Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.11.2011 Pazartesi gunku sayım

aynalar 26

mihracee 64

pinkcat87 21

fiyona 28

melekayşe 14

ateşsu 9

elifezgi 14

emidaf 14

fatma izinli
nazco izinli

Son düzenleme:
demek beğendin sevindimm...sen neler yapıyosun..ben cok yogunum okulunişleri varrrr

sık kullanılanlarıma ekledim canımmm sık sık ziyeret edceğim yeni tariflerini bekliyorum:)) hatta birde diyett yemekler diye bir bölüm aç oradada bize özl paylaşımlaırn olaibliri:)
domates olayına üzüldüm gerçekten( neyse seneye inş. yaparım tarifine göre.
ben iim canım işlerim çok ama hiç canım istemiyor arka odaya geçip uyuyasım var okadar yani
gece 3 te uyudum birşeyler takıldı kafama kıvranıp durdum

senin keyifler naısll gerçi yoğunum demişssin ama iimisin

iyiyim cok sukur eve iş goturuyorum bu ara. bir yandan blog daha bir suru işi var gerçi.

Son düzenleme:
her tarafımdan fışkıran yaglarım ben beraber geldik.en az 30 kilo fazlayla geldim.bana da yer vardır herhalde takımda.nede olsa çok yer kaplamam zaten daha önceki boşlugumuda dolduramamışsınızdır ya 95 le ayrılmıştım burdan hani ya .

kızlarr ben geldimmm ama kimsecikler yokk neysee olsunnn ben dün akşam ve sabah yediklerimi paylaşayaım bariii:26::26::26::26::26:

kızlarr dün öğlen çorbada içmedim bir tane bisküvi yedim şekersiz çayla beraber

sonraa kendime bir fincan yeşil çay yaptım ve içtimm

akşam halama gittim yemeğe davetliydim
2. dilim ekmek
salata
2. çatal kabak tatlısı yedim

ve akşamı kapattımm

bu sabah ki kahvaltım kızlarrr

büyük bir bardak suu
1. tane elma (evden çıkmadan saat 7:30'da

1. tane zeytinli poğaça
şekersiz çay
0,5 lt su

kızlarr bu arada ahmet bana laptop almışş baya pahalı bişey 2000tl civarı bende kabul etmedim bayram hediyesi olarak almış kabul etmeyince baya kırıldı ve üzüldübende ona pahalı bi hediye dedim yanii ne bilimm

sonra anneme sölemişş anne kabul etmedi diye.
bende sün ahmete tamam ama bende onunla aynı fiyatta sana bi hediye alıcam bu şartla kabul ederim dedim :))))

yanii ne bilimm ufff :26::26::26:

merhaba emoş,
biraz kendinde bahsedermisinbizee tanıylaım seniii:)

hımss afiyet olsun canım
sanırım akşam yemeğini beğenmedin sadece ekmek yemişssin:)

günaydınn fıstıkkkkk nasılsın bakimm akşam yediklerini sindirebildinmiDD (kızmıyorsun dimi bana)

yok canım mimiklerinden anladım takıldığını... sindirmek mi yağ olarak totoşa depoladım bile

ay ben de dün kafama bazı şeyler taktım o yüzden çözemedikçe yedim

kaçla döndün

bu Ahmet kocan değil herhalde,kocalar almıyo o kadar pahalı hediye ilk zamanlar benimkinin aldığı hediyeleri ben beğenmedim daha doğrusu gidip bi de pahalı alıyorlar arkadaşlar beğenmemezlik etme sonra almaz deseler de ben beğenmediğimi belli ettim herhalde, artık bişi almıyor, şükür ki kredi kartı bende de kendi kendime sevgililer günü hediyesi falan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…