Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar söylemeyi unuttum, dün diyetisyene gittiğimde önümüzdeki 15 günlük diyette 1 öğünümü ödül olarak verdi, bir de bir tatlı hakkı verdi, ister sütlü ister şerbetli. Benim diyetisyen biraz gıcıktır, kaçamak olarak yediğim bir çatal pudinge bile kızar. Bu hafta kilo verdiğim görünce, aferin aldım ondan. Bir de ödül tatlıııı, olleeey!
Gerçi psikolojik olarak çok tutmuşum kendimi, hemen ilk günlerden ödüllerimi kullanamıyorum. Sona saklıyorum :) En güzel yemeği sona bırakır ya insan

Kızlaaaarrr ben bişey yaptım yorum yapın bana iyimi ettim kötümü bilemedim

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
Peynir domates biber maydanoz
1 yumurta

Ara yapmadım
Öğle Yemeği
1 kase sütlaç yemek niyetine

Şimdi biraz badem yesem
Akşam da öğlene yemediğim yemeği yiyip günü kapasam olurmu
bu arada nohut ve salata var

Olur akrepcim. Bademle meyve de yiyebilirsin 1 tane

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. İnşallah öyledir. Hepimiz biran önce stressizce verelim kilolarımızı

Evettt
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
Peynir domates biber maydanoz
1 yumurta

Öğle Yemeği
1 kase sütlaç

Ara
10 badem
1 fincan yeşil çay

Akşam yemeği

1 dilim kepek ekmek
1 tabak bol limonlu salata
1 kase yoğurt
Tarçınlı sıcak su içtim yanında

Yatmadan tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum böylece bugünde yeme işlemi biter

Sabah 07.30
Iki dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
Maydanoz tere
3 zeytin
1 Bardak yeşil çay

Ara 10.00
1 fincan sadece türk Kahvesi

Öğle 12.15
Bi kase çorba
1 kase yoğurt
Garnitürlü 1 parça rosto et

Aksam 16.30
Yarım kase çorba
Ot haslamasi bol limonlu
4 kaşık taze fasulye
Yarım kase yoğurt

Akşam 20.00
1 portakal 1 elma
1 Bardak yeşil çay

30 dk yürüyüş
100 mekik
100 sguat

Kızlar günlerdir yemediğim yemeği yedim. Acayip şiş hissediyorum kendimi :S aslına bakarsanız 1 porsiyon et sote 1 porsiyon salata ve 1 kase yoğurt yedim. :S midem bi fena oldu.

Arkadaşlar %70 kakao olan bitter çikolata var 1 haftadır duruyo evde yiyemiyorum 1 karesini yesem kötü mü smdi sizce

Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.
Nurgül bacım sen.bu hafta fazla spor yaptıgın için verememiş olabilirsin. Yaglar kasa dönüşüyor ya önce sonra kasların çogalınca yag yakmaya bbaşlıyorsun bacım.

Kaptan seninde kilo alman normal bence. Vücut alışkın.degil de ondan.

Valla bana gelince bu kadar kaçamaga göre.kilo vermem beni de şaşırttı. Ama kilo vermemim tek sebebi emziriyor olmam. Bu hafta biraz sıkı tutmam gerek. Bugün çünkü esimle.dışardaydık tüm gün dışarda yedik.

Takımımızın.sevgili ögretmenleri okullar bu sene 12 haziranda mı kapanıyor. Biz bu sene tatile gidelim dedik te. Erken rezervasyonlar bitmeden. Kızım anaokuluna gidiyor. Sene sonu gösterileri falan oluyor da. Malum.sonraki hafta ramazan basliyoru

Sezencim aslında tartı fotosunu bi arkadaşımada göndermiştim sabah. Onla da kendi aramızda watsaptan motive ediyoruz diyet+spor konusunda akşam farkettim aslında 52,5 gösteriyo foto dijital tartı olmayınca soradan fark ettim :)

Evet cnm 12 haziran bitiş. Ancak genelde son hafta bizde ders olmaz toplantılar. Karne işleri ile uğraşılır. O törenlerin son haftaya kalacağını zannetmem ama yine de öğretmeni ile görüşmende fayda var tatlım. Bazı okullar bu işi oldukça ciddiye alır çünkü.

Günaydın sabah
salçalı yumurta
1 dilim ekmek
öğle ve akşamı yedikten sonra yazarım. Çünkü hiç bir fikrim yok :)

Gunaydin :)))haftasonu olunca kahvalti 10a kaldi
1 haşlanmış yumurta
Domates,maydonoz
1 yemek kasigi lor
4 adet zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…