Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi yaa babasına okutturayım madem bugece onuda .. bugeceden umutluyum gece uyuyayımda yarın kalkıp oğlum uyanmadan spor yapıp dusumu alayım yoksa butun gün hiç izin wermio ya
İnş şifa olur canım melek bınlar en ufak olumsuzluk etkiliyo.Rabbim rahatlatsın inş
Vaaayyyy atoom karıncayım diosunnnn
Ben döndüm kızlar. Şuana kadar 760 kalori almış görünüyorum. Gayet iyi bence:)

İi olmuşş azla kapatmışsın nasıl becerdin?bi de ben doğum öncesi ve sonrası hep hurma yedim her gün 3-4 tane düzenli.acayip iyi geldi hiç kan hapı kullanmadım çok şükür.bi dene istersen

İyiyim bendee

Günlük menüm hazır bugün full dışardaydım ondan yazamadım. ben kadınlar kulubu uygulamasınıda yükledim aslında ama giriş yapamıyorum hata veriyo diye sildim .. ondan telden girmeyi pek tercih etmiyorumm

Kndininkine şeker koyma onunkine de şeker koy bence şekersizi ara öğün için gayet makul afiyet olsun

Bu arada ebrruuuuuuu nirdesiiinnn yarın başlıyossss mu ?yaaaa tam da bana uygun yarışş arkadaşı buldum demiştim beeeee((

Süpersin arkadasım yhaaaaa cok mutlu oldum snı mutlu gorunceeee

2013-09-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
Sabah
[1] dost süt 1 200ml 59
Öğle
[2] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 3 adet 180
Ara
[3] dost süt 1 200ml 59
[4] mavi yeşil kepekli tarçınlı light bisküvi 1 paket 152
Akşam
[5] Etli Biber Dolma 2 ADET 320
Toplam : 770 kal.
Su:2,5 litre
Çay:2 kupa milupa stil tea
Spor :yok ev ve ütüler bitti çok şükür

Ayrıca bişey sorucam zumba dansı diyince çok fazla sayfa çıkıyor yapan kimdi hatırlayamıyorum hümeyracım sendin sanırım valla gerçek adınmıydı dilmiyei onu da hatırlamıyorum kusura bakma kafam beşbinhangi sayfayı takip ediyosun bana bi link atar mısın?
Kızlar ben yatıyorum artık.herkese iyi geceler,yarın bu günden daha güzel olacak inş

Son düzenleme:
Canm mervem sagol :) bugünkü menüyü paylasiyorum.
Sabah
2 zeytin
Bir haslanmis yumurta
Bir kibrit kutusu peynir
Bir dilim kepek ekmegi kizarmis
Domates salatalık
Aksam
Bir tabak yesil fasulye yarim kase yoğurt
Üzüm
Spor
50 mekik...20 dk bisiklet..15 dk yürüyüş bandinda yürüdüm. ..2 saat alisveris gezdim.. 10. Kata merdivenden ciktim
Su. .2 litre
Cay..9 lu form cayi ictim..
Sevgiler :) :)

Bugün ki menüm;

Sabah;

2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)70 kcal Sil
2.00 x 1 Adet (15gr) Söğütlüçeşme Tam Yağlı Üçgen Peynir (39 kcal)78 kcal Sil

Ara öğün;
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil Kızlar şu nescafe çok fena alışkanlık yaptı.. napıcam bilmiyorum içmemem lazım aslında :26:

Öğle; (saat 4-5 arası) yani akşam üstü. geç kaltığım için ögle yemeği ihtiyacı duymadım hic bugün
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Burger King Patates Kızartması (Küçük Boy) (213 kcal)213 kcal Sil
2.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)152 kcal Sil

(öğlende geç iyiyince akşam sadece elma yiyedim. )
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı 869 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal Sil

1.buçuk litre su
Birazdan yeşil çayımı yudumlayacağım.
3. mesajım

çok mantıklı tabe ama tadı tuzu olur mu o zaman ki? hangi elmayla yapsam kendinden tadı olur? yeşil elma ekşi olur sanırım di mi?

Canım böyle sabah-akşam daha mı iyi? yani bu konuda bilgilendirebilir misin?

