Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçen hafta 53
bu hafta 53
okadar spora rağmen tık yok pöfff
Benmde canım çok sıkıldı ya 2 gün önce 500 gr vermiş gösteriyordu tartı şimdi 1 kilo almış

Yaptığım tek kaçamakta 1 dilim pasta. Çok üzüldüm moralim filan sıfır..
Niye böyle oldu anlayamıyorum. Zaten düzenim filanda bozuldu offf

Kilo veren herkesi tebrik ederimm

tatlımcım, banada aynı şey oluyor. insan bünyesinin bu kadar hassas olduğuna inanmıyorum. yani bir dilim pasta kendisi 1 kilo değil ki vücutta 1 kilo fazlalık yapsın.. bişey var kaçırdığımız yada yanlış yaptığımız ama henüz çözemedim.. çözemeyeceğim de sanırım. o yüzdennnn ne yapıyoruz diyeti bırakmıyoruzzz..
şu an kaç oldun hadi söle bakalım :) bak bende söyleyeceğim söz

76.7

Ya benim uyku düzenim inanılmaz bozuldu.
Kızımı uyutamıyorum bir türlü kuduruyo resmen çocuk havalarda soğuk olunca dışarı çıkamıyo, enerjisini atamıyor.
Resmen evde dağcılık yapıyo..
Gece 1,5-2 den önce uyumuyor. Ee tabi bende.!!
2 de yatınca erkende kalkamıyosun, böylece ters dönüyor herşey

Sen ne kadar oldun?

şimdi bi excel de tüm üyelerimizin geçmişini hazırlıyorum. kendime kolaylık olsun diye.. 395. etapta 75kiloyla izne ayrılmışsın.. çok fazla fark yok bak.. en azından benimki kadar değil..ben diyetisyene başladım biliyorsun. ona başladığımdan beri 3 kilo aldım. kadın hala normal falan diyoda benim kafam basmadı.. bende 387. etapta 91,8 olarak ayrılmıştım şu an 94,8 olmuşum.. kasa kasa ingilterede aldığım kiloları vermeye çalışırken bu kadın yüzünden dahada beter oldum. 1 ay daha bakıcam oldu oldu, olmadı bırakıcam zaten..
senin kilon uykusuzluktan olabilir. uykusuzluk çok ödem yapıyor. bide leptin hormonunun çalışmaya başladığı saatte sen yeni uykuya dalıyorsun. kilo verememen çok normal sıkma canını.. inşallah vericez havalar düzelsin hepsi olacak

Merhaba arkadaslar bugun nobetciydim firsat bulamadim.64 kiloyum.yeni uyeyim.haftaya insallah 1 kilo zayıflamış olurum:))

tatlım senin başlangıç kilonu 60,1 olarak aldım( öyle bildirmişsin).. yani aslında sen bu hafta daha çok kilo vermişsin bravooo

Bende ayni durumdayim Canım cocuk gec yatıyor benim yatmam en erken 1'i buluyor bide gece uyanıyor defalarca. .kalkıp emziriyorum bölük pörçük uyuyorum ve kahvaltı cogu zamsn biraz gec bir saate kalıyor yani çocukla tam istediğin gibi olmuyor ama diyetimi hic bozmayıp o sekilde telafi etmeye çalışıyorum: )) sporu da o fırsat verdikçe yapıyorum: (napalim Canları sagolsun: )) yalnız değilsin sıkma canını: ))))

bugün menümü de yazarımm kaçarımmm :)

sabah
1.5 dilim tb ekmeği
1 salatalık
1 dilim peynir
2 zeytin

öğlen
salata ısmarlayacağım kendime
ton balıklı yada tavuklu olabilir.

ara
sütlü kahve

akşam
ıspanak yapacağım.
1 dilim tb ekmeği

yarın eşimin doğumgünü ona çookk güzel bir pasta yapıyorum. incecik bir dilim pasta yerim. yemem desem yalan olur.

Kaptanım afiyet olsun :) arada sırada diyete ara vermekte çok iyi oluyor. Vücut bi değişiklik istiyor. Tatlılar filan.
Ben bu hafta börekten yana kullandım hakkımı :) haftaya profiterol... Iple çekiyorum.

Herkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Yenşi üyeler sizde harika gidiyorsunuz bu arada tebrikler

Zeynepim uyku düzensizliği direk şişlinlik sebebi zaten. Hiç üzme kendini.
Kaptanım senin diyetisyen zaten 1 ay boyunca normal yeme düzenine alıştırmak istemişti sanırım. 3 kilo fark ondandır 1 ay sonra eksilecektir diye tahmin ediyorum.
bide hanımlar kışın vücut kendini korumaya alıyormuş yağları ısıtıyor diye vermek istemiyormyş. Yaza göre daha yavaş kilo veriliyor sanırım bu yüzden.

canım sen normal kilo bildirimini her cuma yapacaksın ama bu listeye 2 haftayı doldurduktan sonra gireceksin. bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)
Teşekkür ederim. Hep beraber verelim inşallah. 3 hafta sonra listeye gireceğimi biliyordum ama listede yeni üye diye yazmış olanları da görünce ben de yadım. Neyse artık, 2 hafta beklicez. İnşallah o zamana kadar kalan 2,5 kilomu da veririm de. Listeye hiç girmeden mezun olurm :)

tatlım senin başlangıç kilonu 60,1 olarak aldım( öyle bildirmişsin).. yani aslında sen bu hafta daha çok kilo vermişsin bravooo
Teşekkürler, 10 günde 60,1'den 57,2'ye düştüm.
Ama geçen Cuma ile bu Cuma'yı karşılaştırırsam, 58,5'tu 57,2 oldu.
Kilo veriyorum diye o gazla, spor mağazasından bir ip aldım, öğle arası işyerimin spor salonunda hoppidi zıppidi atlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…