Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün gitmedim staja .. yarın kpss var dinleneym dedim

merhaba selin.kpss demişsin merak ettim bölümün ne acaba?ben çok çektim de kpss den.

canım zor gelmiyor mu bu diyet

ohhhh bitti bu diyet.2 gün zor gelmedi ama 3. gün yapmak zor olurdu.neyseki dolunay vakti geçti.şimdi her şeyden az yeyip kısmamnın vakti...

Yeşil kisim saf posa bağırsakları fabrika misali çalıştırıyo.. Üründen bahsetmiim

akşam düşününce aklıma geldi.jeton köşeliymiş okurken

Sağol aslicim..
Ben diyete 78 le başladım takıma girdiğimde 74 olmalıyım.. Hedef 60 ti

canım bu kiloyu kaç ayda verdin?

Iyi tatiller eminecim

akşama kaynanamgil gelecek yemeğe.Çocukla ancak yaparım,sabah kalktım uyurken çorbamı yaptım,ana yemek malzemelerini hazırladım.Az bir işim kaldı oğluşum akıllı dururyorken kalkayım da yapayım yemeğimi.

Kasım sonu
Aralık başı 7 ay kadar bi zaman ama ben sağlıklı beslenme ve diyet kurallarını burda öğrendim.. Herşeyi bildiğimizi zannederken takımda hergün bisi öğrendim..

kızlar ne kadar doğru bilmiyorum bugun ben maydonoz detoksuna başladım
tabi deyoks derken sabah aç karnına maydonoz suyu içiyorum çok faydalıymış isteyene vereyim formul

kızlar cok sıkmayan hafif bir korse taktım niye bilmiyorum ama sabah kalktım taktım

tebriklerrrrrrrrr aysuncugummm
cnm maydonoz suyu çok güzel keşke içiebilsm denemiştm ama içiemedm
korse şekle sokar vücudunuı.hemde çabuk doymayı sağlar bence iyi yapmışşsın
bencede tebriklerr aysun

ben çıkıyorum kızlar.1tane deneme çözüyüm son kez.dua edin yarınki sınavımda.emoşş bu arada sen hangi ilde heşmireydin belkim yanına geliriminşallah güzel geçer sınavım

ellerine sağlık kuzumm.. bana ne zaman sıra gelecek belli mi... ?? :)

geldi bilem

kızlar ne kadar doğru bilmiyorum bugun ben maydonoz detoksuna başladım
tabi deyoks derken sabah aç karnına maydonoz suyu içiyorum çok faydalıymış isteyene vereyim formul

hani limonda sıkıyon blendrda geöiriyon o mu canım
ben bir kere içtim yiter dedim

veee kilo bildirimi

69.100 ile başladım burada şimdi 67.500 üm.

süpersin canım tebrikler acaba bizde mi başlasak karpuz diyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…