Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim ben seker kullanmiyorum, cok az yagsiz sut koyuyorum sadece. esimde bende %2 lik yagli sut kullaniyoruz, yogurdu da oyle mayaliyorum. % 2 icerikli yag olan sut oluyormu turkiyede bilmiyorum, az yagli var biliyorum ama..

hımsss burada yarım yağlı tam yağlı şeklinde kutu sütler canım ama yüzdleiğine bakmadım inan hiç dikkat etmedim.
şekersiz içebilmen süper inan o çok zor oluyor yawsss afiyet olsunn tekrar

ay cnaımcım çok istiyorsa yap lütfenn yapmayın o koku burnundan gitmiyor:)) benim verdiğim malzemeler her evde vardırr kolay malzemeler hemencik yaparsın.
tarifimden 1 tepsi çıktı canım 25 tane çıktı istersen sen biraz daha küçült bezeni 30 olsun ama 1 tepsilik tamm yağlı kağıt sermeyi unutma olurmu yarısı tepside kalmasın kikiki

DDD

kızçeler ben kaçıyorum kociş geliyomuş aradı yolda aç geliyo yazık bu saatte sofrasını kuram ben onun hemen

güle güle canım

canımcımmmm dinlen işte ne düzell ihityacında var ohhh sefan olsun:) kedi gibi kıvrıl ynaınaa

dimi kemiklerim ısındı valla
ama okuldan gelince ev buz gibi olmuştu yanana kadar çekcez soğuğu

tamam canim, bugun yaparim ins, yagli kagit hep koyarim:)

oh afiyet olsun 3 kurabihye çok yaws
kiki diyetler sıkıyor dimi tekdüze olunca ben nekadar lahanaya sabredebilirm bilmiyorum inş. sonuna kadar giderim

ahh benimmm süper kahraman çiçemmm sana bi prens lazım en acilinden yoksa olmayacak bu böyle sen soba kurmalarla uğraşak birr hatunmusunn ahh benimm çiçemmm kıyamamm acilinden birr damat aranıyorrr

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

kendi işimi kendim görüyom

ay canım yaa..belim agrıyo de kaç biraz işlerden

canım olmuyor işte ailen olsa nazın çekilir ama burda olmuyor

oh afiyet olsun 3 kurabihye çok yaws
kiki diyetler sıkıyor dimi tekdüze olunca ben nekadar lahanaya sabredebilirm bilmiyorum inş. sonuna kadar giderim

canim arkadasim iki tane kucuk lahana getirmis gecen hafta bana. bende corbasini yapayim dedim, diyet yaparim dedim, ama bir kere denedigimde icememistim, sen ne koydun icine ??? dis kabuklari curumus ama ic kabuklariyla corba yapip icebilirim belki...

kızlar merhaba 14.takımda banada yer varmı aranıza katılabilirmiyim 162 boyunda 54 55 kilo arasındayım.Hedefim 50 kilo olmak.Takımınıza katılmak için neler yapmam gerekiyor.Okuyorum okul acayip yorucu geçiyor spor pek yapamıyorum ancak evde mekik şınav gibi hareketler yapabilirim

mihracee, aynalar, prenses88, sutlu, nadirrrr, pinkcat87, nazco, negüzel hep böyle kalabalık olalım inş.

selam canım bir hafta deneme süremiz var kararlılığından ve paylaşımından memnun kalırsak takıma alınırsın hergün nete girmede sorunun olmamaıs lazım her gün en az 7 mesaj yazma zorunluluğu var her hafta kilo vermen gerekiyor 3 hafta üst üste kilo vermeyen diskalifiye olur şimdilik en önemli kurallarımız bu canım

hımsss yap yap ben bugün iş arkadaşlarımada tattırdım çok beğendiler inan.
ben 1 yk zeytinyağıylaa 3 soğan soteledim 1 havuç doğardım 3 tanede domates rendesi ilave ettim, 2-3 diş sarmısak ve 2-3 tane yeşil biber doğrayıp koydum en son lahanalrı koydum doğrayım ama kocaman paraçalar değil yemeklik şekilde, bol baharat attım canım kimyon karababier kırmızı biber toz biber hafif tuz nane bolcaaa ve 1 tavuk bulyonn D bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…