Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kahvaltı yapmadığım günler genelde 12 de uyandığım günler.. bugünde 12 ye kadar tutttum 100 gr eksik yazdırırım diye

kızlar bugün çocuklarıma verdim hediyelerini bir sevindişer ki sormayın bu kadar sevineceklerini bilmiyordum durmadan teşekkür edip durdular

fadik il dışına gidiyormuş bugün ve haftasonu için izin istedi
başka var mı benim gibi yılbaşı eve kapanmayım gezecek olan

kahvaltı yapmadığım günler genelde 12 de uyandığım günler.. bugünde 12 ye kadar tutttum 100 gr eksik yazdırırım diye

:))))) boşver kasma kendini bu kadar vicudunu bi düzene alıştırırsan kilolar kendiliğinden gidiyor ben dengesiz yediğimde ne verebiliyorum ne de spor yapabiliyorum..

leslie 1-leslie2 ve 20 dak bisiklet bindim.
çok terledim duşa gidiyom gecenin ilerleyen saatlerinde gelebilirimmm

Son düzenleme:
canımmmmmmmmmmm

kızlar bugün çocuklarıma verdim hediyelerini bir sevindişer ki sormayın bu kadar sevineceklerini bilmiyordum durmadan teşekkür edip durdular
ayy ne güzel canım yaa:)

cnm biz yrn sabah kuzene geccez ben de h.sonu için izin isteebilir miyim acaba:/

nasıl sevinmesinler.... keşke bizim üstümüzde deneseydin bak nasıl seviniyoduk
hoşbulduk pisikim nasılsın
bu soğukta miyavlayıp duruyom sen napıyon fıstıkın nasıl
fadik il dışına gidiyormuş bugün ve haftasonu için izin istedi başka var mı benim gibi yılbaşı eve kapanmayım gezecek olan
gel ankaraya hem beni hem annenleri gör :)))

hayatım bende yokum yarına geç saatlerde gelirim kısmetse....
Yarın kahvaltıdan sonra gezmeye gidecegiz....
:131::125::123::92::89::89:

:))))) boşver kasma kendini bu kadar vicudunu bi düzene alıştırırsan kilolar kendiliğinden gidiyor ben dengesiz yediğimde ne verebiliyorum ne de spor yapabiliyorum..
kilo bildirimini bekledim öğlen bi arkadaşım aradı saat 3 e kadar konuştuk bi türlü yiyemedim .. haklısın walla öğün atlamadığımda çok iyiydim.. acıkmıyordum kilo veriyordum... 2 haftadır bozuldu düzenim...

ay fena yemişim rüzgarı yaa başım kazan gibi
bide erken uyandım rüyamda korkuttular beni :18::18::18::18::18:

gel ankaraya hem beni hem annenleri gör :)))

canım tatil yoktu bide ev arkadaşım gece korkuyo onunda kursu var kalmak zorunde bırakmak istemedim
yoksa ailemi görmek istiyorum şurda 3 hafta kaldı
üzülemn için demiyorum sakın ha annemi kaybedeli 9 yıl olacak canım

hayatım bende yokum yarına geç saatlerde gelirim kısmetse....
Yarın kahvaltıdan sonra gezmeye gidecegiz....
:131::125::123::92::89::89:

hımm peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…