- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.241
hıms afiyet olsun canım sadece ekmeklere takıldım onun dışında bence bir abartı yokkkkkkkkkkkkdun ki menüm
kahvaltı
1 tost
şekersiz çay
ara
1 tahıllı bar
öğle
4-5 kaşık zeytinyağlı bamya
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
ara
2 tatlı kasıgı çikolata
1 dilim ekmek
akşam
1tane enginar
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
spor
30 dak.eliptik
5-10 dak. dambılla egzersiz
ne yedin bukadar çok merak ettim geçmiş yapmayada cesaretim yokbugün telafi ediyorum çoook az yiyeceğim söz.kendimi çok kötü hissettim ya sanki çook şiştim 1 günde 5 kilo aldım.bugün ceza
ohh ne güzel maşallah birüsür iş yapmışssınmerhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))
ay teşkkürler canım aralar yok canım cevizi ihmal ediyorum birkaç gündirbaşarılı bi menu aralar yok mu?
bende sizi ozledimmmmmmmmmm
ayy hazalım iyiyim işlerim çok yoğunnnnn giremiyorummm fıstık akşamlarıdaa kuzenlerle takılıyoruz şehir dışından geldilerrrrr böyleeee birazzzz uzaklaştım kusurma bakmayınilkoşşşşşşşşşşşşş..minik anneeee napıyorsunnnn
çok ama çok güzell araya bi de bi meyve sıkıştırsaydınnnn
sabah işyerinden bi arkadaşla sohbetleşirken dedi ki ya oya sen şu zayıflama yarışmasına katılsana hem süper zayıflarsın çünkü doktor gözetiminde tüm gün sporla motivasyonla geçiyormus vs hem de bi sürü ödül kazanırsın:)))))))))
adı neydi ki o yarışmanın reklamlarını gördüm ama
şaka gibisin hazal yaaa sanırm haketmişsinheheh geçen bende görüm reklamını kocişe dedim ben de katılıyım su yarışmayaa=) sonunda fırça yedimm=))))
bende senin gibi sabah erken kalkmayı sevenlerdenim ölee öğlenlere kadar hiç yatamadım ben..ama sen bayaa hızlıymışsın ben sabah erken de kalksam 10 a kadar afyonum anca patlar
ne güzelllllllllllllllllllllllll destekk canımmmmm:))))belki ben de ceme söylesem aşkım ne işin var öyle şeylerle sen çocuk musun dicek (genelde böyle der) sen sağlıgın için birkaç kilo versen sana yeter önemli olan daha ilerki yıllarda sağlığın için bugün biraz kilo vermen yoksa bence sen her halinle şahanesin der ( bunu hep diyor zaten) a
ama düşünüyorum da neden olmasın:)
kızzz hazal valla ısırıcam totondan heee benden beter oldun vallaaaaaaaheheh bencedeee gidip zayıflayalımhehehehee...bariş dün yin takmış bi kaç kilo al diyip duruyo gözlerinin altı çöktü bilmem ne yaa git başimdan diyorum ne çökemsii yok çöktü diyeee tobe tobeeeeeeeeeee
ilkoş bu yorumuçok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicem doğru söylemişşş şekerim bencede sen her halinle güzelsinnnn=) 14. takımın tüm kızlarııı çokkkkk güzellllllllllllll
bende geleyim eğitimee bu msn facebook benii bozduuuooooooooof sıkıldım yahu.
türkçe dil kullanımı, imla özellikleri ve yazışma kuralları üzerine eğitim hazırlyıorum valla uykum geldi
:))))))))))))))))))))))) şarkı çok hoşmuş heheheeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa pepeye laf yok ama ben çok seviyorum onu defnoşla oturup onu izliyoz biz :)))
tatil kaçamağı yapın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnapıyım canım evdeyim işi bıraktım belki görmemişsindir birazda evde oturayım dedim:))kocamda evde oda izinde beni sinir ediyor sabahtan beri kalkmıyor netin başından kavga edip duruyoz :))sen napıyorsun
biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.
ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedimben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.
((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum
biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.
ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedimben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.