Birde 10. kata bayıldım... merdivenle o bacaklar fena sızlamıstırrr bende bugün baya gezdim yürüdüm

yine az olmuş canım yaaa... kalori takibini bu sebeple yapıyoruz. fazlası da iyi değil azı da... az gittiğini anladığın zaman aralara bir şeyler koy bence... zorla metabolizmayı yavaşlatıp bu kalorilere alıştıracaksın :)

o 3ü 1 aradanın alışkanlık yaptığını ben de farkettim :) bende de 2si 1 arada vardı. baktım kalorisi 54 içmekten vazgeçtim. gereksiz bir kalori alımı bence. normalde sade kahveyi seviyorum aslında ama bu daha tok tutuyo gibiydi. sonra kaloriyi görünce gerçek sütle yaparım daha iyi dedim onu da yapmadım :)

burada menüyü bozan şeyi sanırım sen de biliyorsundur... o sebeple bişi demiyorum :) yoksa kalori alımında sıkıntı yok canım...

kızlar menülerle ilgili yorumlarımı da yaptığıma göre ben kaçıyorum zira çok acıktım nedense uyutmaya çalışıcam kendimi gece gece bir şey yememek için... herkese iyi haftalar şimdiden...

son oalrak mervecim o içtiğin 9lu form çayını nerden aldın? tadı nasıl ve sence işe yarıyor mu? ne kadar zamandır kullanıyosun? amma sordum içimde biriktirmişim sanki :)

Teşekkür ederim canım yorumun için
aynen bende bıraksam iyi olucak..sütle yapılanı sevmiyorum. türk kahvesi severim da onunda keyfi olucak o an mesela yarın içmiycem nescafe tutucam kendimi..
hı hı biliyorum :26:

sellaaamm

sabah
*2 dilim kızarmıs kepeklı ekmek
*50 gr peynir
*sekersiz cay
ara
*1 rendelenmiş havuc
öğle
*1 kase mercimek corba
*1 dılım kepekli ekmek
ara
*sekersız turk kahvesi
*elma
aksam
*1 dılım ekmek
* fırında köfte
*1 bardak ayran

toplam kalori:870
su:2lt
bıtkı cayı:1kupa
spor:45dk leslie

menünün sonuna bunları eklemeyi unutmayın kızzlaaar

öptüüüm

Kızlar biraz gec oldu ama bugun cok yogundum
Menüm
Sabah
Az yaglı omlet( bir yumrtalı)
Peynir
Domates
Salatalık
2.5 dilim kep ekmegi
1 tatlı kasıgı bal
Ögle:
Tavuk ızgara 1 but
Bulgur pil yarım pors
Bi kase yogurt
Aksam
Sehriye cor yarım kase
Patates salatası bir kase
2 bardak ayran
Ara1:tarcınlı süt 5 fındık
Ara2: grissini 2 adet yeşilcay
Ara3: yeşil elma tam 7 otlu cayy
Kalori: 987
Mesaj/ 7 8
Su:2.5 lt
Spor sabah 20 dk yürüyüş 30 mekik
Aksam leslie 3 mil 32 dk

son oalrak mervecim o içtiğin 9lu form çayını nerden aldın? tadı nasıl ve sence işe yarıyor mu? ne kadar zamandır kullanıyosun? amma sordum içimde biriktirmişim sanki :)

Canim ya ben hastaliklsra bitkilerle tedavi bölümü okudum alternatif Tıp diger adı. Annemle dükkan actik bekarken. Annem i biraktim evlendim ben :) sagolsun annem bitkisel kremlerimi caylarimi sikilastiri larimi verio :)

Kızlar herkesn bakış açısı farklı diye t olayina. Fakat ben canan Karatay i dikkate alıyorum. Iki öğün arada bir armut veya elma yada üzüm olsbilir oda canm isterse. Ben böyle zayiflayacagimi düşünüyorum. Ve sabah haşlama yumurta muhakkak yiyorum. Aksam yine guzel bi yemek yogurt salata ee daha ne olsun .. bu arada kizlar bi tüyo vericem size bilenleriniz muhakkak vardır. Ben sabah ac karnina çörek otu yağı içiyorum 6 damla. . Ve cok faydası oluo içtiğim zaman. . Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…