa bu gidişlerr neyse cumaya kadar özgürüm lahana çorbamı rahatlıkla içeceğimm inş.
selam kizlar ben geldim, sabah kahvemi iciyorum. tavsiye ederim. oglene kadar hic aciktirmiyor...
gecmisi baktim. nasilsiniz???
lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
tatlım ben sabah kahvaltıda 1 fincan neskafe içiyorum çoğu zaman başka içmem arada öğleden sonra birileri gelirse içiyorum ikinciyi oda nadiren
of benim derdimde o inan bayram gelecek ondansonra bizim yeğenin düğünü var arkasından antalyada bi otelde ekspozisyon var 4 gün orda kalıcaz yani yoğun bir program var kasımda ve ben istediğim kiloya gelemedim istediğim kıyafetleride alamıycam böylelikle nolcak bilmiyorum bayrama kadar 70 olsam bari hiç yoktan iyidir ama zor sanki
hoş geldin tatlım kaynatıyoruz işte sen nasılsın
slm canım hoş geldinnnn özledik yaws nerelerdesin nasıl sobanızzz çıtır çıtır yanıyormuu şömine odunu alsnaıza ne güzel ses çıkarır çıtır çıtır
gündüz sitenin arka fonu türk bayrağıydı çok güzeldi keşke öyle bıraksalardı
tatlım 1.5 sene evvel ölü doğum yapmıştım hala onun kilolarını vermeye uğraşıyorum tırs gerçekten kolay olmuyo pek
ay canımm çok üzüldümözür hatırlattığım için kusuruma bakma ne olurrrrr
vereceksin inş. merak etmeeeee
hoş geldin fıstık afiyet olsun bendemi yapsamşekerlimi sademi sütlümü sütsüzmü
sağol kuzu çamur peynir bizim buraya özel krem peynire benzer ama biraz teneli güzel bişi
gelsin yağlar gelsin yağlar
tamam canım
afiyet olsun kilo götürsün
canim bende diyete gore kahve iciyorum sabahlari bir fincan. gercekten etkisini goruyorum. tok tutuyor resmen. ama cok icildigi taktirde selilut yapiyor kizlar. ins hedefledigin kiloya bir an once ulasirsin sekerim, otelde de diyet yemekleri sebze agirlikli yersin. :)
olu dogummu ? allah yardimcin olsun canim yaa. hic bilmiyordum valla. Verirsin ins kilolarini, senin kac cocuk vardi? esim istiyor bir tane demistin dimi gecmiste
canım hoşgeldinn tv seyrediyoruzzz sen nasılsın fıstkkk
(( aslı beni ve çevremiş çok ii tanımışssın inankii (( püfsss neyse başaracağım yapacağım kocaman birlahanam var yapıcam DDbitecek hepsi
bu arada soba faslının sonu güzel bitmiş önemli olan ogeçmiş olsun kuzum
kızlar bugünkü menümü yazayımmı
sabah
kocaman bir tabak lahana çorbası
öğlen (çorbamı içirmediler)
5-6 kaşık el makarnası peynirli
1 minik poğaça
ara saat 5 gibi
4-5 tane çiğ köfte 2-3 yaprak marol
akşam
5-6 yk taze fasulye
1 yk pilav
1 tane lahana sarması
ara
1 küçük elma
1 çeltik üzüm
1 erik
çok tok olmasam gidip çorba içicem ama abartmayımm yarına saklıyorum tüm iştahımı
lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
canımcımmmm dinlen işte ne düzell ihityacında var ohhh sefan olsun:) kedi gibi kıvrıl ynaınaahoşbulduk kızlar misafir vardı bizde onları gönderdik
sobamız yanmamı mayıştırıyor uykumu getiriyor
sizler nasılsınız bakalım
geçmişte baya dolmuş
üzülme tatlım önemli değil atlattım artık o bunalımı kısmet değilmiş diyorum sadece nerden bileceksin üstünden çok zaman geçti
gelmesin yağlar ya arada kaçamklar olmazmıD
götürsün götürsünn kilocukları kalmasınbirşey
kizlar hep braber sohbet etmek ne guzel oluyormus ya:)) her zaman denk gelmiyor benim. kendim yazip cikiyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?