- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.901
günaydın kızlar evden cıkmadan bi ugriym dedim dersaneye gidicem birazdan
bu arada kac gündür yediklerimi yazmıyorum ama sakın cok yedigimi falan sanmayın yazmadıgım icin valla dikkat ediyorum
bu sabahta bi yumurta bi dilim ekmek yedim
öglen salata yada tost yerim sanırım..
hedef kılonu yazmıstım sıyah okuyabıldınmı canım?ben ısyerınde oldugum ıcın kalkıp yapamadım eve gıdeyım dolabı acayım bakalım ne gelıcek elımden?bakla yapmam lazım hala yapamadım ...cuma tatılız bu arada ben bıldırımı gec yaparım hem sabahın körunde yapmaktansa bende 11 gıbı bıldırıcem hadı bakalım ne oluyor...
sen sımdı cacıklamı duracaksın yarına kadar valla bravo...ben dayanamazdım herhalde...
tmm canım 65 yazarız bugun okumussundur neslı rıca ettı yazdık....bencede o kadar hızlı gıtme yazık sana ve 58 de cok zaten...65 de kal bence...sen bılırsın tabı...
ben cıkıyorum 45 dk kadar yuruycem....hepınızı cok cok öpuyorum aksam gırerım ıyıaksamlar
slm kizlar ne habersiniz gittigim yerde hic birsey yemedim catlayinda patlayin hatta simdide yemiyecegim
ispanak yaptim sadece tadina bakarim yemek istemiyom ayrica sabah nivea bady yaptim simdide yuruyuse gidecem cok yagmur yagmazsa
niye yemedin kızzzzzzzzzzz ben bulgur piavı yedim öglen öle tuzluyduki vucudum su tutacak sen neden yemedin bakim.. hayretsin ha.. açsındır otur ye şimdi.. anam şuna bakın hele birde nivea badi yapıyomuş hemde yürüyüşe cıkacak ben yürüyüşede gidemedim bugün akşam.. oolmuyo böle nesli hanım....
kız kimi görüm arkadaş baya kilo vermişti dedim hele bakım bir.. ala ala camaşırı vardı ama valla igrenç bir görüntüsü vardı kayafetle iyi duruyo ama cıplak sıfır bence.. kilo bile almalı.. hem ben hedefi geri çekmedim kör ii oku sadece mayıs ayı hedefimi yazdım oraya .. hedefim 60 haziran sonuda inşallah 60 görecegim.. eger toplam hedef gerekiyorsa haziran sonu 60 yazın.. ben bu ayki mayıs hedefim için dedim 64 yada 63 olsun diye... gecen sene 55 demiştim ama yok bu sene 60 diyorum hedefim için ..hele haziran gelsin 60 olayım bakayım şöle bir vucuduma ona göre verip vermeyecegime karar veririm yoksa şimdilik 60 diyorum.... sen yürü ama yürüdükden sonra gel bir güzel ye bence.. kız almazsın emin ol en azından o kiloda kalırsın valla.. sen şimdi elin ayagında titriyordur açlıkdan dimi naniknanik naniknanik
kız mayıs hedefimmmmmmmmmmmmmm 65 haziran son hedef 60 allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi be ne bagitriyon alla alla degistirdik uffffffffffffffffffffffffff
sen ve 60 gorecez bakalim
görecegiz hele bu ay sonu ben 64 göreyimde sen o zaman gör... hem hedef kilom senden az 65 miş ben bu ay sonu olurum 65 ne haberrrrrrrrrrr..... yerimde sporumuda yaparımda veririmde.. veririm demi kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadin ben kaçtım görüşürüz inşallah yarın.. bugün şu nişan olmayaydı birde yürüseydim of offffffffffffffffff yürü gel kıs ama ye bol bollllllllllllllllllllllll
bu arada zaten 55 omak istemiyorum
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım.ilaç içp uyumuştum biraz kendime geldm.ama hala her yerim ağrıyo.sedacım evet haklısın su içince ve tuzu kesince ben hemen balon gibi sönüyorum.
ya ben daha öncede bakmıştım bu keloksun sadesini hiç görmedim.yine üzerinde kelogs k mı yazıyo.sadece meyveli ve çikolatalısı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?