Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa yok ya başlarda ne güzel veriyordum 1 k,ilo tıkandımvallaaaaaaaaaaaaaaa

aman yaptım zaten susuzluktan ölecektim yoksa hehehehhe 3 bardak su içtim hehehe.kahvaltımı da ettim zaten=)

annem de dün bana demişti tansaşta nivealarda falan %50 indirim var dedi. 1 günlüğüneymiş ayy dedim var kremim gidemem=) git şekerim talan et valla=)

hazalcımmmmm çok üyklenme kendineee bir veriyoruz bir duruyoruzzzz almıyoruzzz yaaaa o da güzell vucut güç topluyorrrrr kızma kendineeee haksızlıkta yapmaaaa baka gayet güzel vermişssin canımmmm

:DD ben gideyimmm senin yeirnede alayım hehe:))) bebek yağı alacağım:DDDDD
el yüz kremi alacğaım:D

:))) heehe amaçok mutluluk veriyorrr salihacımmm:))) bacaklarım gitmesin dahaaaa aslında gidecek biryerde kalmadııı yeni hedefte belirlemeyecğeim o yüzden ay foto çekeyim size kızlar:D bugün

çek kız valla..fıstık gibisin valla
hazalcımmmmm çok üyklenme kendineee bir veriyoruz bir duruyoruzzzz almıyoruzzz yaaaa o da güzell vucut güç topluyorrrrr kızma kendineeee haksızlıkta yapmaaaa baka gayet güzel vermişssin canımmmm

:DD ben gideyimmm senin yeirnede alayım hehe:))) bebek yağı alacağım:DDDDD
el yüz kremi alacğaım:D

verdim de ne bilyimmm.eski pantolonlarımı giymek bile bi mutluluk benim için her ne kadar belimi çok sıksa da=)))))))al bakalım...ya bende çok seviyorum bebek yağını duştan sonra kızınkinden kullanıyorum hehehehe süper oluyor=)ya ben aldım 1 ay önce göz çevresi ve yüz kremi dedim başlıyım artık yaşlanıvermiyim bi de dedim ama toplasan 10 kere sürmüşümdürrr.çok üşengeçim krem sürme konusunda=)

çek kız valla..fıstık gibisin valla

verdim de ne bilyimmm.eski pantolonlarımı giymek bile bi mutluluk benim için her ne kadar belimi çok sıksa da=)))))))al bakalım...ya bende çok seviyorum bebek yağını duştan sonra kızınkinden kullanıyorum hehehehe süper oluyor=)ya ben aldım 1 ay önce göz çevresi ve yüz kremi dedim başlıyım artık yaşlanıvermiyim bi de dedim ama toplasan 10 kere sürmüşümdürrr.çok üşengeçim krem sürme konusunda=)

fıstık olan sensin cnaımcımm

canım bebek yağı cilde zarar vermiyormuş o yüzdenn alayım dedim:)
göz için ana muhteşem bir tavsiye vereyiimm
ayva çekirdeklerinii bir kaseye koyyy atmaaaa
damacanadan birazcık 1 ayvaya 1 yk kaşığı suy koyy 3-4 saat beklesinnn peltesi çıkıyorr cnaımmmm onu yatmadan önce gözçevrene sür sür peeling okadar güzel kii
ben geçn ayva tatlısı yaptım çekirdeklerini bir kasede topladım üzeirnide streçledim akşamları yatmadan önce sürüyorum:D

damacanadan birazcık 1 ayvaya 1 yk kaşığı suy koyy 3-4 saat beklesinnn peltesi çıkıyorr cnaımmmm onu yatmadan önce gözçevrene sür sür peeling okadar güzel kii
ben geçn ayva tatlısı yaptım çekirdeklerini bir kasede topladım üzeirnide streçledim akşamları yatmadan önce sürüyorum:D

ay ben bunu yapcaktım unuttum :D

alla alla ilk defa duydum deniycem=)

:))) hehe bukadarcıktı

Eklentiler

• $ilkoþþþ.webp
    $ilkoþþþ.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 133
  • $ilkoþþ3.webp
    $ilkoþþ3.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 139
  • $ilkoþþþ 2.webp
    $ilkoþþþ 2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 98