- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.201
Selam Kızlaaar nasılsınız ????
Selam Kızlaaar nasılsınız ????
İnş şifa olur canım melek bınlar en ufak olumsuzluk etkiliyo.Rabbim rahatlatsın inşhadi yaa babasına okutturayım madem bugece onuda .. bugeceden umutluyumgece uyuyayımda yarın kalkıp oğlum uyanmadan spor yapıp dusumu alayım yoksa butun gün hiç izin wermio ya
Vaaayyyy atoom karıncayım diosunnnnYa kızlar sabah 215 kcal lik bi kahvaltı yaptim esime patates kizarttim. .kalkinca 50 mekik cekmistim. Sonra 3 te oglumu uyuttum. Spor salonuna indim 20 dk bisiklet cevirdim 15 dk yürüyüş bandi 6 da gittim. 200 twist yaptim daha bitmedi :) ben 10. Katta oturuyorum 10 kati merdivenden çıktım asansöre binmedim :) gayt iyiyim kendimi cok mutlu hissediyorum sizinle paylaşmak istedim. Simdi dusumu alıp yemek hazirlicam. Iki adam da uyuyo :) bu kadar simdilik. . Sizi seviyorum :) :)
Ben döndüm kızlar. Şuana kadar 760 kalori almış görünüyorum. Gayet iyi bence:)
en güzeli de spor yapıp duş aldıktan sonra battaniye altına girip yeşil çay içmek :) klasik bir pazar gibi hissediyorum şuan... sonbahar oldu mu battaniyeler çıktı mı böyle oluyo :) benim için en tehlikeli günler bu haftadakiler olacak... salı gününe mens dönemim olacak muhtemelen... spor yapmak çok zor oluyor o günlerde... bugün bile elim kolum kalkmıyordu valla zorla yaptırdım kendime
bu arada kızlar adet olduğunuz günler süresince demir hapı almanızı öneririm. ben bu ay başlıcam bu şekilde... benim depo demirim yerlerde... bir türlü de yükselmek bilmedi. ne iğneler ne serumlar ne haplar kullandım... şimdi besinlerden karşılamaya çalışıyorum, daha çok et yemeye çalışıyorum... sabahları da unutmazsam pekmez içicem...resmen kışa hazırlık yani :)
kızlar eşim benden şey istedi... hani elmalı kurabiye yapıyoruz ya, onun içine tarçınlı elma koyuyoruz. işte o içini istedi kurabiyenin kendisini değil :) ben de bayılırım hem de çok. yarın ona yapayım diyorum ama sizce çok kalorili midir? ben de yesem? olmaz mı??
Ya kızlar sabah 215 kcal lik bi kahvaltı yaptim esime patates kizarttim. .kalkinca 50 mekik cekmistim. Sonra 3 te oglumu uyuttum. Spor salonuna indim 20 dk bisiklet cevirdim 15 dk yürüyüş bandi 6 da gittim. 200 twist yaptim daha bitmedi :) ben 10. Katta oturuyorum 10 kati merdivenden çıktım asansöre binmedim :) gayt iyiyim kendimi cok mutlu hissediyorum sizinle paylaşmak istedim. Simdi dusumu alıp yemek hazirlicam. Iki adam da uyuyo :) bu kadar simdilik. . Sizi seviyorum :) :)
Kndininkine şeker koyma onunkine de şeker koy bence şekersizi ara öğün için gayet makul afiyet olsun
Bu arada ebrruuuuuuu nirdesiiinnn yarın başlıyossss mu ?yaaaa tam da bana uygun yarışş arkadaşı buldum demiştim beeeee((
Canm mervem sagol :) bugünkü menüyü paylasiyorum.
Sabah
2 zeytin
Bir haslanmis yumurta
Bir kibrit kutusu peynir
Bir dilim kepek ekmegi kizarmis
Domates salatalık
Aksam
Bir tabak yesil fasulye yarim kase yoğurt
Üzüm
Spor
50 mekik...20 dk bisiklet..15 dk yürüyüş bandinda yürüdüm. ..2 saat alisveris gezdim.. 10. Kata merdivenden ciktim
Su. .2 litre
Cay..9 lu form cayi ictim..
Sevgiler :) :)
Canm mervem sagol :) bugünkü menüyü paylasiyorum.
Sabah
2 zeytin
Bir haslanmis yumurta
Bir kibrit kutusu peynir
Bir dilim kepek ekmegi kizarmis
Domates salatalık
Aksam
Bir tabak yesil fasulye yarim kase yoğurt
Üzüm
Spor
50 mekik...20 dk bisiklet..15 dk yürüyüş bandinda yürüdüm. ..2 saat alisveris gezdim.. 10. Kata merdivenden ciktim
Su. .2 litre
Cay..9 lu form cayi ictim..
Sevgiler :) :)
Bugün ki menüm;
Sabah;
2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)70 kcal Sil
2.00 x 1 Adet (15gr) Söğütlüçeşme Tam Yağlı Üçgen Peynir (39 kcal)78 kcal Sil
Ara öğün;
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil Kızlar şu nescafe çok fena alışkanlık yaptı.. napıcam bilmiyorum içmemem lazım aslında :26:
Öğle; (saat 4-5 arası) yani akşam üstü. geç kaltığım için ögle yemeği ihtiyacı duymadım hic bugün
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Burger King Patates Kızartması (Küçük Boy) (213 kcal)213 kcal Sil
2.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)152 kcal Sil
(öğlende geç iyiyince akşam sadece elma yiyedim.)
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı 869 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal Sil
1.buçuk litre su
Birazdan yeşil çayımı yudumlayacağım.
3. mesajım
o 3ü 1 aradanın alışkanlık yaptığını ben de farkettim :) bende de 2si 1 arada vardı. baktım kalorisi 54 içmekten vazgeçtim. gereksiz bir kalori alımı bence. normalde sade kahveyi seviyorum aslında ama bu daha tok tutuyo gibiydi. sonra kaloriyi görünce gerçek sütle yaparım daha iyi dedim onu da yapmadım :)
burada menüyü bozan şeyi sanırım sen de biliyorsundur... o sebeple bişi demiyorum :) yoksa kalori alımında sıkıntı yok canım...
son oalrak mervecim o içtiğin 9lu form çayını nerden aldın? tadı nasıl ve sence işe yarıyor mu? ne kadar zamandır kullanıyosun? amma sordum içimde biriktirmişim sanki :)
yine az olmuş canım yaaa... kalori takibini bu sebeple yapıyoruz. fazlası da iyi değil azı da... az gittiğini anladığın zaman aralara bir şeyler koy bence... zorla metabolizmayı yavaşlatıp bu kalorilere alıştıracaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?