- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.161
Ay kaptanim hic fazla yok gibi duruyor cok şık ve fitsiniz masallahhhhhhkızlar buda 2 gun önce çektiğim bir fotoğraf nasılım. profilimede ekliyorum şimdiEki Görüntüle 1560615
Ben gelecegim netbu hafta kilo veremyenler haftaya buyuk eksilerle gelmezseniz siziiilıcammmm ona göre
Nasil tartiliyorsun sabahlari sen kuzum. Artidamisin anlamadimiftardan önce tartıldım dün sabahta 74,4 idim iftardan öncede 74,4 inşallah haftaya değişir bu rakamlar...Doğru yaptım mı bilmiyorum kaptanım ama parantezin içine kilom aynı yazdım......
Suyu artiramazmisin yelizimMenumu yazayim
Sahur
Domates salatalik peynir zeytin ekmek
Bir kase yogurtlu corba
Bol su
Bir tane soda
Iftar
Bir kase domates corbasi
Biraz sebzeli bulgur pilavi
Ayran
Spor
Yok
Su
Az
Ay cok simardim herhafta foto ekleyecemAy kaptanim hic fazla yok gibi duruyor cok şık ve fitsiniz masallahhhhhh
Sen sabah nasil tartildinki okadar farkettiBen gelecegim netyine ayni sey oldu tarti gunu sabit ciktim bu sabah bir kilo eksik çıktım
Fundam cikmu gezdin ondan susamissindir niyetli niyetli. Bende uyucam simdi uykum geldi yaaaHerkese merhabalar ancak yaza bildim disardaydik çarşı pazar işleri sonra da oglani uyuttum bende uyumusum son bi saat iftara ben biraz zorlanıyorum susuzluk tan elim ayağım kalkmiyor
Her zaman tartildigim gibi kaptanim thvaletetuvalete ciktim biraz dolandim ettim dünden bir kg eksik çıktım ..... tartı günleri bir şey oluyor banaNasil tartiliyorsun sabahlari sen kuzum. Artidamisin anlamadim
Suyu artiramazmisin yelizim
Ay cok simardim herhafta foto ekleyecem
Sen sabah nasil tartildinki okadar farketti
Fundam cikmu gezdin ondan susamissindir niyetli niyetli. Bende uyucam simdi uykum geldi yaaa
çok haklısın . ben de yarın ayran yapıcam malzemeleri nasıldıo yuzden akşamları bir uğraş bulmak lazım. eskiler ne guzel oya,örgu gibi bişilerle uğraşıyormuş biz yeni nesil tembeliz varsa yoksa boğaz ne kadar gunah ve haram aslında
ahahahah banummmm. demek koku alıyorsun hakkaten enteresan. akşam birlikteyken kaçırma ailenle oldumu
sarı kart silindi ruveydamm tebriklerr
direncinde kırıldı maşallah sana
çok kaçırdım pirinçli dolmaları be ruveydam
mutlaka git dr. ozaman kuzum ya baya olmuş. benim annemde burkmuştu bilirim 3-4 ay surundu kadın işallah daha fazla surmez. geçen sene benimde ayak tabanımda oldu yuruyemedim kendimi platese vermiştim. istersen egzersizle idare et bu dönem
vay yelizim vayyyy akşam bakacam o feraceli güzele
Ay evet ya regl olunca insanlarin icinde iftar sahur vs cok problem oluyor. Yesen bi turluuu yemesen baska turlu
Sen kipir kipir olunca yakarsin bence ama. Masallahin var cidden cok enerjiksin
Selamun aleykum
Gezgin yeliz geldi
Kizlarla ve esimle bugun eyup sultan a gittik cok guzel yerlerdi ilk defa gittim ve pisman olduk resmen esimle niye sanki daha once gelmemisiz diye neyse bidik buyuyunce bi kere daha gitmek nasip olur insallah
Bu arada kizlar caminin onunde roportaj yaptik cine5 le aksam.haberlere cikar heralde orada siyah ferace kot pantolon krem salli ve 3 cocuklu birini gorurseniz o benim
SİZDE BENİM GİBİ EKOLOJİK YAŞAMA ÖNEM VERİYORSANIZ
