Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun canımm.. böle işde dikkat et şunun şurasında ne kaldı bildirime demi.. birde bu söledigim lafları kendime kar ettirsem :roflol:
kız akrep sus anam sus yememiş bu uyuz karı... ama duydum kiloda vermemiş.. sen bana dua et ben aldıgımı verim bunuda bir kaç grem geçsem oldu bitti bu iş :roflol:

zeamays sevindim pc nini yapıldıgına benim kardeşimde öle ama benimki baya büyük bir sorunmuş.. hadi bakalım artık sık sık bekliyoruz seni gurubumuza kaydirigubbakcemile5... şu sirke işinide bence nette yada doktordan iyice bir araştır öle dene.. nolur nolmaz demi.. ikizlerin herşeyden önemli bence.. zaten sen azcık yediklerine dikkat etsen emzirdigin için senin işin çok kolay hele birde ikizin var 2 kat kolay:roflol:

güleysacım menemen güzel ben cok yapardım gecen sene.. az yaglı ve yumurtanın beyazıyla yap.. sarısını azcık koy cünkü kalori yumurta sarısında ..hem öle veremedim deme.. daha cumaya bir günden cok var demii ne versen kardır.. unutma verirsen kaçamak var yoksa sana bişey yok :roflol:.. yemeeeeeeeeee misafirlerin gelse bile yemeeeeeklava:

rossem bak ne güzel ben demiştim diyecem ama demeden eşinle anlaşma yapmışsın :roflol:.. gercekden şu yediklerini içtiklerini yaz bence bir kagıda gecen okudun dimi bir arkadaşımız öle yapmıştı belki böle daha iyi olur birde böle dene canımcım Şeniz

sedacım sporun gene cok güzel gidiyor.. ben sabah bir bucuk saat yürüdüm ama akşma yürümedim eve geldim dahada cıkmadım bugün nedense hiç halim yok .. sen gene süpersin valla alkisalkisalkis alkisalkisalkis.. şu kayısı ıslatıyorum dedn ya merak ettim bunun bir sebebi varmı ben bilmiyorum valla acıklarsan sevinirim....

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... bol bol yeeeeeee et olsun anacım yag olsun.. elini korkak alıştırma sakın :roflol:
hem sen korkma hiç ye bol bol ben bu hafta seni gecemem valla gecememmmmmm kız sende bu 55 destekledinmi.. ben 60 olcvam 55 istemiyorum bu sefer bu ayki hedefi yazdım sadece mayısda 65 :mymeka: :mymeka: aslında 65 de azmı ne şunu biz 64 yapalım degilmi yada 63 kız nesli yaz kafana göre ya 64 yada 63 sen yaz hedefime kavuşamazsam derim bütün suclu nesliiiiiiikaydirigubbakcemile3 :roflol: şakkıdı

destinaaaaaaaa. kıs o55 de anacım 65 yap orayı beni öldürecenmi sen ben bu ayki hedefi yazdım sadece 55 olmak istemiyorum zaten bu mayıs sonuna 65 demiştim degiş kız onu

hedef kılonu yazmıstım sıyah okuyabıldınmı canım?ben ısyerınde oldugum ıcın kalkıp yapamadım eve gıdeyım dolabı acayım bakalım ne gelıcek elımden?bakla yapmam lazım hala yapamadım ...cuma tatılız bu arada ben bıldırımı gec yaparım hem sabahın körunde yapmaktansa bende 11 gıbı bıldırıcem hadı bakalım ne oluyor...

sen sımdı cacıklamı duracaksın yarına kadar valla bravo...ben dayanamazdım herhalde...

tmm canım 65 yazarız bugun okumussundur neslı rıca ettı yazdık....bencede o kadar hızlı gıtme yazık sana ve 58 de cok zaten...65 de kal bence...sen bılırsın tabı...

