- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.281
iylikkk fıstıkımmmmmmmm bende sizi özledimmm az kaldı 4 ay sonra buradayımDDD ve uzun bir süre burada kalacak gibiyim
sen napıyorsun hazalcım
deniz kuzusu nasıl
Hoşgeldin ilkos.. Göbüş ne halde :)
hoş bulduk canımmmmm ne sorr ne ben söyleyim
aldı başını gidiyor desem hehe:)
sen naslsın bakim fıstık
Nasılmiyim yine şişkoyum:):)
canım canımmm vereceksin inş.. yawsss
sıkıntılı stresli dönemler geçirdin o yüzdenn verememende normal hem bende şişkoyum artıkkDDD
tek başına diyetle zayıflama başarısı %10, tek başına spor yaparak başarı oranı %1, DİYET+SPOR birlikte uygulandığında ise başarının % 89 olduğu saptanmış.
kaçamak yok cicim.. artık fazla uyumadığım için metabolizmam hızlanır diye düşünüoorum
kociş içerde balık yapıyor birde kırmızı şarap almış gelmiş akşam yemeği hazırlıyor bana :))) çok sıkıldığımı fark etti sanırım...neyse ben de çıkıyorum gidip bi bakiim mutfağım ne durumdaa...
sselammmmmmmmmmmmmmmssssss:)
tek başına diyetle zayıflama başarısı %10, tek başına spor yaparak başarı oranı %1, DİYET+SPOR birlikte uygulandığında ise başarının % 89 olduğu saptanmış.
bunu soyleyerek deli gibi diyet yapan ama spor yapamayan "ben" için çok motivasyon kaynagı oldu
sen bunu görme canım
görmedim canım motiveyşınımı bozmayacam ne olursa olsun :)
ben geldim heeeeey dünyanın en güzel çıtırları kıtırları ve de pıtırları naparsınız be ya
kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.
Nasılmiyim yine şişkoyum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?