- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.901
başta emoş ve oya olmak üzere kilo veren arkadaşalrı kutluyor başarılarının devamını diliyorum ve yıldızlı pekiyi veriyorum
yani bi benden bahsetmemişsin hıh
kahvaltı yapmadığım günler genelde 12 de uyandığım günler.. bugünde 12 ye kadar tutttumcanım öğün atlama azıcıkta olsa bişey ye bu şekilde beslenmek metabolizmanı yavaşlatmaktan başka bi işe yaramaz..hem yağ değil kas yakar bu şekilde vicudun kendini vitaminsin proteinsin bırakma..hiç olmadı sabahları 1 adet haşlanmış yumurta ye bayaa tok tutuyor...
bilmemki :)))))))))))):121::83: Ben bahsedeyimmi
kızlar uyuyakalmısım ben ya yorgunluktan şimdi uyandm başım kazan gibi:/
hoşgeldin özgee..
kahvaltı yapmadığım günler genelde 12 de uyandığım günler.. bugünde 12 ye kadar tutttum100 gr eksik yazdırırım diye
canımmmmmmmmmmm
ayy ne güzel canım yaa:)kızlar bugün çocuklarıma verdim hediyelerini bir sevindişer ki sormayın bu kadar sevineceklerini bilmiyordum durmadan teşekkür edip durdular
fadik il dışına gidiyormuş bugün ve haftasonu için izin istedi
başka var mı benim gibi yılbaşı eve kapanmayım gezecek olan
nasıl sevinmesinler.... keşke bizim üstümüzde deneseydinkızlar bugün çocuklarıma verdim hediyelerini bir sevindişer ki sormayın bu kadar sevineceklerini bilmiyordum durmadan teşekkür edip durdular
bu soğukta miyavlayıp duruyomhoşbulduk pisikim nasılsın
gel ankaraya hem beni hem annenleri gör :)))fadik il dışına gidiyormuş bugün ve haftasonu için izin istedi başka var mı benim gibi yılbaşı eve kapanmayım gezecek olan
fadik il dışına gidiyormuş bugün ve haftasonu için izin istedi
başka var mı benim gibi yılbaşı eve kapanmayım gezecek olan
cnm biz yrn sabah kuzene geccez ben de h.sonu için izin isteebilir miyim acaba:/
kilo bildirimini bekledim öğlen bi arkadaşım aradı saat 3 e kadar konuştuk bi türlü yiyemedim:))))) boşver kasma kendini bu kadar vicudunu bi düzene alıştırırsan kilolar kendiliğinden gidiyor ben dengesiz yediğimde ne verebiliyorum ne de spor yapabiliyorum..
kızlar bugün çocuklarıma verdim hediyelerini bir sevindişer ki sormayın bu kadar sevineceklerini bilmiyordum durmadan teşekkür edip durdular
leslie 1-leslie2 ve 20 dak bisiklet bindim. çok terledim duşa gidiyom gecenin ilerleyen saatlerinde gelebilirimmm
yap şekerim.. yap yapkızlar ben spor yapmaya gidiyorum görüşürüz yine
gel ankaraya hem beni hem annenleri gör :)))
hayatım bende yokum yarına geç saatlerde gelirim kısmetse....
Yarın kahvaltıdan sonra gezmeye gidecegiz....
:131::125::123::92: :89: :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?