- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.881
ayy çok güzel imrendim walla.. bu hafta böyle devam edersen 98 bile olursun emoşumm..ben de menümü yazayım kimse yokken KAHVALTI: 1 KK PEYNİR 1 YUMURTANIN BEYAZI ÖGLE: 1 CEVİZ BÜYÜKLÜGÜNDE BÖREK ARA: 1 HİNDİSTAN CEVİZLİ LOKUM 1 CEVİZ BÜYÜKLÜGÜNDE BÖREK AKŞAM: 1 KASE LAHANA ÇORBA 1 KASE YOGURT GECE : TARÇINLI ELMA(ASLINDA ÇOK TOKUM AMA BELKİ YERİM)
hoşgeldin aslı.. yakınız aslında ankarada buz gibislm kızlar soğuğu yedim geldimya ne ayaz var ilçede akşam olunca daha kötü oluyor rüzgar öyle bir çarptı ki sormayın anca kendime gelebildim siz ne yaptınız bakim
hoşgeldin aslı.. yakınız aslında ankarada buz gibi
emoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkızlar bu hafta 6. olmuşuzsize çoookkkkkkkkkkkk güzel bir haberim var emoşşşşşşşşşşşş bireyselde 3. olmuş tebrik ederim canım benim:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
üşüyorumhoşbulduk canım öyleymiş nasılsın
kızlar bu hafta 6. Olmuşuz
[sıze=3]size çoookkkkkkkkkkkk güzel bir haberim var emoşşşşşşşşşşşş bireyselde 3. Olmuş[/sıze]
tebrik ederim canım benim
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ayy çok güzel imrendim walla.. Bu hafta böyle devam edersen 98 bile olursun emoşumm..
emoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
süpersiniz bu hafta ya senide tebrik ederimm:)
yapısal bişi cnm içerden catlıyo dısardan değil işte kremleride alıyoruz ama.
günaydınnn kızlarrr kilo bildirimimi yapıyorum 59.400
hoşgeldin özgee..kızlar ben geldim bi bakiim bakalım neler kaynatmışsınız birde kaçıncı olmuşuz ona bakiim :))
:))) hehe bukadarcıktı
yani bi benden bahsetmemişsin hıhbaşta emoş ve oya olmak üzere kilo veren arkadaşalrı kutluyor başarılarının devamını diliyorum ve yıldızlı pekiyi veriyorum
kızlarr foto ları silemiyormuşum kesinlikleeee(( o yüzden alıntı yapmazsanız sevinirim şekerlerr (((
tavuk ızgara ya da balık ızgara yiyebilirsin kuşum sadece meyveyle geçiştirme...senin kilon artık akşamları aç kalıncak kilo değil yesende sorun olmaz zayıflıyorsun nasılsa dimi...aşırıya kaçmadan ama ekmek yeme meselakızlarrrrrr bugünkü menümü paylaşayımmmmm
sabah
1 yumurta
1/2 kk peynir
2 çay kaşığı reçel
yarım dilim ekmek
öğlen
iki kase yayla çorbası
1 dilim ekmekk
akşam
muhtemeln sadece meyve yiyeceğimmmmm ekstra birşe yolursa tekrar yazarım
bugün sabah bişi yemedim öğle hala bişi yemediimçay yapıcam birazdan ıhlamur akşam 1 tabak türlü 1 kase salata daha sonra biraz elma yemeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?