- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.981
GÜNLÜK MESAJ SAYISI
mihracee ***31 aralık-6 ocak
DEVAM ÇİZELGESİ
emidaf ***24-30 aralık
bizde doktora gittik 11 gibi yeni geldik kızın gözü çapaklanıyordu bşide akıyordu konjuktivit mi ne öyle bişi olmuş damla verdi doktor=(((((((((
ay ay canım teşekkür ederimmmmm :)))) bende bende bekliyorum dört gözle hehe mezunyet haftasında süpriz yapıcam inş:)
olsun fıstıkkkkDD en pişman oldum ama yapcak bişi yok hehe
ayyycanımmmm yedimmm akşam yemekkkk acıkmışım yawssss( makarna salata yedim düzelteeğim menümü
yerim scanım yıl sonu diye anamızı ağlattılar işlerin yoğunluğundan fırsat bulabildikçe girdim akşamlarıda yorgun düşüyorum artık yatıyorum hemen...
:)))) heheh yerim seni yaaaa epey kızları kızdırdımm o arabak biraz daha acele etseydin kurtarıyordun paçayı ilkoş :))) ama zaten kolyalaştı 7 den sonrası sayılmıyor olan bana oldu senin 100 tane msjlarını sayarken :)))))))))))))
pekiiiiii dayanamıyorum zatennn akşam yemeyecektim sözdeeee sanki içimde bir açkurt varmışşşşşş gibi yedim ohh çok güzeldi sabah tartıda güzeldiiye canım az ye sık ye özellikle öğününü hiç atlama :)))
canım canımmmmm teşekkürlerr inş. güzel dileklerin için senin içindeee çok ama çokgüzel birseeee beraberinde güzel bir ömürrr olsunnnkızlar ben şimdiden herkese yepyen, sağlıklı huzurlu dertsiz tasasız bir yıl diliyorum herkesin yeni ve güzel değişiklikler yaşıyacağı bir yıl olacağına inanıyorum
hepinizi çok çok öpüyorum biz bgn arkadaşlarla toplanacaz birazdan çıkacam evden bir daha giremem belki görüşürüz kızlaaaaarrr.....
canım biz üniversitede tanıstık 8 aralıkta 5 senemiz doldu:/ o izmirde yasıyo ailesiyle ve kpss ye hazırlanıyo iş için.iş bulsa inş evlencez.çok zor yaaaamin canım teşekkür ederim güzel dileklerin için:/
ben de biliyorum imkanı olmadığını ama insan yanında istiyo hep.telde ya da msnde camlardan olmuyo.
bugün ne giysem finali başladı sanki çok önemli bir olaymış gibi bir abartıyorlar bir abartıyorlar sormayın
bencede çok salaklar ya:)
ay bakarsınız bi dahakine biz katılırız kız
anladım canımmm..dayanın biraz daha evet erkek için çok daha zor..ah ahh ne olacak bizim halimizzz. ne zaman atanıcazzz hep sorunnnn.
ayy canım fıstıkım iyi beni uyutmuyor ama bi türlü işler de yoğun senin anlıyacağın yorgunuluk tavan bende :)))
yerim s
kıyaamam sanaaa Allah kolaylık verisn hemen dön ama aramıza yawss kaşrılaşamıyoruz şekerrrözledik
:)))) heheh yerim seni yaaaa epey kızları kızdırdımm o araDDDDD rekor denemeleimde sende olmuştu dimi DD
kızlar ben şimdiden herkese yepyen, sağlıklı huzurlu dertsiz tasasız bir yıl diliyorum herkesin yeni ve güzel değişiklikler yaşıyacağı bir yıl olacağına inanıyorum
hepinizi çok çok öpüyorum biz bgn arkadaşlarla toplanacaz birazdan çıkacam evden bir daha giremem belki görüşürüz kızlaaaaarrr.....
ye canım az ye sık ye özellikle öğününü hiç atlama :)))
bizde doktora gittik 11 gibi yeni geldik kızın gözü çapaklanıyordu bşide akıyordu konjuktivit mi ne öyle bişi olmuş damla verdi doktor=(((((((((
eline sağlık canımcımm29 aralık msj sayımı
aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :izinli
emidaf : işlem tamam
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli
12 de uyanmak mı ben unuttum nasıl bişeydi öğle uzun uzadıya uyumak :)))
ay bakarsınız bi dahakine biz katılırız kız
kızlar menümü dzelteyim tekrar akşam açkurtlar gibiydimDDD
kızlarrrrrr bugünkü menümü paylaşayımmmmm
sabah
1 yumurta
1/2 kk peynir
2 çay kaşığı reçel
yarım dilim ekmek
öğlen
iki kase yayla çorbası
1 dilim ekmekk
akşam
1 tabak kadar makarnaa ve salata
ara salep
aynen canım benimde mutfakta geçecek birazzdan başlıcam hehehegunaydın kızlarrrrr
yılın son günü çok güzel geçsinnnn..
benim mutfakta gececek
oyy geçmiş olsun fındığa nazar mı değdi???
umarım atanırızzzzzoyyy kıyamam inş atanırda bir an önce evlenirsiniz..Hasret güzel bir duygu yinede..kıymetiniz artıyor.
hehehehe
ay bencede
neden olmasın
dualarım sizinle cok zor..inş atanırsınız bir an öncee
,geçmiş olsun canım bıdığımıza
29 aralık msj sayımı
emidaf : işlem tamam
sergungunser izinli
30 aralık msj sayımı
emidaf : izinli sanırımmmmm
sergungunser izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?