• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim ya ben hastaliklsra bitkilerle tedavi bölümü okudum alternatif Tıp diger adı. Annemle dükkan actik bekarken. Annem i biraktim evlendim ben :) sagolsun annem bitkisel kremlerimi caylarimi sikilastiri larimi verio :)

Sendeki imkan bndede olsa keske
Spor salonuna gıdebılıyosun
Bitkisel tedvilerinde rahatlıkla ulasabılıyosun
Eeee merve hnm şimdi bn senden daha cok performans beklıyorum bebişim ona göre

Kızlar herkesn bakış açısı farklı diye t olayina. Fakat ben canan Karatay i dikkate alıyorum. Iki öğün arada bir armut veya elma yada üzüm olsbilir oda canm isterse. Ben böyle zayiflayacagimi düşünüyorum. Ve sabah haşlama yumurta muhakkak yiyorum. Aksam yine guzel bi yemek yogurt salata ee daha ne olsun .. bu arada kizlar bi tüyo vericem size bilenleriniz muhakkak vardır. Ben sabah ac karnina çörek otu yağı içiyorum 6 damla. . Ve cok faydası oluo içtiğim zaman. . Öpüyorum

Canım bnm bnde karatay diyetine baslamak istıyorum denicem rn axından zorluk yasıyomusun

Canim ya ben hastaliklsra bitkilerle tedavi bölümü okudum alternatif Tıp diger adı. Annemle dükkan actik bekarken. Annem i biraktim evlendim ben :) sagolsun annem bitkisel kremlerimi caylarimi sikilastiri larimi verio :)

Pardon sorularini cevaplayim . Ben dedigim gibi 82 84 kilolarindayken bi diyete girdim azimliyimdir bu arada :) iki ayda on kilo verdim hic zorlanmadan ne yaptim mesela o 9 lu form cayindan ictim sabah zaten az yiyorum diye ben öğlen iciyordum ve spor da yapmadim ustelik firsatim olmadigi icin ekmek hic yememistim etimek yiyordum yine iki öğün beslendim . Sabah 2-3 etimek aksan ya hic yada bi tane yemege gore yedim ve 84 lerden 73 e düştüm diyet sonunda. Cok faydasini gördüm tartışmasız tok tuttugunu idddaa edebilirim .. bu arada biseyi daha paylasmak istiyorum. Annem cok bilgili ve cok titiz isinde öyle her ürünü dükkanı da sokmaz satayim die. Yani safranbolunun guzun ablasi :) herkes cok sever inanip guvenerek gelirler vi tane sikilastirici var kizlar anneme kadin gostermis göğüsunu karnindaymis nerdeyse bu kadin bes kutu o kremden kullanmis slikonlu gibi olmus annem dioki etki ettigini biliyorum ama bu kadarına pes dedim dio. Bende emzirdim oglhmu iki sene boyunca gece gündüz göğüs umu tahmin edemezsiniz o krmden kullandı m küçücük kaldi artik dedim yeter. Simdi yavas yavas kendi halini almaya basladi. Hemde cok uygun yani bu 100 tl lik kremlere on basar :):) oyle iste canm ya. Zaten biz aile sirketi gibiyiz dedem 30 yildir bu isi yapio yurt disina bile ürün gonderiyoruz. Burda amacim reklam degil ;) benim hakkimda bilgi sahibi olun istedi m. Bu kadar yeterli :) ;)

Canım bnm bnde karatay diyetine baslamak istıyorum denicem rn axından zorluk yasıyomusun

Hic zorluk yaşamıyor um canm benim derdim zaten cikoltayla idi onuda asiyorum. :) :) yemiyor um. .deneyebilirsin alisana kadar aksam yemegine kadar iki ara öğün yap meyve ye kalori si düşük lerden :) yani bigün dene derim ben

