Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:))hehe bende eşimle çıkarken pahalı hediyeler kabl etmiyordum utanıyordum sanki onu kullanıyormuşum hissine kapılıyordum. nişanlandıktan sonra kabul etit aldıklarını öncesinde küçk hediyelerini kabul etmiştim.
:)) düşünmüş almışşş iilişkiniz nasıl bilemiyorum güveniyorsanız ilişkinize kabul edebilirsin.

kahvaltıyı yazmıştım
haşladığım yumurtayı yemeyi unutmuşum

arada:1 yumurta haş.
3form bisküvi
1 yeşil çay

bi ara: yarım çay bardağı süt, 1 elma, 1 yk mısır gevreği, 2 yk yulaf ezmesi

öğlen:10 yk nohut yemeği, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kase yoğurt

yok canım mimiklerinden anladım takıldığını... sindirmek mi yağ olarak totoşa depoladım bile
ay ben de dün kafama bazı şeyler taktım o yüzden çözemedikçe yedim

ay bak senin toto ısırmalıkk olmuşşşşş yasak depolamak yak hemen:))
benim uykum kaçtııı sen yemeye vurdun kendini haydaaa
hoş benimde aklım mutfaktaydı ama gitmedim tesbih çektim hahaha

merhaba emoş,
biraz kendinde bahsedermisinbizee tanıylaım seniii:)

merhaba canım 38 yaşındayım evliyim 2 ogluşum var ilkögretim 1 ve 4.sınıfa gidiyorlar.hemşireyim 2 haftalık izne ayrıldım şimdilik evdeyim yani
bundan yıllar yıllar önce yine ben buralardaydım canım kader beni yine buralara düşürdü(Ah hep pis bogazım yüzünden)ben herzaman kiloluydum ama 120 den 95 de düşmüştüm.5 ay önce 100 kilo idim ama sigarayı bırakınca nasıl bu kadar aldım anlamadım. boyum 1.73 dogum tarihimde 1973 olunca adımı 1.73 koydum asıl adım emine eskiler emoş derlerdi.

yok canım mimiklerinden anladım takıldığını... sindirmek mi yağ olarak totoşa depoladım bile
ay ben de dün kafama bazı şeyler taktım o yüzden çözemedikçe yedim

ay bak senin toto ısırmalıkk olmuşşşşş yasak depolamak yak hemen:))
benim uykum kaçtııı sen yemeye vurdun kendini haydaaa
hoş benimde aklım mutfaktaydı ama gitmedim tesbih çektim hahaha

ahmet eşim değill benimle evlenmek isteyen aile dostumuzun amcası yaşı benimle aynı gerçi.
ailemde biliyo zaten istedi fakat ben bi cvp vermedim yani henüz eş değil:)))

afiyet olsun canımmmm
öğlene kadar iyi gitmişssin ama yaa 10 kaşıkD biraz fazla değilmi yawss valla kırıntıların banada yeter hehe :)
2 bebiş emziriyorusn ancak ama dimi

ay canım tanıştığıma memnun oldumm:)) hepimiz pisboğazız yaaa yemek yemek kadar güzel birşey yokkkk çok mutlu oluyorumy erken yaparken:)
amaa olmamam lazım.
inş. en kısa zamanda geri verirsin kilocuklaırnı canım.
2 hafta boyunca biizmle brliktesinn bize bol bol vakit ayırırsın dimi.

aynen hayatımm yaaa sankii kullanıyormusum gibi bi his oluşuyoo yaa sürekli hediyeler almasından dolayıı yaa aileminde destek ısrar ve onayı ile kabull ettim birde allah biliyoır yaa p.c yok aslında sölesem babam alırda hani yük olmak m ıstemıyorum ama akşamlarıda sizinle konusamıyorum daha çokk akşamda sizinle beraber olmak için kabul ettiimm napimm walla :))))))))

hayatımm salataya dadandımm walla halm haşlama felanda yapmışş hiççç dokunmadım bile:26::26::26::26::26:
ekmek yeirne onlardan yeseydin hem gönlünü yapmış olurudn hlanın:))
bugün benimde kayınvalide günümm akşam döktürmüştürr ekmek yemem pilavda yemem inş. tatlıda yapmamıştır. sadece yemek salata yiyeceğim.

hımsss tamam biizimle birlikt eolmak içinsee herşey mübah:)))
heheinternet te alsaymış yaDD
şaka biryaana saolsun düşünmüş almışş:)
herşeyde geri çevrilmez dimi arada kabul edilir ihtiyaç olanlar mesela

hoş geldinn canım benimm çok memnun oldum bende fadikkk 26 yaşındayım bekarımm(ohh ohh şükür) hem okuyorum hemde av. asistanlığı yapıyorum işst. yaşıyorum canım böylee yaniii :)))))
inş. hep beraber vericizzz bu kiloları:))))

hoşş buldukk hayatımm walla seni gördüm dahada iyi oldumm ne yalan sölimmmm:)))))))))
sen nasılsın bakalım akşam ne takıldıu kafana öyle de uyutmadı seni bakimmmmm:26::26::26::26:

aycanım ben seni gördüm ii oldum teşekkür ederim:)
hımss ayy hiç sormaa birsürü şeyy, eşim, hesap kita, iş ödemeler vs.. birsürü şey yazsam destan olur bence boşverelim

slm kızlar nasılsınız ,burda bugün kar atıştırıyo süper ,ama aynı zamanda çok soğuk sizler napıyosunuz...

hehheheeh aynennn öyle hayatım yaa net var zatennn allahtan p.c yokk sadece ama şükürler olsun kii pztesi itibari ile allah izin verirsee akşamları burdayımm:)))))
yaa sürekli böyle ihtiyacım olan şeyler alıyo zaten sağolsun mesela benim yzüüm yani cildim aşaırı hassattır herşeyi kullanamam yüzüme gül suyu felan orjinalini bulmak zordur yaa oda bana ıspartada set getittirmişş gül suyu yağı kremi şampuan losyon aklına ne geliyosaa harika ürünler pahalıda belli(( ama yüzüme harika geldi yalan değill :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…