Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sorma kocişim yok girdim cıkmıyom :)

evet cnm niye bir aralar olsun kaş göz gerisi söz demişler.ayrıca güzellik=zayıflık zannetsede insanlar bence insan bir bütün kilo 1000 tane şeyden birisi.

hani bakan körler vardır ya bakarlar ama göremezler işte kiloda böyle yapıyor insanları bakıyorlar ama göremiyorlar kiloluysan gerisini görünmüyor

hoşgeldin canım
çok üzüldüm o durumu çok iyi bilirim kırıkkaledeyken çok yaşadım büyük beden bulamazdım olanlarda hep yaşlı işiydi bir düğün olacak bayram gelecek diye korkardım bişey bulamazdım eğer üstüme olan bir şey varsa beğenmesemde mecburen alırdım

yaa inanmıyorum aslı kilomu yanlış yazmışım ben sabah onu mu koydun listeye..inanmıyorum yaa nasıl bi salaklıktır bu yaa uyku sersemliğinden ters yazmışım rakamları inanmıyorum yaaa

yok canım merak etme aynı kilom deyince anladım ben 64 yazdım 66 değil

afiyet olsun canım ceviz daha iyidir
bende bir mandalina daha yedim içimde mandalina ağacı çıkcak

afiyet olsun canım ceviz daha iyidir
bende bir mandalina daha yedim içimde mandalina ağacı çıkcak

hehe:)) saol canımm sanada afiyet olsun mandalina iidir yaa c vitamini bol bol tüketmek te fayda var
yanlız şu varmış limonda bile şeker varmış biliyormusunuzz

hehe:)) saol canımm sanada afiyet olsun mandalina iidir yaa c vitamini bol bol tüketmek te fayda var
yanlız şu varmış limonda bile şeker varmış biliyormusunuzz

bütün meyvelerde şeker var canım ama doktorlar şekeri meyveden almayı söylüyor sağlık açısından

tatlışlar yeniden yayınlıuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…