Pardon sorularini cevaplayim . Ben dedigim gibi 82 84 kilolarindayken bi diyete girdim azimliyimdir bu arada :) iki ayda on kilo verdim hic zorlanmadan ne yaptim mesela o 9 lu form cayindan ictim sabah zaten az yiyorum diye ben öğlen iciyordum ve spor da yapmadim ustelik firsatim olmadigi icin ekmek hic yememistim etimek yiyordum yine iki öğün beslendim . Sabah 2-3 etimek aksan ya hic yada bi tane yemege gore yedim ve 84 lerden 73 e düştüm diyet sonunda. Cok faydasini gördüm tartışmasız tok tuttugunu idddaa edebilirim .. bu arada biseyi daha paylasmak istiyorum. Annem cok bilgili ve cok titiz isinde öyle her ürünü dükkanı da sokmaz satayim die. Yani safranbolunun guzun ablasi :) herkes cok sever inanip guvenerek gelirler vi tane sikilastirici var kizlar anneme kadin gostermis göğüsunu karnindaymis nerdeyse bu kadin bes kutu o kremden kullanmis slikonlu gibi olmus annem dioki etki ettigini biliyorum ama bu kadarına pes dedim dio. Bende emzirdim oglhmu iki sene boyunca gece gündüz göğüs umu tahmin edemezsiniz o krmden kullandı m küçücük kaldi artik dedim yeter. Simdi yavas yavas kendi halini almaya basladi. Hemde cok uygun yani bu 100 tl lik kremlere on basar :):) oyle iste canm ya. Zaten biz aile sirketi gibiyiz dedem 30 yildir bu isi yapio yurt disina bile ürün gonderiyoruz. Burda amacim reklam degil ;) benim hakkimda bilgi sahibi olun istedi m. Bu kadar yeterli :) ;)

Krem ne kadar ki belki alırız yani dokuzlu caydsn ne cayları var cnm

Sendeki imkan bndede olsa keske
Spor salonuna gıdebılıyosun
Bitkisel tedvilerinde rahatlıkla ulasabılıyosun
Eeee merve hnm şimdi bn senden daha cok performans beklıyorum bebişim ona göre

Tamam hayatım ne demek .. :) ben bi gaza geldim zaten kim tutar beni.. saglik sorunu vermesin rabbim.. bogazima hakim olup su 62 yi gorucem bayramda ... hep birlikte inşallah kizlar ...

Krem ne kadar ki belki alırız yani dokuzlu caydsn ne cayları var cnm

Krem 15 yada 20 bilemiyorum tam olarak cay 15 sanırım. Mervecim ben sana annemin nosunu vereyim sen istedigin zaman ara onu hem muhabbet ederain cok kafa dengidir insanda bagimlilik yapio :) ;) hem ne istiyorsan sorarsin al yada alma.. bu arada kabizlik hemoreid ne varsa ins yoktur saglikla alakali ne varsa konusabilirsin.. istersen veriim nosunu

Kızlar bygun o ksdar cok yoruldum ki inanın yarına erkn kalkabilirmiyim bılmıyorum
Ayrıca bugun cok zırlndım motivasyona ihtiyacım var herkese motıve olun derkn kmdıme yetısemdm heralde:)))) yada suan yorgunum yha ondan olabılırrrr bnceee
Ya sole 2. El bi koşu bandı bulsam ewe alıp yurucemmm
Bugun üşengeclığim daha baskın nedense yorgunluktan uyutamıtorum yha
Offff ne zaman
zayıflıyacagımmmm
DENİZ ABLA NERDESİİNNN
;((((((

Krem 15 yada 20 bilemiyorum tam olarak cay 15 sanırım. Mervecim ben sana annemin nosunu vereyim sen istedigin zaman ara onu hem muhabbet ederain cok kafa dengidir insanda bagimlilik yapio :) ;) hem ne istiyorsan sorarsin al yada alma.. bu arada kabizlik hemoreid ne varsa ins yoktur saglikla alakali ne varsa konusabilirsin.. istersen veriim nosunu

Ver canım yha cok iyi olur bu arada dükkn nerde cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ver canım yha cok iyi olur bu arada dükkn nerde cnm

Dükkan safranboluda tatlım. Internet adresinden dedeme de bakabilrsin tontona.. sirtimiz bilgimiz saglam allahin izniyle :) bak veb adresi bu dedemin sadece derman ali baba diye gir simdi adresi kbul etmio site yazsam fetor lu bi adam 70 yasinda :) annemin nosu da besyuzellidort besyuzaltmisbes yirmisekiZ seksenuc .. :)

Hic zorluk yaşamıyor um canm benim derdim zaten cikoltayla idi onuda asiyorum. :) :) yemiyor um. .deneyebilirsin alisana kadar aksam yemegine kadar iki ara öğün yap meyve ye kalori si düşük lerden :) yani bigün dene derim ben

Kızzz merve sensin dimi maasaallah iyi toplamışşın kendını
Bugunku paylasımların pozitif enerjı dolu yanı tanıyamadım karıstırdım acaba bu kım dedım
Hadı daım olsun inşş canımmm?