ben cıkıyorum 45 dk kadar yuruycem....hepınızı cok cok öpuyorum aksam gırerım ıyıaksamlar

ya destina bildirimi geç yapsan bile sabah lavaboya git bişey yiyiyp içmeden su bile tartıl gercek kilon ortaya cıksın.. valla dedim sadece bugün cacıkla kalacam ama bakalımm inşallah öle olur... hem cacaık diyip geçme yanında bir kıtır etimek yedim dayaamadım bir dilimde kepek ekmegi yedim valla ..
ben 55 olmak istemiyorum hele şimdilik.. gecen bir arkadaşımı gördüm cıplak valla igrenç göründü gözüme kıyafetle iyiydi ama ne bilim... hele bir 60 olumda hayırlısıyla gerisini düşünürüz 60 olunca.. ama hedef kilomu sadece bu ay için bildirin beni 64 yada 63 artık kafanıza hangisi yatarsa bu ayki yani mayıs sonu hedef kilom olsun

çıkmadıysan gel bir anlaşma yapalım şu 45 dakkayı bence bir saat yap.. yag yakasın güzelim.. hadi iyi yürümeler bende sayfayı aşagı çekeyimde şu banyoyu yakayım bugün hiç yemegim yok valla herif birazdanda gelir napacam bilmiyorum bişey yapmayada niyetim yok.. en azından kalkıp karışık kızartma yapım yogurt dökerim yerler bugünde böle idare etsinler... gelen olursa yazsın ara ara bakar cevap yazarım.. büyük bir ihtimalle akşam gelemem cünkü

siyahhhh
kiz one benden korkupta hedef kilonu mu cektin yukari haahahaaaa zaten bende ufak atta civcivler yesin diyecektim

anam sen sapikmisin kimi ciplak gordun kizz :))))

slm kizlar ne habersiniz gittigim yerde hic birsey yemedim catlayinda patlayin hatta simdide yemiyecegim
ispanak yaptim sadece tadina bakarim yemek istemiyom ayrica sabah nivea bady yaptim simdide yuruyuse gidecem cok yagmur yagmazsa

anam simdi ben ahanda agliyacam geldigimde hepiniz burdaydiniz beni gordunuzdemi kactiniz askolsun size yaa
bu arda tekrar hedef kilolarini analiz yerinde degistirdim bakmak isterseniz bakin arkadaslar olurmu
siyah seninkini haziranda 65 yazdim dogruudur anacigim yanlissa ban asoyle burdan baska yerden degil ben tekrar duzeltme yaparim
hepinizi operek ayriliyorum kustum hepinize ben geldim gittiniz sizz
ahanda bende gidiyom iste

slm kizlar ne habersiniz gittigim yerde hic birsey yemedim catlayinda patlayin hatta simdide yemiyecegim
ispanak yaptim sadece tadina bakarim yemek istemiyom ayrica sabah nivea bady yaptim simdide yuruyuse gidecem cok yagmur yagmazsa

niye yemedin kızzzzzzzzzzz ben bulgur piavı yedim öglen öle tuzluyduki vucudum su tutacak sen neden yemedin bakim.. hayretsin ha.. açsındır otur ye şimdi.. anam şuna bakın hele birde nivea badi yapıyomuş hemde yürüyüşe cıkacak ben yürüyüşede gidemedim bugün akşam.. oolmuyo böle nesli hanım....
kız kimi görüm arkadaş baya kilo vermişti dedim hele bakım bir.. ala ala camaşırı vardı ama valla igrenç bir görüntüsü vardı kayafetle iyi duruyo ama cıplak sıfır bence.. kilo bile almalı.. hem ben hedefi geri çekmedim kör ii oku sadece mayıs ayı hedefimi yazdım oraya .. hedefim 60 haziran sonuda inşallah 60 görecegim.. eger toplam hedef gerekiyorsa haziran sonu 60 yazın.. ben bu ayki mayıs hedefim için dedim 64 yada 63 olsun diye... gecen sene 55 demiştim ama yok bu sene 60 diyorum hedefim için ..hele haziran gelsin 60 olayım bakayım şöle bir vucuduma ona göre verip vermeyecegime karar veririm yoksa şimdilik 60 diyorum.... sen yürü ama yürüdükden sonra gel bir güzel ye bence.. kız almazsın emin ol en azından o kiloda kalırsın valla.. sen şimdi elin ayagında titriyordur açlıkdan dimi naniknanik naniknanik

