Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

alırsın alırsın meraketme.sadece sıkı çalışma istiyor.aslında gitsen tum testleri yaptırıyorsun kilo nedeninin sadece yemek olup olmadıgını bilirdin.
ben 1 kere gtmiştim.özeldi o yuzden gitmeden tahlillerimi yaptırdım sanda vereyim bak bi.

Aaçlık kan şekeri,Tokluk kan şekeri,Açlık insülin,Tokluk insülin:Bu tahliller Diyabet(Şeker Hastalığı) yönünden fikir verecektir.
*Kreatin :Böbrek fonksiyonlarının tam olup olmadığı konusunda yol göstericidir
*AST,ALT,GGT: Varsa bir karaciğer bozukluğunu gösteren tahlillerdir.
*Ürik asit: Gut hastalığında yükselen bir testdir.
*T.Kolesterol,HDL,LDL,Trigliserid: Vücutta yağ fazlalığını gösteren testlerdir.
*TSH,Serbest T3,Serbest T4: Tiroid bezinden kaynaklanan bazı bozukluklar,kilo almanızın nedeni olabilir.Buna yönelik önlem alınması diyette işinizi kolaylaştıracaktır.
*Total kortizol: Kortizolunüzün yüksek olması da, kilo almanıza yol açabilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...ltina-gizli-mesaj-yerlestirmelutfen-okuu.html

yazıyı okudum çok fena ya...napcaz. ben bir ara bir müziğin arkasına yerleştirilmiş zayıflama kendine güven gibi telkinleri yüklemiştim, boğaziçi elektronik mezunu bi çocuk site kurmuş türkçeye telkinleri çevirmiş sitesinde yayınlıyordu falan, çok sıkıldım müzikten, tıngır mıngır, uykumu getiriyordu, çok fazla dinlemedim, iştahımı falan da kapatmadı...umarım tvde yapılan bu şuuaraltı telkinleri de böööyle başarısız olur

canım bende bu sitede bulmuştum bir ara telkinle zayıflamayı ama ordaki kadında demişti bunun işe yaraması için günde en az 8 saat dinlememiz lazımmış yoksa işe yaramıyormuş o yüzden diğer şeylerinde etkili olması biraz zor

aslında yaptırmam gerekiyor çünkü bak bir sürü değeri incelemişler belki bende bunşlardan birinde bi problem var. ama kendimi ikna edemiyorum. aslında bi taraftanda işin açığı geçen yıl 10 15 kilo verebildiğim için bak yemezsen veriyorsun işte diye içimden bi ses bağırıyor

bende de var o müziklerden bununla ilgili belgesel izlemiş bri-iki kitap okumuştum.
çok ve cok uzun süre dinlemek gerekiyor.bana etki ediyordu ama gunde 8 saat dinleyin diyor ve her gun o yuzden zor

hehehehe olsun baştan bilsinler o yıuzden yapamayacaklar kacıyor hehehe

evet canım bugünde kaçtı 1-2 kişi
ama olsun canım geç olacak ama istediğimiz gibi arkadaşlar bulucaz

çok mu feci kurallar:18::18::18::18::18: D:

sıkı dur canım açıııkkkklıyooorrrummmmm

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

ama canım eğer hormonlarında problem varsa bu sana cok yediriyor
mesela benim açlık kan şekerim hemen düşüyor.demir eksikliğiyle ilgili.kan değerlerimi sürekli toparlıyorum hep düşük cıkıyor.o yuzden sık sık az yemem lazım yoksa bu aşırı tatlı isteği uyandırıyor.doktor soledii..özellikle ikindi ara öğününü normal ogun gibi yap dedi.

bu tahlilleri özeldemi yaptırdın devlette mi, devlette dahiliyecilere bu tahlilleri yaptırmak istiyorum diyince hele ki içlerinde böyle hormon tahlilleri varsa pek şefkatli davranmıyorlarben de hiç kortizon ve insülin baktırmadım, kortizonumda bişey olduğunu zannetmiyorum (sebepsiz aşırı kilomda yok zaten) ama şekerlerim hep hamilelikte sınırda çıkıyor insülinimi merak ediyorum...

bir de diyete başlanmadan önce hemoglobin, hematokrit , demir, demir demirbağlama gibi kansılık göstergelerinin de bakılması gerekiyor, kansızlık varsa tedbiri alınıyor yoksa da uzun süren bir diyetle kansızlık gelişebiliyor

canım ben ne yapıyım bendede sorun var her ay 2 hap kullanıyorum devamlı 12 yıldan fazla kendime dikkat etmeyincede üzerine biniyor işte her sene bu hapları lise son sınıfta başladım o zaman 55 kiloydum

anladım. gitmek şart gibi. ama dediğim şu nasılsa verdim olayına takılıyorum ben sanırım

aslında ben bundan daha fazla test yaptırdım diyetisyenden sonra da.ilk yaptırdığım bu kadardı.hepsini devlet hast. yaptırdım.dahiliye uzmanına gidin.işte cok iştahlıyım kilo alıyorum diyetisyene gideceğim falan diyin bu testleri isteyin kabul ediyo zaten..

çok zor görünmüyor şartlar bu durumda deneme haftasında oluyorum snaırım şartları yerine geirtirm inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…