Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tek başına diyetle zayıflama başarısı %10, tek başına spor yaparak başarı oranı %1, DİYET+SPOR birlikte uygulandığında ise başarının % 89 olduğu saptanmış.

vay vay vayyyy sende olabildiğin kadar hoşgörülü ve sevgi dolu davranırsın herhal :))
sselammmmmmmmmmmmmmmssssss:)

kuzum gelmişşşşşşşşşşşşş

kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.

tek başına diyetle zayıflama başarısı %10, tek başına spor yaparak başarı oranı %1, DİYET+SPOR birlikte uygulandığında ise başarının % 89 olduğu saptanmış.

dimekki o ikisi iyi bir çift. ben yarından itibaren sporuma da dönüyorum haftanın 5 günü gidicem bu hafta evde oldugum günlerin acısını çıkartmam lazım

ben geldim heeeeey dünyanın en güzel çıtırları kıtırları ve de pıtırları naparsınız be ya

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın

kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.

güzel bir karar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…