Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

osmanlı devleti gibi bizde mi duraklamaya girdik ne hehehhee

hehehe canım ben hızlı vermektende korkuyorum bi taraftan çatlaklarım var bacagımda artarsa diye..birde bu kilo benim 15 yıllık kilom cok normal azar azar gitmesi sadece artmasın her hafta azalsın yeter benim için..bence sen cok ii kilo verdin haksızlık etme kendine

anladım canım sen de haklısın..ben 8. sınıfta ergenlikte almiştim bi ara o zaman çatlamişti bacaklarım..sonra hamile olunca bunabelimin yanları ve göbeğimin altı da eklendiii ne acııı..ama yapacak bişey yokk.bi de kremlere o kadar para verdim çatlamıyımk diye bi işe yaramadı hehheheh=)))))))

yapısal bişi cnm içerden catlıyo dısardan değil işte kremleride alıyoruz ama.

Kızlar sıkı durun:) bu sabah wc sonrası ve iç çamaşırları ile tam tamınaaaaaaaaa 123,6 kiloyuuuuum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 kere falan çıktım tartıya acaba yanılıyor muyum diye:))))))))
çok güzel yediklerinle doğru orantılı ii kilo verdin.. tebrikler

ya şok değildiki ben hiç şok olmadım:)))))))))))))) ama ekmeği kesince şok oluyordum annem geldiğinde fazla yedim kabul ediyorum..

sabah uyanıp yarım saat pilates 20 dk leslie yaptım.. ya nasıl zorlandım.. eskiden yapamadığım plates hareketlerini yapabildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…