Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende ilkoşun mezun olduğnu unuttum niye hergün girmiyo diye düşündüm sabah

tsk canım çok doğru tespitte bulunmuşun ne bi eksik ne bi fazla

sözlerimin arkasındayım sıkıntısı olan özelden mesaj yazsın burdan moral bozmayın

bu nedemek kız şimdi :)))) canım birde bu tarz şeylerde direk isim belirterek yaz sayfada herkes üzerine alıp sıkıntı olmasın diye zamanında alınmış bir kararmış bu..
çıkışa gelsin gibi olmuş ilahi saliha :)))

işlerine gelmiyo anlayan anlıyo.. neyse özgecann.. aman banane herkes rengini belli ediyo karışmıcam zaten

ya ben fikir beyan ettim kimse üstüne alınmak zorunda değil... bu benim fikrim arkasındayım... alınan varsa burda tartışmaya girmesin mesaj atsın dedim.. gayette türkçe yazdım

dünkü menümü yazayım

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
üzerine 1 tatlı kaşığı bal
kahve

öğlen
1 tabak kabak

akşam
1 tabak kabak

kahve içtimm

ya ben fikir beyan ettim kimse üstüne alınmak zorunda değil... bu benim fikrim arkasındayım... alınan varsa burda tartışmaya girmesin mesaj atsın dedim.. gayette türkçe yazdım

bende fikir beyan ettim ve gayet kibardım evet türkçe yazıyorsn ama çok dostane bir tavırda olduğun söylenemez.bak arkadaşın bile "nolyo çıkışa gel der gibi" demiş.özelden msj.gerek yok.tartışacak değilim.

ben senin adını kullanmadım ama sen benim mesajıma cevap verdin alınmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…