- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.781
Olur akrepcim. Bademle meyve de yiyebilirsin 1 taneKızlaaaarrr ben bişey yaptım yorum yapın bana iyimi ettim kötümü bilemedim
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
Peynir domates biber maydanoz
1 yumurta
Ara yapmadım
Öğle Yemeği
1 kase sütlaç yemek niyetine
Şimdi biraz badem yesem
Akşam da öğlene yemediğim yemeği yiyip günü kapasam olurmu
bu arada nohut ve salata var
şimdi bi excel de tüm üyelerimizin geçmişini hazırlıyorum. kendime kolaylık olsun diye.. 395. etapta 75kiloyla izne ayrılmışsın.. çok fazla fark yok bak.. en azından benimki kadar değil..ben diyetisyene başladım biliyorsun. ona başladığımdan beri 3 kilo aldım. kadın hala normal falan diyoda benim kafam basmadı.. bende 387. etapta 91,8 olarak ayrılmıştım şu an 94,8 olmuşum.. kasa kasa ingilterede aldığım kiloları vermeye çalışırken bu kadın yüzünden dahada beter oldum. 1 ay daha bakıcam oldu oldu, olmadı bırakıcam zaten..
senin kilon uykusuzluktan olabilir. uykusuzluk çok ödem yapıyor. bide leptin hormonunun çalışmaya başladığı saatte sen yeni uykuya dalıyorsun. kilo verememen çok normal sıkma canını.. inşallah vericez havalar düzelsin hepsi olacak
Bende ayni durumdayim Canım cocuk gec yatıyor benim yatmam en erken 1'i buluyor bide gece uyanıyor defalarca. .kalkıp emziriyorum bölük pörçük uyuyorum ve kahvaltı cogu zamsn biraz gec bir saate kalıyor yani çocukla tam istediğin gibi olmuyor ama diyetimi hic bozmayıp o sekilde telafi etmeye çalışıyorum: )) sporu da o fırsat verdikçe yapıyorum: (napalim Canları sagolsun: )) yalnız değilsin sıkma canını: ))))
Herkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Yenşi üyeler sizde harika gidiyorsunuz bu arada tebrikler
Zeynepim uyku düzensizliği direk şişlinlik sebebi zaten. Hiç üzme kendini.
Kaptanım senin diyetisyen zaten 1 ay boyunca normal yeme düzenine alıştırmak istemişti sanırım. 3 kilo fark ondandır 1 ay sonra eksilecektir diye tahmin ediyorum.
bide hanımlar kışın vücut kendini korumaya alıyormuş yağları ısıtıyor diye vermek istemiyormyş. Yaza göre daha yavaş kilo veriliyor sanırım bu yüzden.
Olur akrepcim. Bademle meyve de yiyebilirsin 1 tane
yok hayır. benim günde 3 dilim ekmek hakkım var. pilav makarna yemiyorum. tatlı çok canım istemediği müddetçe tüketmiyorum. 4 lt yakın su tüketiyorum 2 mil leslie yapıyorum vs. bazen bende abartıyorum tabii herşeyiiiÖzel bişey yapmadn yani dikkat etmek dışında
Gunduz ye bence.. En azindan gun icinde eritirsin gider.. Sabaha kadar sabret :) ve tek bir parca ye :)Arkadaşlar %70 kakao olan bitter çikolata var 1 haftadır duruyo evde yiyemiyorum 1 karesini yesem kötü mü smdi sizce
Tamam olur teşekkür ederimGunduz ye bence.. En azindan gun icinde eritirsin gider.. Sabaha kadar sabret :) ve tek bir parca ye :)
Sezencim aslında tartı fotosunu bi arkadaşımada göndermiştim sabah. Onla da kendi aramızda watsaptan motive ediyoruz diyet+spor konusunda akşam farkettim aslında 52,5 gösteriyo foto dijital tartı olmayınca soradan fark ettim :)Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.
Nurgül bacım sen.bu hafta fazla spor yaptıgın için verememiş olabilirsin. Yaglar kasa dönüşüyor ya önce sonra kasların çogalınca yag yakmaya bbaşlıyorsun bacım.
Kaptan seninde kilo alman normal bence. Vücut alışkın.degil de ondan.
Valla bana gelince bu kadar kaçamaga göre.kilo vermem beni de şaşırttı. Ama kilo vermemim tek sebebi emziriyor olmam. Bu hafta biraz sıkı tutmam gerek. Bugün çünkü esimle.dışardaydık tüm gün dışarda yedik.
Evet cnm 12 haziran bitiş. Ancak genelde son hafta bizde ders olmaz toplantılar. Karne işleri ile uğraşılır. O törenlerin son haftaya kalacağını zannetmem ama yine de öğretmeni ile görüşmende fayda var tatlım. Bazı okullar bu işi oldukça ciddiye alır çünkü.Takımımızın.sevgili ögretmenleri okullar bu sene 12 haziranda mı kapanıyor. Biz bu sene tatile gidelim dedik te. Erken rezervasyonlar bitmeden. Kızım anaokuluna gidiyor. Sene sonu gösterileri falan oluyor da. Malum.sonraki hafta ramazan basliyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?