((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum
bugün ki menum:
sabah yarım sandviç ekmeğine(çavdarlı) peynir zeytin ezmesi domates yeşillik salatalıklı sandviç, çay
ara 1 kuru erik
öğle bir kase yayla çorbası, cacık, 3 yemek kaşığı pilav, 1 mercimek köftesi
saat 16:30 sabahki sandviçin diger yarısı
evet cem ne mezunu? teknik elamansa eşim burda bir fab.üretim müd.istanbul dışında çalışmak isterse olabilir.istanbulda iş bulmak çok zor buralarda da elaman bulamıyorlar.
tabi canım yandaş ne demek direk içdeş demek lazım. zaten oyüzden her yerlerini çirkef bağlamış. herşey ahbap işi. sürekli nalıncı keseri dıurumu var. o tablet pc ler için sabaha kadar çalıştırdılar adamlar azıcık para karşılığında. neyse ya zaten herkes herşeyi görüyor biliyor yine de bunlara oy veriliyor. politika özgür irade işi tek dileğim o özgür iradenin hepimizi mahkum etmemesi daha fazla
canım cem lise mezunu. daha çok müşteri ilişkileri ve lojistik hizmetler alanında deneyim sahibi. pc ler konusunda da deneyimi var. ancak istanbul dısında çalışamaz ki. iş bulmak gerçekten zor
hmm misafirlerin var yanii iyi bakalım canım meyve yemeye çaliş canım ceviz deeeayy hazalım iyiyim işlerim çok yoğunnnnn giremiyorummm fıstık akşamlarıdaa kuzenlerle takılıyoruz şehir dışından geldilerrrrr böyleeee birazzzz uzaklaştım kusurma bakmayın
meyve yiyemedim dün dışarıdaydım yaaa(((
D ciddimisin ayy boşverr çok insanın moralini bozuyor onlarrr hakarette ediyorlarrr szöde motivasyon amaçlıııııııııı
şaka gibisin hazal yaaa sanırm haketmişsinDD
görüşürüzz canımmmmmmmsizi sevmek kızlarr ben kaçıyorummmmmmmmmmmmmm öptüm hepinizzzzi
ayy evet ya çok zor cidden iş bulmakkcanım cem lise mezunu. daha çok müşteri ilişkileri ve lojistik hizmetler alanında deneyim sahibi. pc ler konusunda da deneyimi var. ancak istanbul dısında çalışamaz ki. iş bulmak gerçekten zor
kötü değil canım menünnnbu gün arkadaşlarım bendeydi.menüm karışık oldu biraz
sabah:2 minik sigara böreği
öğle:1 kaşık patates salatası
4 kaşık taze fasulye
1kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara:1 portakal
akşam:2 sadrazam lokumu(regl oldum canım çok tatlı istedi)
yarım saat spor
e olacak artıkk ne yapalım heheh az ye barii hamur işlerini =)yarın da günüm var az yiyorum ama yinede bugünkü gibi olacak.yine sabah ve akşam çok az yesem telafi olur mu ki?
Aslıcım geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş,amcamda da vardı sinüzüt o da patatesleri halka halka doğrar gözlerine alnına koyardı,bi dene istersen,Allah şifa versin canım.
manda gibi yemişimmm yaa=(( kızlar bu arada evde katmer yapan var mı hiç tarif istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
okullar açıldı havalar ısındı bahtsız bedevi bu öğrenciler
sinüzit için saf sirkeyi burnuna çekmişti birisi çektiği gibi tamamen iyileştim demişti :26::26:
06.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil .................7
rainandthesun.......7+
1.73......................7+
melekayşe............7+
oyagibi................. 7+
tedis.....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
fiyona07..............izinli (heralde):26:
dun ki menüm
kahvaltı
1 tost
şekersiz çay
ara
1 tahıllı bar
öğle
4-5 kaşık zeytinyağlı bamya
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
ara
2 tatlı kasıgı çikolata
1 dilim ekmek
akşam
1tane enginar
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
spor
30 dak.eliptik
5-10 dak. dambılla egzersiz
canım hafta sonu o kadar yedim ki telafi yapıyorum.yoksa bu hafta kilo veremem.cumaya kadar böyle yapacağım
bugün telafi ediyorum çoook az yiyeceğim söz.kendimi çok kötü hissettim ya sanki çook şiştim 1 günde 5 kilo aldım.bugün ceza
merhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))
dışarısı buz gibi markete gitmek lazım cesaret edemiyorum.Allahım hayırlısıyla bahar geleydi.of offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?