- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.821
Benim yaşadığım yerde kimsem yokTabiki konuşulabilir cnm, hayırdır canını sıkan bişi mi var?
Ne tarz bir spor yapıyorsun acaba. Bende göbek çookk gitmesi lazımmbu arada göbek erime modunda ya yoğurt küründen ya da yaptığım sporlar işe yaradı :)))
Tatlım, takım kaptanımızda yardımcılarıda izinde. O yüzden fırsat buldukça girebiliyorlar. İzinden dönünce yada vakitleri el verdikçe yorum yapacaklardırNeden takım kaptanimiz ve kaptan yardimcilarmiz yazmıyor yorum yapmıyo hiç bize menulermize
günlük hergün 20 dk ayırıyorum göbeğe benim sıkıntılı bölge göbek... 10 dk netteki 8 dk karın egzersizi olanı kalan 10 dk mekik hareketleri yan mekik yarım mekik vs...Ne tarz bir spor yapıyorsun acaba. Bende göbek çookk gitmesi lazımm
Şahaneesporlarımıda tamamladım jilian+ ebru şallı iki beden :)
amaç gaza getirmek zaten canım birbirimizi :)))Şahanee
Heryerim ağrıyor ama acayip gaza geldim
Bilmiyodum izinde olduklarını benTatlım, takım kaptanımızda yardımcılarıda izinde. O yüzden fırsat buldukça girebiliyorlar. İzinden dönünce yada vakitleri el verdikçe yorum yapacaklardır
Ooo süperHava cok güzel bugün kar olmasına rağmen güneşli: )) ben de koydum çocuğu arabasına 2-3 saat yürüdük geldik: ))
Keşke bende yapabilsem dikiş yerlerin hala ağrıyor. Korkumdan mekik çekemiyorum. En on 10 tane çektim. Canım çok yandı. Ama yinede günde 10la başlayayım. Belki zamanls alışır vücudumda.günlük hergün 20 dk ayırıyorum göbeğe benim sıkıntılı bölge göbek... 10 dk netteki 8 dk karın egzersizi olanı kalan 10 dk mekik hareketleri yan mekik yarım mekik vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?