Kızzz merve sensin dimi maasaallah iyi toplamışşın kendını
Bugunku paylasımların pozitif enerjı dolu yanı tanıyamadım karıstırdım acaba bu kım dedım
Hadı daım olsun inşş canımmm?

Senden öyle bi moral motivasyon gelince ortaya bu cikti. :) ya aslinda azimliuim dedigim gibi kafama koyarsam bitti sayarim da bi cokmustum.. ama cok şükür kisa sürdü

Dükkan safranboluda tatlım. Internet adresinden dedeme de bakabilrsin tontona.. sirtimiz bilgimiz saglam allahin izniyle :) bak veb adresi bu dedemin sadece derman ali baba diye gir simdi adresi kbul etmio site yazsam fetor lu bi adam 70 yasinda :) annemin nosu da besyuzellidort besyuzaltmisbes yirmisekiZ seksenuc .. :)

Hop kopyalaaa yapıştır
Şak şak şak
Hadi hayırlısı canım yha

Canm muhakkak derman ali baba yaz bi incele... dedemi gör icin daha cok rahat eder :) orda videolari var bir sürü .. öpüyorum seni. Ben yatıyorum tatlim malum yoruldum yarın güzel bi gün bizi bekliyor. İyi geceler ..tatlı rüyalar. .prensesini de kokla benim icin....

Senden öyle bi moral motivasyon gelince ortaya bu cikti. :) ya aslinda azimliuim dedigim gibi kafama koyarsam bitti sayarim da bi cokmustum.. ama cok şükür kisa sürdü

Canım yha aman amn nazar degmezzz inşallaaaaah
Mervecm bugun uzerımden dozer gectı desem abartmam
Bugun kayınvalıdemlere gıttım temzlık yaptım
Anaaaacım cat eltmlerden bıtanesi geldi
Hobaaaaaa annmn erkk kardesı hanımı 2 kızı ve toplam 5 cocugu
İnanmıcksın ama oyyyyy bide bnm annmler üstüne gelmedımı
Sonra bn boooommm bittim yha
Aksam en gec 22;30 da gıttıler
Toplamında
9 tane 12 16 yas arası 4 tane 3 7 yas arası cocuk
Bnmkıyle bırlıkte 3 bebek
5 kadın 6 erkek olmak üzere 11 büyükbas vardı
Neye yanıcamı bılemedım ewı pırıl pırıl yaptım içine ettıler onamı
Buyuk bı bahcemız var oturmak için faln orası copluk oldu topla topla bıtıremdm artuk kayınvalıdem kuzm bn toplarım yarın demesıyle sona erdı
Bulasık makınadı yok dusunsenızeeeeee
Hiçmi kimse yardım etmedı
Kuzıma teyzelerı baktı onlar olmasa tamm yanı
Sporumu zar zor yaptım yapmassam ıhanet olur dıye
Oyyyyy dudagm uçuklamış stresten

ÖNCELİKLE HERKESE GÜNAYYDDIIN VE İYİ Bİ HAFTA DİLİYORUM GİTSİİİNNNNNN KİLOLARRRRR

Bugün ki menüm;

Sabah;

2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)70 kcal Sil
2.00 x 1 Adet (15gr) Söğütlüçeşme Tam Yağlı Üçgen Peynir (39 kcal)78 kcal Sil

Ara öğün;
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil Kızlar şu nescafe çok fena alışkanlık yaptı.. napıcam bilmiyorum içmemem lazım aslında :26:

Öğle; (saat 4-5 arası) yani akşam üstü. geç kaltığım için ögle yemeği ihtiyacı duymadım hic bugün
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Burger King Patates Kızartması (Küçük Boy) (213 kcal)213 kcal Sil
2.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)152 kcal Sil

(öğlende geç iyiyince akşam sadece elma yiyedim. :8:)
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı 869 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal Sil

