- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.381
canim ben seker kullanmiyorum, cok az yagsiz sut koyuyorum sadece. esimde bende %2 lik yagli sut kullaniyoruz, yogurdu da oyle mayaliyorum. % 2 icerikli yag olan sut oluyormu turkiyede bilmiyorum, az yagli var biliyorum ama..
görürsün tatlım eminim o kadar çaba harcıyorsun mutlaka fark eder hem lahana detoks etkiside yapar o yüzdende iyi
hoşgeldin tatlım sanada iyi akşamlar
evet canım sağlık olsun inş. önemli olan o daha nice güzel evlatlar getirirsiniz dünyaya rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inş.
ya m mihrace , canim cok kurabiye istiyor ozellikle aksamlari 6 dan sonra hic bir sey yemiyorum, sadece cay iciyorum saat 9 da, ozaman kurabiye kokulari burnuma geliyor. cevizli kurabiye:))) senin verdigin tarifi yapsam bugun ?? ama az yapmak istiyorum, 6 cay bardagi undan kac tane kurabiye cikti canim? bir tepsi yapsam yeter, int tariflerde 2 tepsi cikiyor. tepsilerim buyuk.
kızçeler ben kaçıyorum kociş geliyomuş aradı yolda aç geliyo yazık bu saatte sofrasını kuram ben onun hemen
canımcımmmm dinlen işte ne düzell ihityacında var ohhh sefan olsun:) kedi gibi kıvrıl ynaınaa
gelmesin gelmesin canım
canım artık kış geldi herkes eve kapanır toplanırız yine inş
ay cnaımcım çok istiyorsa yap lütfenn yapmayın o koku burnundan gitmiyor:)) benim verdiğim malzemeler her evde vardırr kolay malzemeler hemencik yaparsın.
tarifimden 1 tepsi çıktı canım 25 tane çıktı istersen sen biraz daha küçült bezeni 30 olsun ama 1 tepsilik tamm yağlı kağıt sermeyi unutma olurmu yarısı tepside kalmasın kikiki
DDD
kızçeler ben kaçıyorum kociş geliyomuş aradı yolda aç geliyo yazık bu saatte sofrasını kuram ben onun hemen
bugunki menum
2. gün
Sabah: 1 fincan kahve,
Öğle: 100 gram yoğurt, taze uzum bir tabak
Akşam: et haslama , yeşil salata, 3 adet kurabiye
kizlar isvec diyetini kendime gore degistiyorum, cunki artik yiyemiyorum isvec diyetini, cunki 2-3 kez yaptigim icin ..artik bende ufak degisiklikler yapiyorum ...
amin aminnnnnnnnnnnnnnnamin tatlım en önemlisi o hayırlı evlat versin rabbim hepimize
ahh benimmm süper kahraman çiçemmm sana bi prens lazım en acilinden yoksa olmayacak bu böyle sen soba kurmalarla uğraşak birr hatunmusunn ahh benimm çiçemmm kıyamamm acilinden birr damat aranıyorrr
çiçemm bana sanki azcık fazla gibi geldi yemek ne bilimmm walla . hem dikkat edeyim dimiş kendime yoksa hasta olursam 3 hafta doktora gitmeden çekerim doğruu doğruuu ahhh ahhh kızgınım san biliyosun dimii dokora gitmediğin içinn
ay canım yaa..belim agrıyo de kaç biraz işlerden
oh afiyet olsun 3 kurabihye çok yaws
kiki diyetler sıkıyor dimi tekdüze olunca ben nekadar lahanaya sabredebilirm bilmiyorum inş. sonuna kadar giderim
öğle hem makarna hem poğaça olmamış
kizlar hep braber sohbet etmek ne guzel oluyormus ya:)) her zaman denk gelmiyor benim. kendim yazip cikiyordum:)
sağlıklı bir menü ikindi aran nerde?
valla su branşına özeniyorum hee eğlenceli hiç değilse
iyi hadi güle güle ısının artık sobanın keyfi hiç bişide yok bence pis ama sıcak
tamam canim, bugun yaparim ins, yagli kagit hep koyarim:)
kızlar merhaba 14.takımda banada yer varmı aranıza katılabilirmiyim 162 boyunda 54 55 kilo arasındayım.Hedefim 50 kilo olmak.Takımınıza katılmak için neler yapmam gerekiyor.Okuyorum okul acayip yorucu geçiyor spor pek yapamıyorum ancak evde mekik şınav gibi hareketler yapabilirim
canim arkadasim iki tane kucuk lahana getirmis gecen hafta bana. bende corbasini yapayim dedim, diyet yaparim dedim, ama bir kere denedigimde icememistim, sen ne koydun icine ??? dis kabuklari curumus ama ic kabuklariyla corba yapip icebilirim belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?