yemedim iste seni gicik etmek degilmi ism benim oyuzden yemedim yemeyimde gidim siyahi gicik edim dedim
sende gicik oldun bakkaydirigubbakcemile3
iyi aman sen zaten olsen yiine 55 olamazsin akilli bosuna ugrasma aksmalari ye sen
ozaman gidimde degidtirim gicik ayni zmanda siskoo kadinn

oylee bakiyo degistirdimmi diye gelmiste bakma bosuna aslinda degistirmesem iyidi bak rezil olacan sonra ona gore

iyi be ne bagitriyon alla alla degistirdik uffffffffffffffffffffffffff
sen ve 60 gorecez bakalim

görecegiz hele bu ay sonu ben 64 göreyimde sen o zaman gör... hem hedef kilom senden az 65 miş ben bu ay sonu olurum 65 ne haberrrrrrrrrrr..... yerimde sporumuda yaparımda veririmde.. veririm demi kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadin ben kaçtım görüşürüz inşallah yarın.. bugün şu nişan olmayaydı birde yürüseydim of offffffffffffffffff yürü gel kıs ama ye bol bollllllllllllllllllllllll
bu arada zaten 55 omak istemiyorum

iyi hadi git guzelim bende gidiyom zaten
bende 65de asagi olmak istemiyorum cunku boyun 1.70 zaten oyuzden 65 yeter ben giderim sen rahat rahat verirsin kilolarini
cunku mezun olmak istiyorum 65 olunca bakariz bu yaz tatilede gidecemya obakimdan olmiyacagim zaten
opuldunuz kizlarrr

iyi aksamlar herkese a.s.
gecmisi okuyorum yarım saattir amma kaynatmıssınız yine takımımız canlandı ne güzel oldu a.s.
simdi yine cıkmam gerekiyo derse gidicem aksama burdayım öpüldünüz

tuğbacım çok geçmiş olsun tatlımm..ıhlamur-zencefil felan kaynat umarım en kısa zamanda iyileşirsin birde bak sen su sana çok iyi geliyor içince kendini hafiflemiş hissediyorsun sanırım şişliklerin gidiyor düzenli içmeye çalış güzelim..

guleysacım kellogs k nın 3çeşidi var meyvelisini denedim tadı kötüydü şurup gibi kokuyor çikolatalısını denemedim ama sadesini yiyorum fena değil tadı kötü değil hepsi tam tahıllı zaten..birde nestle nesfit çikolatalı yiyorum o da güzel canım şekerli birşey istediğinde sütle yiyorum 1kase biraz kesiyor çikolata krizini,yani kellogs k sade,nestle nesfit çikolatalı bunların 2sini yiyorum canım ben...

siyahçım tekrar yürümene çok sevindim sabah iyi yürümüşsün yarın hem sabah hem akşam yürürsün kaçamakları eritirsin canım..birde ben kayısıyı ıslamadan yiyemiyorum canım çiğnerken plastik gibi geliyor ıslayınca taze kayısı gibi oluyor birde bağırsaklara daha hemen etki ediyor ondan ıslıyorum canımcım....

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım.ilaç içp uyumuştum biraz kendime geldm.ama hala her yerim ağrıyo.sedacım evet haklısın su içince ve tuzu kesince ben hemen balon gibi sönüyorum.
ya ben daha öncede bakmıştım bu keloksun sadesini hiç görmedim.yine üzerinde kelogs k mı yazıyo.sadece meyveli ve çikolatalısı vardı.

evet canım sadesinde de gene kellogs k yazıyor baktığın yerde kalmamıştır belki ben meyveliyi pek sevmedim ama çikolatalısını hiç denemedim bunlar bitince onuda denemeyi düşünüyorum..ama çikolata sevenler nestle nesfit çikolatalıyı deneyebilir tadı fena değil ben seviyorum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…