- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.961
ay bakarsınız bi dahakine biz katılırız kız
ben çıkıyorum aslı oya
cnm hem kpss hazırlanıo.bir yerde de çalışmıyo.babasından da para isteyemiyo bu yaştan sonra isteyemem diyo erkekler biz kızlar gibi değil.ben bile utana sıkıla istiyorum istediğim zamanonu da anlıyorum ondan zorlamıyorum bu konuda ama cok özlüorm
nedendir bilmem çok tanıdık geliyon sen bana vall
hayatım 99 u görecğeine inanıyorum ben yaaaa hemdee çok çok fazlaaa14. takım 6 ocak 2012 hedef listesi
aynalar ( 89,7- )
emidaf (66,6 - )
fiyona_07 (60,8 - )
mihracee ( 59,4 - )
melekaysee ( 64,3 - )
faTTa83 (70,2- )
1.73 ( 101,0- 99)
hazos87 ( 60,0- 59,4)
pisiq ( 73,4- 71 )
pinkcat87 ( 66,0- )
oyagibi (123,6- )
yazarken bile çok heyecanlandım yaaa 99
afiyet olsun çok çok güzelllll sen kaptun bu işi harikasınben de menümü yazayım kimse yokken
KAHVALTI:
1 KK PEYNİR
1 YUMURTANIN BEYAZI
ÖGLE:
1 CEVİZ BÜYÜKLÜGÜNDE BÖREK
ARA:
1 HİNDİSTAN CEVİZLİ LOKUM
1 CEVİZ BÜYÜKLÜGÜNDE BÖREK
AKŞAM:
1 KASE LAHANA ÇORBA
1 KASE YOGURT
GECE :
TARÇINLI ELMA(ASLINDA ÇOK TOKUM AMA BELKİ YERİM)
afiyett olsun canımmm çok güzel canı istedi yaws bende alacağım cumartesi pazardan hıhhh:))akşamki türlüyü yemedimyerine 1 tabak brokoli salatası yedim.. ya okadar güzel oluyorki.. bi tabak yedim brokoliyi haşlayıp suyunu süzüyorum.. soğuduktan sonra bol limon sıkıp tuz atıyorum.. sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine döküyorum mmmmmmm mis mis.. isteyen tereyağı kızdırıp dökebilirr
afiyet olsun canımmm nediyim:) öpe atmanı istemede sabah yemen garip geldiya akşam yapmıştım bitmedi bende yemeği çöpe atamıyom.. öğlene kadar bekletmeden sabah erkenden ısıtıp yidimmm:))))))))
süper tutmuşsun fıstık kendini çok güzell sevidmtutmak zorundayım ilkoş
kızlar bu hafta 6. olmuşuz
size çoookkkkkkkkkkkk güzel bir haberim var emoşşşşşşşşşşşş bireyselde 3. olmuş
tebrik ederim canım benim
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlar ben geldim bi bakiim bakalım neler kaynatmışsınız birde kaçıncı olmuşuz ona bakiim :))
çok güzel ilkoşum senin de bişi kalmadı hedefine :)))
ay ay canım teşekkür ederimmmmm :)))) bende bende bekliyorum dört gözle hehe mezunyet haftasında süpriz yapıcam inş:)canım benim çok güzelsin allahım daha da güzel olacaksın inşallah sabırsızlıkla bekliyorum :))))))
olsun fıstıkkkkkeşke bu ösjı alıntı yapmadan önce görseydim
tavuk ızgara ya da balık ızgara yiyebilirsin kuşum sadece meyveyle geçiştirme...senin kilon artık akşamları aç kalıncak kilo değil yesende sorun olmaz zayıflıyorsun nasılsa dimi...aşırıya kaçmadan ama ekmek yeme mesela
ay ayyyçok mutlu olmuşlardırr eminim yaaa snein öğrencin olmak varmışşş :))))kızlar bugün çocuklarıma verdim hediyelerini bir sevindişer ki sormayın bu kadar sevineceklerini bilmiyordum durmadan teşekkür edip durdular
süpersin azminee hayranımmmmmmleslie 1-leslie2 ve 20 dak bisiklet bindim.
çok terledim duşa gidiyom gecenin ilerleyen saatlerinde gelebilirimmm
özgecim süpersinn fıstıkkkkkk35 dk platesimi yaptım geldim kızlar çok formdayım şu an
Kizlar selam nasilsiniz ben yine disardayim sevgilimin bb sinden girdim bu tel benim icin ffazla teknolojik menumu yazicam amma velakin maviye boyayamicam bu seferlik idare edin olur mu:)
09:00 2 dilim uno denge light arasi beyaz peynir salata
Ara yok
12:30 bir kase mercimek corbaa yagsiz limonlu salata 1 porsiyon iskenderin sadece doneri ve tereyag koydurmadim
Ara yok
Aksam yok eee telafi lazinm
Simdide nargile ve sekersiz cay iciyorum
amanınn ne çabuk geldi yawwsssGÜNLÜK MESAJ SAYISI
mihracee ***31 aralık-6 ocak
DEVAM ÇİZELGESİ
emidaf ***24-30 aralık
saol şeker yaaakolay gelsin kızlarrr
29 aralık msj sayımı
aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :izinli
emidaf : işlem tamam
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli
30 aralık msj sayımı
aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :izinli
emidaf : izinli sanırımmmmm
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli
özgecim pek giremiyorsun artık yawsss özlettin kendini şeker:)))) bugün aklımdna geçtin kaç defaaaaa fıstık.
ayy kalmadı kalmadııı eridim gittimPPPP
kahvaltı yapmadığım günler genelde 12 de uyandığım günler.. bugünde 12 ye kadar tutttum100 gr eksik yazdırırım diye
nasıl sevinmesinler.... keşke bizim üstümüzde deneseydinbak nasıl seviniyoduk bu soğukta miyavlayıp duruyom sen napıyon fıstıkın nasıl gel ankaraya hem beni hem annenleri gör :)))
kilo bildirimini bekledim öğlen bi arkadaşım aradı saat 3 e kadar konuştuk bi türlü yiyemedim.. haklısın walla öğün atlamadığımda çok iyiydim.. acıkmıyordum kilo veriyordum... 2 haftadır bozuldu düzenim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?