1.buçuk litre su
Birazdan yeşil çayımı yudumlayacağım. :32:
3. mesajım

Canım nescafeyi üçe böl kupaya koy bardağını da yarım doldur onu içince yetiyo çok canın çekerse.ama tabi nescafe kilo verimine düşman selülitlere dost bunu da unutmamak gerek:((
Ya bi de şu fastfoodçular çintuzu kullanıyomuş ya ben de inandım buna bi kere alıp bırakamıyosun kokusu özelliikle başka bi tatlı geliyo hepsini bitirmek stiyosun tadına bakınca en azından bende öyle.o yüzden özellikle alışveriş merkezlerinde kesinlikle yemek katına çıkmıyorum uzun zamandır çıkınca insan bişey yemeden inmiyor yanımdakine rica ediyorum bi tost al diye.gelen tostuda alt katta bi köşede yiyorum yanına da ayran ohhh misss gibi bi öğün.diğer türlü çoookkkkkk fenaaaa oluyorum ben:(kokulara hassasiyetim var çünkü
çok mantıklı tabe ama tadı tuzu olur mu o zaman ki? hangi elmayla yapsam kendinden tadı olur? yeşil elma ekşi olur sanırım di mi?
Yeşil elmayla dil normal kırmızı elmayla güzel olur bence afiyet şeker olsun:)
sellaaamm

sabah
*2 dilim kızarmıs kepeklı ekmek
*50 gr peynir
*sekersiz cay
ara
*1 rendelenmiş havuc
öğle
*1 kase mercimek corba
*1 dılım kepekli ekmek
ara
*sekersız turk kahvesi
*elma
aksam
*1 dılım ekmek
* fırında köfte
*1 bardak ayran

toplam kalori:870
su:2lt
bıtkı cayı:1kupa
spor:45dk leslie

menünün sonuna bunları eklemeyi unutmayın kızzlaaar

öptüüüm

:46::46::46:uffff beee pazar pazar menüye bakkkk bravoooooo diyorum:72:

Kızlar biraz gec oldu ama bugun cok yogundum
Menüm
Sabah
Az yaglı omlet( bir yumrtalı)
Peynir
Domates
Salatalık
2.5 dilim kep ekmegi
1 tatlı kasıgı bal
Ögle:
Tavuk ızgara 1 but
Bulgur pil yarım pors
Bi kase yogurt
Aksam
Sehriye cor yarım kase
Patates salatası bir kase
2 bardak ayran
Ara1:tarcınlı süt 5 fındık
Ara2: grissini 2 adet yeşilcay
Ara3: yeşil elma tam 7 otlu cayy
Kalori: 987
Mesaj/ 7 8
Su:2.5 lt
Spor sabah 20 dk yürüyüş 30 mekik
Aksam leslie 3 mil 32 dk
Canım karbonhidrat fazla olmuş sanki biraz:((ama spor su falan harika

Kızlar herkesn bakış açısı farklı diye t olayina. Fakat ben canan Karatay i dikkate alıyorum. Iki öğün arada bir armut veya elma yada üzüm olsbilir oda canm isterse. Ben böyle zayiflayacagimi düşünüyorum. Ve sabah haşlama yumurta muhakkak yiyorum. Aksam yine guzel bi yemek yogurt salata ee daha ne olsun .. bu arada kizlar bi tüyo vericem size bilenleriniz muhakkak vardır. Ben sabah ac karnina çörek otu yağı içiyorum 6 damla. . Ve cok faydası oluo içtiğim zaman. . Öpüyorum
O bölüm nasıl okunuyor?ben çok meraklıyım öle hemen ilaç hemen doktor demem ilk önce zararı olmayan bitkileri denerim ben de merak ettim şimdi.ne güzel bence zaten insan önce kendinin doktoru olmalı ve özellikle bir bayan evlenince kendi ailesinin hekimi olmalı en ufak ağrıda hap almak bana göre dil mesela:(ayrıca da bu çörek otu yağının nasıl bi faydasını gördün bi anlatır mısın?bi de anne sütüne faydası-zararı var mı ?herkes kullanabiliyor mu?uyyy çok soru oldu ama ilk kez duydum bunnu da o yüzden soruyorum:)

Back
X