- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.981
bende geldim :) herkese iyi akşamlar :)
kilom 96
nasılsınız:)
bekarım :) üniversiteden bu yıl mezun oldum :) öğretmenim:)inş verirsin sağlıklı sağlıklı..evli bekar?iş?boyun?
bunlar kilo vermekte çok onemli :)
evet hamileliğimin 4. ayına kadar falan da burada kaldım2010 ağustos eylül aylarında başladım takıma,neredeyse 1 yıl takımdaydım. kaptanın kısa pantolonlu zamanlarını bilirim ben
bekarım :) üniversiteden bu yıl mezun oldum :) öğretmenim:)
bu yıl kpss ye girecem inşallah:)
boyum 175.
sen evli misin:) ne iş yapıyorsun:)
bekarım :) üniversiteden bu yıl mezun oldum :) öğretmenim:)
bu yıl kpss ye girecem inşallah:)
boyum 175.
sen evli misin:) ne iş yapıyorsun:)
hoşgeldin cnaım ben aslı takım kaptanıyım nasılsın
lise matematik öğretmeniyim:) haziranda bölümden mezun oldum:) şimdi şubatta da formasynum bitecek :) senin branşın ne ?ooo sevindim bir meslektaş daha ne örtmenisin?
bende evliyim cnm..bol bol paylaşımda bulun..yaz ne yediğini bir süre sonra düzene giriyor zaten
hoşgeldin Aslı'm naberr
canım ne olsun daha kötü olmamak için uğraşıyorum
komşu gelecek akşama biraz evi topladık onları bekliyoruz işte
sen nasılsın nasıl geçiyor haftasonun
hoşbulduk çok teşekür ederim:)
iyiyim şükür. sen nasılsın:)
lise matematik öğretmeniyim:) haziranda bölümden mezun oldum:) şimdi şubatta da formasynum bitecek :) senin branşın ne ?
inşallah herşey düzene girer ve istediğimiz kilolara ulaşabiliriz:)
ortaöğretim matematik benimkide:)branşın ne canım bende sınıf öğretmeniyim
eşim yok temizlikleee..cok yoryuldum geçmişe baktın mı sana sağlam kızmıştım :)
hepinize kolay gelsin...
lise matematik öğretmeniyim:) haziranda bölümden mezun oldum:) şimdi şubatta da formasynum bitecek :) senin branşın ne ?
inşallah herşey düzene girer ve istediğimiz kilolara ulaşabiliriz:)
iyide bebişim kızacam sana..insanlar kanseri bile yenip çok sağlıklı oluyorlar.
bundan sonra doğru dürüst besleneceksin(bu konuyu konustuk adam akıllı yemek yapmıyosun)
bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek şeyler yap.
öldürecem seni hee..hasta olurum ben diiyp dur..böyle devam et hep..çözüm bulma
canım bu durum yeni olan bişey değil ki daha önce evdeyken düzenli yemek yerkende aynı sorun vardı hatta daha kötüydüm kış geldimi öksürükten kurulamazdım bu benim iyi halim
sağol canım bu kızmanda beni düşündüğün için seni seviyorum
bilgisyar
inşallah ulaşırsın hedefine kpss süreci sıkıntılı
diyetisyene gittin mi hiç?
merhaba arkadaşlar.davetiniz için çok teşekkür ederim.nete girmemdeçokfazla problemim yok ama zamanım yok diyebilirim.çünkü devam zorunluluğu olan bir okulda okuyorum.çalışıyorum bir yandanda ve bebeğim var onunlada ilgileniyorum.buna rağmen hergün bir defada olsa buraya geleceğim.bu şekilde beni aranıza alırmısınız yoksa illaki aktif olmak gerekiyormu.
ben kabul edeceğinizi umarak kendimden bahsedeyim biraz.evlenmeden önce 56 57 kiloydum.hamile kaldığımda ise 57 li kilolarda.bilnçsiz bir hamilelik geçirip 83 kilo ile doğuma gittim.sezeryan oldu ve eve geldiğimde 79 kiloydum.emzirme fln derken uzun süre 80 lerde gezdim.hamilelik öncesi kıyafetlerim olmuyordu.nasıl olsa zayıflarım diye yenisinide ben almıyordum.paspal paspal geziyordum işte..bebğim 9 aylıkken geçtiğimiz ocak ayında 76 kiloyken artık görüntümün beni iyiden iyiye rahatsız ettiğini anladım.burada dkz diye bişey bulup başladım ve nisan ayına kadar 67 kiloya düştüm.sonra kızım yürümeye başladı.onunpeşinde koştur,ev iş okul derken 62 ye düştüm.geçen aylarda memleketime gitmiştim.rahatlık.bol yemek derken tekrar 66 ile döndüm.yaklaşık bir aydır elma sirkesi içiyorum.sabah ve gece yatarken içiyorum.balla beraber tadını çok seviyorum.diyet olarak yine dkz uyguluyorum.daha doğrusu yeni başladım hatırlamaya çalışıyorum.günde 2 poşet beşi bi yerde çayı içiyorum.sabah aç karnına 62 500.tok karnına 63 kiloyum.böyle işte.sizler kaç kilosunuz ne kadar vermek istiyorsunuz.her cuma buraya kilo bildirimimi yapacağız.ölçülerde alınacakmı.çok soru sordum.kızım uyanır şimdi.hepimize kolay gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?