- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.861
azcık kilo verince cozutuyoruz:d telafi yap..akşam salata yoğurtla geçiştir..
dünkü menüm sabah 1 tabak balık öğle yok akşam 1 kase salata biraz yoğurt
ben geldm kızlar napıosunuz
bebeğim ben 15 aralıktan beri diyet yapıyorum. 2 haftada gitmiş. ama sanırım benim vucudum ilk önce bir şoke girdi höyhöyyyt noluyoruz diye:)))
ya bi de ben bugün ögle mamasında abarttım sanırımhd iskendere gittik çorba salata ve iskenderin sadece etlerini yedim üzerine tereyağ falan koydurmadım tabi ama ne bilim çok yemişim dimi
bugün sabah bişi yemedim öğle hala bişi yemediimçay yapıcam birazdan ıhlamur akşam 1 tabak türlü 1 kase salata daha sonra biraz elma yemeyi planlıyorum
buzdolabını temizlicem 2 saate anca bitiririm.. akşam yemekten sonra ya leslie yaparım y ada dışarıyürüyüşe çıkarım... gece11 gibi anca gelirim.. hadi görüşürüz mucccccccccckkkkkkk
kızlar şuan okuldayım müdürü bekliyoruz ilçeye gitcez bankaya geç gelirim bugün haber vereyim dedim öpüyorum
wuuuuu bir haftada 3 kilo mu muhteşemsin tebrik ederim. tam 101 mi küsürat var mı?
Kızlar sıkı durun:) bu sabah wc sonrası ve iç çamaşırları ile tam tamınaaaaaaaaa
123,6 kiloyuuuuum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 kere falan çıktım tartıya acaba yanılıyor muyum diye:))))))))
kızlar tebrik ediyorum siziçok güzel kilo vermişsiniz bravoooooooooo
60.8 tam 60 olmasa da enazından yaklaştım
tebrik ederim emoşum süpersinnnn
kilo bildirimi
64.3...
günaydınnn kızlarrr kilo bildirimimi yapıyorum 59.400
:))) hehe bukadarcıktı
bugün sabah bişi yemedim öğle hala bişi yemediimçay yapıcam birazdan ıhlamur akşam 1 tabak türlü 1 kase salata daha sonra biraz elma yemeyi planlıyorum
ya akşam yapmıştım bitmedi bende yemeği çöpe atamıyom.. öğlene kadar bekletmeden sabah erkenden ısıtıp yidimmm:))))))))afiyet olsun canım ama sabah sabah balığı nasıl yeidn kızz içim bir tuhaf olduu
tutmak zorundayım ilkoşamanın hiçbişi yememişssinnDDDd akşama nekadar tutabileceksin kendini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?