- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.821
yaa yok ya başlarda ne güzel veriyordum 1 k,ilo tıkandımvallaaaaaaaaaaaaaaa
aman yaptım zaten susuzluktan ölecektim yoksa hehehehhe 3 bardak su içtim hehehe.kahvaltımı da ettim zaten=)
annem de dün bana demişti tansaşta nivealarda falan %50 indirim var dedi. 1 günlüğüneymiş ayy dedim var kremim gidemem=) git şekerim talan et valla=)
:))) heehe amaçok mutluluk veriyorrr salihacımmm:))) bacaklarım gitmesin dahaaaa aslında gidecek biryerde kalmadııı yeni hedefte belirlemeyecğeim o yüzden ay foto çekeyim size kızlarbugün
hazalcımmmmm çok üyklenme kendineee bir veriyoruz bir duruyoruzzzz almıyoruzzz yaaaa o da güzell vucut güç topluyorrrrr kızma kendineeee haksızlıkta yapmaaaa baka gayet güzel vermişssin canımmmm
D ben gideyimmm senin yeirnede alayım hehe:))) bebek yağı alacağım DDDD
el yüz kremi alacğaım
kilo bildirimini en son saat kaçta yapıyorduk
1 saatim var12 ye kadar sanırım canım..niye ki sende benim gibi bekliyormusun=) tuvalet falann ayben dayanamadım valla=)
1 saatim varevet canım bekliyorum aslında sabah bi kere çıktım ama belki bidaha giderimlavaboya
http://www.kadinlarkulubu.com/image...rkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gifhehehhe ay ikimizin de kafa aynı işliyor heeee..ben pes ettim=)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))bakayım ama bende gidersem bi daha tartılcama am 3 bardak su içtim fazla çıkarım heralde=)
ya şu gülücükbu neymişki açılmıyo hata veriyorr
çek kız valla..fıstık gibisin valla
verdim de ne bilyimmm.eski pantolonlarımı giymek bile bi mutluluk benim için her ne kadar belimi çok sıksa da=)))))))al bakalım...ya bende çok seviyorum bebek yağını duştan sonra kızınkinden kullanıyorum hehehehe süper oluyor=)ya ben aldım 1 ay önce göz çevresi ve yüz kremi dedim başlıyım artık yaşlanıvermiyim bi de dedim ama toplasan 10 kere sürmüşümdürrr.çok üşengeçim krem sürme konusunda=)
1 saatim varevet canım bekliyorum aslında sabah bi kere çıktım ama belki bidaha giderimlavaboya
hehhehehehehehehe napak öyleyisshahahah alemsiniz kızlar yaaa
fıstık olan sensin cnaımcımm
canım bebek yağı cilde zarar vermiyormuş o yüzdenn alayım dedim:)
göz için ana muhteşem bir tavsiye vereyiimm
ayva çekirdeklerinii bir kaseye koyyy atmaaaa
damacanadan birazcık 1 ayvaya 1 yk kaşığı suy koyy 3-4 saat beklesinnn peltesi çıkıyorr cnaımmmm onu yatmadan önce gözçevrene sür sür peeling okadar güzel kii
ben geçn ayva tatlısı yaptım çekirdeklerini bir kasede topladım üzeirnide streçledim akşamları yatmadan önce sürüyorum
fıstık olan sensin cnaımcımm
canım bebek yağı cilde zarar vermiyormuş o yüzdenn alayım dedim:)
göz için ana muhteşem bir tavsiye vereyiimm
ayva çekirdeklerinii bir kaseye koyyy atmaaaa
damacanadan birazcık 1 ayvaya 1 yk kaşığı suy koyy 3-4 saat beklesinnn peltesi çıkıyorr cnaımmmm onu yatmadan önce gözçevrene sür sür peeling okadar güzel kii
ben geçn ayva tatlısı yaptım çekirdeklerini bir kasede topladım üzeirnide streçledim akşamları yatmadan önce sürüyorum
güzeller güzeli fıstık arkadaşım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?