http://annembirmelek.com/etiket/dogal-deterjan
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
işte her daim el altına olması gereken harika kütüphanelik arşivlik sayfalarımdan bazılarını paylaştım sizinle meleklerim
ahahahah banummmm. demek koku alıyorsun hakkaten enteresan. akşam birlikteyken kaçırma ailenle oldumu
eti pufa bayılırım bunuda paylaşmazsam ölürüm
http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/Detail/678602/eti-puf-tarifi-ev-yapimi
denemek lazımama arada yani ayda 1 kez ve az ölçüde
Ilahi banum bende sabah cocuklarin dolabi ve mutfak dolabini doktum yarin kadin gelecek aradan ciksun dedim kan reva icinde kaldım alanya cik sicakladi nemde bastirdi valla hemen havuza daldim odalis :)))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiiii
Dün regl olup oruç tutamayınca fırsat o fırsat tekrar evi bir güzel baştan aşağı temizledim
Büyük kız maşallah dolabını felaket dağıtmıştı hadi onlarıda döküp bir güzel yerleştirdim
Öğleden sonra eşim iftarı arkadaşlarla sahilde yapacağız diyince tabi onada temizlik bitince hazırlık yaptım ve kendimizi sokağa döktük
Allahtan hava çok bunaltıcı değildi ve gittiğimiz yerdede oturacak yerde bulduk güzelinden
İftarıımızı yaptık ( tabi ben çaktırmadım oruçlu olmadığımı) sonrada oturup denize nazır çay keyfimizi yapıp en son sahurumuzuda yapıp 03:00de evimize geldik
Tabi acık havayıda yiyince hepimiz anında uyumuşuzbugünde Annemlerle kızkardeşim iftara gelecek diye sabah beri birşeyler yapıp durdum ( anam şurayıda düzelteyim ay çamaşırımıda hazır hava güzelken yıkayıp asayım derken yemeklere giriştim ve ancak işim bitti ) o zaradada eşim akşamlık güllaç yaptı Allahtan sevmediğim bir tatlıda yeme ihtimalim sıfır
Annemleri arayıp hadi gelin ne oturuyorsunuz evde dedim ama ikindiyi kılar geliriz diyince bende hemen kendimi buraya attım
Bir tek çorbam ve pilavım eksik onlarıda zaten 7den sonra yaparım ki tekrar ısıtma derdi olmasın
ARtık gece onlar gelince inşallah çok daha rahat olurum ( yorgunda olsam)
Sağ olasın canım şükür hasarsız atlattım diyebilirimtabi bol bol harekette ettim
Sadece yoğun ısrar üzerine 1 ufak tulumba yedim ( aslında pek sevmem ama eşimin arkadaşı ille yenge bak sıcak daha hadi hatır için bir tane ye diye tutturunca eşimde ye diye gözümün içine bakınca bende kırmadım )
Bende tüh izleyemedim diyecekken meğer eşini göstermişler ( onuda görsek tanımayız nasılsa)
Hemen sık kullanılanlara kayıt ediyorum ve Annemler gider gitmez inceliyorum ( Birazdan gelirler onlarda )
Kız hep diyorum ya cinsim ben diyeeşim hep diyor senin gibisi yoktur diye bende hemen işi yüzsüzlüğe vurup biliyorum eşsiz bir kadınım diyorum
Akşam erkeklere çaktırmamak için meçbur sahurda yaptım ama çok çok az yedim sabah beride sadece sıvı içtim
Dün iftardada çok az yedim sonrada arkadaşların iki oğluyla sonrada benim kızımla Batminton oynadım
Hepsinide yendim tabi Okul zamanı 2 sene Batmintona gittiğimi söyleyince baştan şaka yapıyorum sandılar ama yenilince doğruymuş dediler
Tabi baya bir yoruldum atla zıpla yaparken
Bunuda sevmem aslında ama en azından hazır almaktansa arada kızlara yaparım ( ki eşimde bayılır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?