- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.901
oy oy oy ne paylaşım olmuş be bgn.ben bi geçmiş yapıp geliyorum kızlar bgn bitiğim tam eltimle alışverişe çıktık ona elbise almak için ama kilosundan dolayı bişey bulamadık belki 3 saat gezdik ama yok...çok üzüldü yaa bende üzüldüm düğünler varya onun için alacaktık off çok kilo zor yaa...
evet cnm niye bir aralar olsun kaş göz gerisi söz demişler.ayrıca güzellik=zayıflık zannetsede insanlar bence insan bir bütün kilo 1000 tane şeyden birisi.
oy oy oy ne paylaşım olmuş be bgn.ben bi geçmiş yapıp geliyorum kızlar bgn bitiğim tam eltimle alışverişe çıktık ona elbise almak için ama kilosundan dolayı bişey bulamadık belki 3 saat gezdik ama yok...çok üzüldü yaa bende üzüldüm düğünler varya onun için alacaktık off çok kilo zor yaa...
avucunu küçük tut ve ye..yemezsen daha sonra başka bişiden cıkcak acısı
canımcımm sen nasıl veremedin aaa( neyse sağlık olsun almamanda güzellll
yaa inanmıyorum aslı kilomu yanlış yazmışım ben sabah onu mu koydun listeye..inanmıyorum yaa nasıl bi salaklıktır bu yaa uyku sersemliğinden ters yazmışım rakamları inanmıyorum yaaa
falan filan işte insanın tüm vahşi düşünceleri oluyormuşşşD
aklına gelen herşey hehe
ayy gittiim bir çay tabağına ceviz koydummm eşimle birlikte yiyioruzz soslu fıstığın üzerinde kalori yazmıyor demekki vahim bir durumdaa
yaa sen varya süpersin aslıcığım kaptanım benim yaa..ben yanlış yazsamda o doğrusunu yapar
canım yaa yanlış yazmışım kilomu nasıl sinir oldum şu an kendime anlatamam sana
kzılar katılacak mısınız diyete??
afiyet olsun canım ceviz daha iyidir
bende bir mandalina daha yedim içimde mandalina ağacı çıkcak
kilom aynı deyince sorun olmadı ama versen ya da alsaydın kilo ve yanlış yazsaydın o zaman sorun olurdu daha dikkatli olursun canım bundan sonra
hehe:)) saol canımm sanada afiyet olsun mandalina iidir yaa c vitamini bol bol tüketmek te fayda var
yanlız şu varmış limonda bile şeker varmış biliyormusunuzz
arkadaşıma diyetisyenin verdiği detoks diyeti.aslında 1 aydan sonra vermiş.o hafta için sıkı bir diyetmiş(bana ole gelmedi ama şok diyet demiş :))
arkadaşım aşagı yukarı benim gibi, benden daha zayıf :) değerleri normal.sağlık sorunu yok.
-tuz cok az ya da yok yemeklerde
-en az 2 litre su(ben hiç yapmadım ama sirkeli su olayına gireyim bir hafta.1 bardak su+2 kaşık sirke+1 kaşık bal+limon)
-protein kaybı olmaması için öğünlere bakliyat veya mantar konabilirmiş
-aynı gün içinde hem öğle hem akşam aynı yemek yenebilir.
-öğünlerde kesinlikle yoğurt yenilecek.
-aralarda probiyotik yoğurt olmalı haftada en az 4 -6 kere
-acıkmazsanız sadece 1 haftalığına her öğün 1 dilim ekmek(kepekli,cavdar vs)tok tutuyormuş,2 dilim sadece sabah kahvaltısında yenecek.
-özellikle kahvaltıda maydonoz ve dereotu çok tok tutup ödem attırıyor
-3 öğün süt ve süt ürünü var,kilo vermede cok onemliymiş,atlanmamalı
-öğle ve akşam aynıda olabilir değişimde olabilir.
sabah
1 kk veya 2kk peynir (kişinin kilosuna bağlıymış,ayrıca tuzsuz)
1 veya 2 dilim ekmek(doymanıza bağlı aç kalmak yok)
5 zeytin(suda bekletilmiş ya da tuzsuz olacakmış)
domates salatalık biber
ve ayrıca yeşillik özellikle dereotu ve maydonoz yarım demet demiş..toksin atıyormuş
ara
1 probiyotik yoğurt(activia yani)
veya
1 meyve
veya
8 fındık,2-3 ceviz,5 badem (birini seciyoruz)
öğle(seçenekli)
5-6 kaşık sebze yemeği
veya
5-6 kaşık bakliyat yemeği
veya
fazla yağ olmayan tuzsuz 6-7 orta boy mantar
veya
1 büyük kase sebze veya bakliyat çorbası
1 ekmek
1 kase yoğurt
ara(seçenekli)
-yarım yada 1/3 simit ve 1 bardak ayran(susam cok tok tutuyor)
-küçük kaseyle süt ve gevrek
-2 galeta 1 meyve
akşam(seçenekli)
5-6 kaşık sebze yemeği
veya
5-6 kaşık bakliyat yemeği
veya
fazla yağ olmayan tuzsuz 6-7 orta boy mantar
veya
1 büyük kase sebze veya bakliyat çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
gece
1 meyve
benim hoşuma gitti siz ne diyorsunuz?
:((( prenses gittimi şimdi aaa çok üzüldüm (( hemde çokkkkk (((( başka bir kullanıcı adı alsa tekrar girse aramıza olmazmıı kaptancık yaa
ellerine sağlık canım
bütün meyvelerde şeker var canım ama doktorlar şekeri meyveden almayı söylüyor sağlık açısından
tatlışlar yeniden yayınlıuyorumm
canım çok güzel bir diyet ama detoks değil gibi geldi ama çok sağlıklı
benim yoğurtu, bedemi filan almam lazım sivastan kasabada yok aslında yapılabilir ben bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?