Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bekarım :) üniversiteden bu yıl mezun oldum :) öğretmenim:)
bu yıl kpss ye girecem inşallah:)
boyum 175.
sen evli misin:) ne iş yapıyorsun:)

ooo sevindim bir meslektaş daha ne örtmenisin?
bende evliyim cnm..bol bol paylaşımda bulun..yaz ne yediğini bir süre sonra düzene giriyor zaten

ooo sevindim bir meslektaş daha ne örtmenisin?
bende evliyim cnm..bol bol paylaşımda bulun..yaz ne yediğini bir süre sonra düzene giriyor zaten
lise matematik öğretmeniyim:) haziranda bölümden mezun oldum:) şimdi şubatta da formasynum bitecek :) senin branşın ne ?
inşallah herşey düzene girer ve istediğimiz kilolara ulaşabiliriz:)

hoşbulduk çok teşekür ederim:)
iyiyim şükür. sen nasılsın:)

tşk edrm canım bende iyiyim

lise matematik öğretmeniyim:) haziranda bölümden mezun oldum:) şimdi şubatta da formasynum bitecek :) senin branşın ne ?

ne güzel bir meslektaşımız daha oldu
inş çok güzel puan alırısn canım kpssden de biran önce atanırsın

bilgisyar
inşallah ulaşırsın hedefine kpss süreci sıkıntılı
diyetisyene gittin mi hiç?

canım bu durum yeni olan bişey değil ki daha önce evdeyken düzenli yemek yerkende aynı sorun vardı hatta daha kötüydüm kış geldimi öksürükten kurulamazdım bu benim iyi halim
sağol canım bu kızmanda beni düşündüğün için seni seviyorum

Son düzenleme:
bilgisyar
inşallah ulaşırsın hedefine kpss süreci sıkıntılı
diyetisyene gittin mi hiç?

evet ya fazlasıyla sıkıntılıymış ders çalışma şelim üniversitede değiştiği için alışmam zor olacak ama ALlahın zniyle güzel puanlar alacam :)
hiç gitmedim bu konuda çünkü kendimi hiç ikna edemedim geçen yıl 86 kiloyum diye üzülürken ki o günleri şimdi çok özlüyorum gitmeyi düşünmüştüm araştırmıştımda ama vazgeçtim

canım hergün en az 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var
ben şimdi sana mesaj atıyım paylaşımın çok olmasını istiyoruz inş sanada uyar bu durumda aramızda olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…