Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hazalcımmmmm çok üyklenme kendineee bir veriyoruz bir duruyoruzzzz almıyoruzzz yaaaa o da güzell vucut güç topluyorrrrr kızma kendineeee haksızlıkta yapmaaaa baka gayet güzel vermişssin canımmmm

D ben gideyimmm senin yeirnede alayım hehe:))) bebek yağı alacağımDDDD
el yüz kremi alacğaım

:))) heehe amaçok mutluluk veriyorrr salihacımmm:))) bacaklarım gitmesin dahaaaa aslında gidecek biryerde kalmadııı yeni hedefte belirlemeyecğeim o yüzden ay foto çekeyim size kızlar bugün

çek kız valla..fıstık gibisin valla

verdim de ne bilyimmm.eski pantolonlarımı giymek bile bi mutluluk benim için her ne kadar belimi çok sıksa da=)))))))al bakalım...ya bende çok seviyorum bebek yağını duştan sonra kızınkinden kullanıyorum hehehehe süper oluyor=)ya ben aldım 1 ay önce göz çevresi ve yüz kremi dedim başlıyım artık yaşlanıvermiyim bi de dedim ama toplasan 10 kere sürmüşümdürrr.çok üşengeçim krem sürme konusunda=)

fıstık olan sensin cnaımcımm

canım bebek yağı cilde zarar vermiyormuş o yüzdenn alayım dedim:)
göz için ana muhteşem bir tavsiye vereyiimm
ayva çekirdeklerinii bir kaseye koyyy atmaaaa
damacanadan birazcık 1 ayvaya 1 yk kaşığı suy koyy 3-4 saat beklesinnn peltesi çıkıyorr cnaımmmm onu yatmadan önce gözçevrene sür sür peeling okadar güzel kii
ben geçn ayva tatlısı yaptım çekirdeklerini bir kasede topladım üzeirnide streçledim akşamları yatmadan önce sürüyorum

ay ben bunu yapcaktım unuttum

alla alla ilk defa duydum deniycem=)

:))) hehe bukadarcıktı

Eklentiler

• $ilkoþþþ.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 132
  • $ilkoþþ3.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 138
  • $ilkoþþþ 2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…