Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar size bu günümü anlatayım.sabah 7 de kalktım(oğluşum uyandırdı sağolsun)onunla oynadım biraz sonra onu hazırladım okula gönderdim.spora gittim.eve geldim 4 çeşit yemek yaptım,evi süpürdüm sildim ayrıca biraz ütü yaptım.sonra 30 dk.koşu bandında yürüdüm.sonra okula gittim zaten nöbetçiydim canım çıktı akşama kadar.eve geldim yemek yedim.forumda cezamı çektim.şimdi biraz oğluşumla oynayıp gönlünü ettikten sonra pisiklet bineceğim yarım saat.sonra kalkıp yarın için yemek yapcam.yatmadan önce de pilates yapcam.

canım ben 26 haziranda evlenmiştim hey gidi günler hey.bu arada tam 13 günde gelinliğim salon mobilyalar ev serme yapıldı.yetişti herşey benim.korkma geç kalmadın.ben kataloglardan sipariş vermiştim herşeyi.ayrıca bosch çok iyi bir marka.sana tavsiye edeceğim çok önemli birşey var.hiçbir şeyi kafana takma.bu hazırlıkların ve düğününün tatlı telaşını yaşa.stres yapma.ayrıca oturma grubunu iyice test et.çok rahat olsun.otur yat üstüne almadan dene.benimki çok rahatsız da.tabi katalogdan seçersen olacağı budur
anladım canım.evet çok haklısın.nişana hazırlık sürecinde bazı sıkıntılar olmştu mesela.hala aklıma geldiğinde canımın sıkılmasına mani olamıyorum :( insan ilerde hep hatırlayacagı şeyler güzel olsun istiyo.katologtan eşyamı:53:iyi cesaret valla.
ben maskoya gidip cılkını çıkarana dek gezerim heralde:27::27:zaten çok bşy almıcaz,olanlar da içime sinsin istiyorum..
inşallah istediğim gibi bulabilirim herşeyi

kızlar size bu günümü anlatayım.sabah 7 de kalktım(oğluşum uyandırdı sağolsun)onunla oynadım biraz sonra onu hazırladım okula gönderdim.spora gittim.eve geldim 4 çeşit yemek yaptım,evi süpürdüm sildim ayrıca biraz ütü yaptım.sonra 30 dk.koşu bandında yürüdüm.sonra okula gittim zaten nöbetçiydim canım çıktı akşama kadar.eve geldim yemek yedim.forumda cezamı çektim.şimdi biraz oğluşumla oynayıp gönlünü ettikten sonra pisiklet bineceğim yarım saat.sonra kalkıp yarın için yemek yapcam.yatmadan önce de pilates yapcam.
bravo valla.:46:.erken kalkmak için cabalıyorum sürekli ama başaramıyorum:50:beni uyandıran bi veled yok tabi:9:
başka bi çözüm bulmam lazım ama ne:44:nöbet usulu çalışınca düzen bozuluyo isteristemez:27:

allahtan elektrikler geldi
bende kendimi kitaba verdim 125. sayfaya geldim :52::52::52:
bıraksam kendimi kitabı bitirecemde ama bu günlük yeter
işte ben bu yüzden kitap okumayı sevmiyom
başlayınca bitirmeden duramıyom zevkten çok işkence oluyor sonra bana :52::52::52::52:

ah ah eminelerin kaderi aynımı neeee:38:

sabah
2 avuç içi kadar fırın böregi
ara
1 badem
ögle
yine 2 adet börek 1 bardak ayran
akşam
1/2 kase yogurt
avuç içi kadar tavugun gögüs eti
3y.k.mantı:17:
valla şimdide form çayı içiyom

1 saat pisiklet bindim.şimdide 30dak egzersiz yapacagım.yarına egzersiz günüydü ama ben nöbette olacagım için gidemeyecegim artıkın kendim bişiler yapacagım.çarşamba perşembe çok iyi olacak inşallah bu hafta 91 görmek istiyom yaaaaaa

Back
X