- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.541
anladım canım.evet çok haklısın.nişana hazırlık sürecinde bazı sıkıntılar olmştu mesela.hala aklıma geldiğinde canımın sıkılmasına mani olamıyorumcanım ben 26 haziranda evlenmiştim hey gidi günler hey.bu arada tam 13 günde gelinliğim salon mobilyalar ev serme yapıldı.yetişti herşey benim.korkma geç kalmadın.ben kataloglardan sipariş vermiştim herşeyi.ayrıca bosch çok iyi bir marka.sana tavsiye edeceğim çok önemli birşey var.hiçbir şeyi kafana takma.bu hazırlıkların ve düğününün tatlı telaşını yaşa.stres yapma.ayrıca oturma grubunu iyice test et.çok rahat olsun.otur yat üstüne almadan dene.benimki çok rahatsız da.tabi katalogdan seçersen olacağı budur
bravo valla.kızlar size bu günümü anlatayım.sabah 7 de kalktım(oğluşum uyandırdı sağolsun)onunla oynadım biraz sonra onu hazırladım okula gönderdim.spora gittim.eve geldim 4 çeşit yemek yaptım,evi süpürdüm sildim ayrıca biraz ütü yaptım.sonra 30 dk.koşu bandında yürüdüm.sonra okula gittim zaten nöbetçiydim canım çıktı akşama kadar.eve geldim yemek yedim.forumda cezamı çektim.şimdi biraz oğluşumla oynayıp gönlünü ettikten sonra pisiklet bineceğim yarım saat.sonra kalkıp yarın için yemek yapcam.yatmadan önce de pilates yapcam.
sağol canım benim ne haber salihacığım 6 dan sonra uyudun mu bugün
tamamdır emrin başımız üstüüne
ya aslı neredee ? burda da felaket rüzgar vaaar
kızlar eve geldim yemek yedim kahvemi aldım oturdum pc nin başına.önce cezamı çekeyim
sonunda ben geldim
kızlar size bu günümü anlatayım.sabah 7 de kalktım(oğluşum uyandırdı sağolsun)onunla oynadım biraz sonra onu hazırladım okula gönderdim.spora gittim.eve geldim 4 çeşit yemek yaptım,evi süpürdüm sildim ayrıca biraz ütü yaptım.sonra 30 dk.koşu bandında yürüdüm.sonra okula gittim zaten nöbetçiydim canım çıktı akşama kadar.eve geldim yemek yedim.forumda cezamı çektim.şimdi biraz oğluşumla oynayıp gönlünü ettikten sonra pisiklet bineceğim yarım saat.sonra kalkıp yarın için yemek yapcam.yatmadan önce de pilates yapcam.
şükür kavuşturanasonunda ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?