- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.481
kızlarr bu arada ahmet bana laptop almışş baya pahalı bişey 2000tl civarı bende kabul etmedim bayram hediyesi olarak almış kabul etmeyince baya kırıldı ve üzüldübende ona pahalı bi hediye dedim yanii ne bilimm
sonra anneme sölemişş anne kabul etmedi diye.
bende sün ahmete tamam ama bende onunla aynı fiyatta sana bi hediye alıcam bu şartla kabul ederim dedim :))))
yanii ne bilimm ufff :26::26::26:
yok canım mimiklerinden anladım takıldığını... sindirmek miyağ olarak totoşa depoladım bile
ay ben de dün kafama bazı şeyler taktım o yüzden çözemedikçe yedim
ay bak senin toto ısırmalıkk olmuşşşşş yasak depolamak yak hemen:))
benim uykum kaçtııı sen yemeye vurdun kendini haydaaa
hoş benimde aklım mutfaktaydı ama gitmedimtesbih çektim hahaha
merhaba emoş,
biraz kendinde bahsedermisinbizee tanıylaım seniii:)
hoşgeldin canım ama karşılaşamadıkpişt desem çıkarmısın
hımss afiyet olsun canım
sanırım akşam yemeğini beğenmedin sadece ekmek yemişssin:)
afiyet olsunnnnnnnnn ilkoş beğenmek
yok canım mimiklerinden anladım takıldığını... sindirmek miyağ olarak totoşa depoladım bile
kaçla döndün
bu Ahmet kocan değil herhalde,kocalar almıyo o kadar pahalı hediyeilk zamanlar benimkinin aldığı hediyeleri ben beğenmedim daha doğrusu gidip bi de pahalı alıyorlar arkadaşlar beğenmemezlik etme sonra almaz deseler de ben beğenmediğimi belli ettim herhalde, artık bişi almıyor, şükür ki kredi kartı bende de kendi kendime sevgililer günü hediyesi falan alıyorum
kahvaltıyı yazmıştım
haşladığım yumurtayı yemeyi unutmuşum
arada:1 yumurta haş.
3form bisküvi
1 yeşil çay
bi ara: yarım çay bardağı süt, 1 elma, 1 yk mısır gevreği, 2 yk yulaf ezmesi
öğlen:10 yk nohut yemeği, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kase yoğurt
merhaba canım 38 yaşındayım evliyim 2 ogluşum var ilkögretim 1 ve 4.sınıfa gidiyorlar.hemşireyim 2 haftalık izne ayrıldım şimdilik evdeyim yani
bundan yıllar yıllar önce yine ben buralardaydım canım kader beni yine buralara düşürdü(Ah hep pis bogazım yüzünden)ben herzaman kiloluydum ama 120 den 95 de düşmüştüm.5 ay önce 100 kilo idim ama sigarayı bırakınca nasıl bu kadar aldım anlamadım. boyum 1.73 dogum tarihimde 1973 olunca adımı 1.73 koydum asıl adım emine eskiler emoş derlerdi.
ay aypişttt dedinn geldimmm canımmmmmmm
:))hehe bende eşimle çıkarken pahalı hediyeler kabl etmiyordum utanıyordum sanki onu kullanıyormuşum hissine kapılıyordum. nişanlandıktan sonra kabul etit aldıklarını öncesinde küçk hediyelerini kabul etmiştim.
:)) düşünmüş almışşş iilişkiniz nasıl bilemiyorum güveniyorsanız ilişkinize kabul edebilirsin.
ekmek yeirne onlardan yeseydin hem gönlünü yapmış olurudn hlanın:))hayatımm salataya dadandımm walla halm haşlama felanda yapmışş hiççç dokunmadım bile:26::26::26::26::26:
ay ay
hoş geldinhayatımmmm nasılsın
hımsss tamam biizimle birlikt eolmak içinsee herşey mübah:)))aynen hayatımm yaaa sankii kullanıyormusum gibi bi his oluşuyoo yaa sürekli hediyeler almasından dolayıı yaa aileminde destek ısrar ve onayı ile kabull ettim birde allah biliyoır yaa p.c yok aslında sölesem babam alırda hani yük olmak m ıstemıyorum ama akşamlarıda sizinle konusamıyorum daha çokk akşamda sizinle beraber olmak için kabul ettiimm napimm walla :))))))))
merhaba canım 38 yaşındayım evliyim 2 ogluşum var ilkögretim 1 ve 4.sınıfa gidiyorlar.hemşireyim 2 haftalık izne ayrıldım şimdilik evdeyim yani
bundan yıllar yıllar önce yine ben buralardaydım canım kader beni yine buralara düşürdü(Ah hep pis bogazım yüzünden)ben herzaman kiloluydum ama 120 den 95 de düşmüştüm.5 ay önce 100 kilo idim ama sigarayı bırakınca nasıl bu kadar aldım anlamadım. boyum 1.73 dogum tarihimde 1973 olunca adımı 1.73 koydum asıl adım emine eskiler emoş derlerdi.
hoşş buldukk hayatımm walla seni gördüm dahada iyi oldumm ne yalan sölimmmm:)))))))))
sen nasılsın bakalım akşam ne takıldıu kafana öyle de uyutmadı seni bakimmmmm:26::26::26::26:
hımsss tamam biizimle birlikt eolmak içinsee herşey mübah:)))
heheinternet te alsaymış yaDD
şaka biryaana saolsun düşünmüş almışş:)
herşeyde geri çevrilmez dimi arada kabul edilir ihtiyaç olanlar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?