- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.841
bugün gitmedim staja .. yarın kpss var dinleneym dedim
canım zor gelmiyor mu bu diyet
Yeşil kisim saf posa bağırsakları fabrika misali çalıştırıyo.. Üründen bahsetmiim
Sağol aslicim..
Ben diyete 78 le başladım takıma girdiğimde 74 olmalıyım.. Hedef 60 ti
kızlar cok sıkmayan hafif bir korse taktım niye bilmiyorum ama sabah kalktım taktım
ahhh ahhh ben de tkayım dedim.almaya yeltendim eşimden izin çıkmadı neymiş korseyle kendimi daha zayıf görür kilo vermezmişim.
merhaba kızlar.iki gündür tatil hazırlıklarıyla uğraşıyorum.bir türlü giremedim sayfamıza.bu akşam tam bavulları kapattım artık sayfamıza gireyim derken uçağa sıvıların alınmadığını öğrendim.makyaj malzemelerinin de.ben de lay lay lom elimde kabine gireceğim oğlumun şişe şişe şuruplarıyla.hop bütün bavullar tekrar döküldü yerleştirildi.neyse yapacak bir şey yok.kızlar aklınızda bulunsun uçak kabinine bunları almıyorlarmış bavulda bagaj kısmına vermek zorundaymışız.netse ben Allah izin verirse yarın sabah 7:30 da yolcuyum.hepinizi çok özleyeceğim.2 hafta sonra görüşmek dileğiyle.
aslıcığım kilom 76.5
sizleri çooooooookkkkkkkkk seviyorummmm
veee kilo bildirimi
69.100 ile başladım burada şimdi 67.500 üm.
tebriklerrrrrrrrr aysuncugummm
Kasım sonumerhaba selin.kpss demişsin merak ettim bölümün ne acaba?ben çok çektim de kpss den.
ohhhh bitti bu diyet.2 gün zor gelmedi ama 3. gün yapmak zor olurdu.neyseki dolunay vakti geçti.şimdi her şeyden az yeyip kısmamnın vakti...
akşam düşününce aklıma geldi.jeton köşeliymiş okurken
canım bu kiloyu kaç ayda verdin?
süpersin cnm yaaaaslıcann 76.4 güncel kilom... geçen hafta 77 idi sanırım.. hedefi de 70'e çektim hatırlarsın sanırım
sağol cnm neslinin yanında sönük kalıyozzooo süper şekerrr
kızlar ne kadar doğru bilmiyorum bugun ben maydonoz detoksuna başladım
tabi deyoks derken sabah aç karnına maydonoz suyu içiyorum çok faydalıymış isteyene vereyim formul
kızlar cok sıkmayan hafif bir korse taktım niye bilmiyorum ama sabah kalktım taktım
cnm maydonoz suyu çok güzel keşke içiebilsm denemiştm ama içiemedmtebriklerrrrrrrrr aysuncugummm
merhaba selin.kpss demişsin merak ettim bölümün ne acaba?ben çok çektim de kpss den.
selin ? menekşe ben
merhaba selin.kpss demişsin merak ettim bölümün ne acaba?ben çok çektim de kpss den.
selin ? menekşe ben
kusura bakma menekşe yeni olunca karışıyor işte.sınavda başarılar
ellerine sağlık kuzumm.. bana ne zaman sıra gelecek belli mi... ?? :)
kızlar ne kadar doğru bilmiyorum bugun ben maydonoz detoksuna başladım
tabi deyoks derken sabah aç karnına maydonoz suyu içiyorum çok faydalıymış isteyene vereyim formul
veee kilo bildirimi
69.100 ile başladım burada şimdi 67.500 üm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?