Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhabalar ancak yaza bildim disardaydik çarşı pazar işleri sonra da oglani uyuttum bende uyumusum son bi saat iftara ben biraz zorlanıyorum susuzluk tan elim ayağım kalkmiyor

iftardan önce tartıldım dün sabahta 74,4 idim iftardan öncede 74,4 inşallah haftaya değişir bu rakamlar...Doğru yaptım mı bilmiyorum kaptanım ama parantezin içine kilom aynı yazdım......
Nasil tartiliyorsun sabahlari sen kuzum. Artidamisin anlamadim

Menumu yazayim

Sahur
Domates salatalik peynir zeytin ekmek
Bir kase yogurtlu corba
Bol su
Bir tane soda

Iftar
Bir kase domates corbasi
Biraz sebzeli bulgur pilavi
Ayran

Spor
Yok

Su
Az
Suyu artiramazmisin yelizim

Ay kaptanim hic fazla yok gibi duruyor cok şık ve fitsiniz masallahhhhhh
Ay cok simardim herhafta foto ekleyecem
Ben gelecegim net yine ayni sey oldu tarti gunu sabit ciktim bu sabah bir kilo eksik çıktım
Sen sabah nasil tartildinki okadar farketti
Herkese merhabalar ancak yaza bildim disardaydik çarşı pazar işleri sonra da oglani uyuttum bende uyumusum son bi saat iftara ben biraz zorlanıyorum susuzluk tan elim ayağım kalkmiyor
Fundam cikmu gezdin ondan susamissindir niyetli niyetli. Bende uyucam simdi uykum geldi yaaa

Sporada inmedim usendim komsum gene dese bisiklete binsek baska bisi yapasim yok uyyasim var. Burda 8.30 da iftar esime sofra hazırlayım kactim ben

Her zaman tartildigim gibi kaptanim thvaletetuvalete ciktim biraz dolandim ettim dünden bir kg eksik çıktım ..... tartı günleri bir şey oluyor bana

RengarenkNesli, post: 41460959, member: 565913"]Nasil tartiliyorsun sabahlari sen kuzum. Artidamisin anlamadim

Suyu artiramazmisin yelizim

Ay cok simardim herhafta foto ekleyecem

Sen sabah nasil tartildinki okadar farketti

Fundam cikmu gezdin ondan susamissindir niyetli niyetli. Bende uyucam simdi uykum geldi yaaa[/QUOTE]
Kaptanim Yooo kilo almadım aynı bugunde iftara yakınzamanda tartırıyor bu arada nette problem var pazartesi yetkililer gelecek suan eşimin telden giriyorum zor yaziyorum

iftar menüm

firinda sebzeli tavuk
3 kasik bulgur pilavi
cacik
salata

kaptanim bugun aklima etipuffu dusurdun :))) ogleden sonra okudum ayyy ne canim cektim ekmek almaya ciktik etipufff aldim 2 tane yedim valla..disari ciktigimizda 45 dakika yuruduk..

2lt su icerim birde yesil cay icerim...

çok haklısın . ben de yarın ayran yapıcam malzemeleri nasıldı

Gunaydin kizlar
Dun cok yogun ve guzel bir gundu benim icin eyup sultandan geldikten sonra gorumceme iftara gittik kizlarini da cagirmisti cok eglenceliydi esimin hem ise baslamasini ustiyorum hem istemiyorum herzaman bu firsati bulamiyoruz cunku

Dunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir zeytin ekmek

Ogle
2 kasik zeytinyagli patlican
Biraz makarna

Aksam
1 kase merceimek corbasi
Biraz tavuklu patates
Salata
2 cig kofte

Spor
2 saat yuruyus

Su
1 litre

merhaba kizlar
bugun dip kose ev temizledim hazir esim kiza bakarken...cok yoruldum oruçluyken daha zor oldu neyse bir hafta kullanirim hafta ici yuzeysel siler toz alirim....

aksam iftar menu ayni dunden kaldi sanirim bizim bu yemekler oyle olacak diger gune sarkacak ...

firinda tavuk
bulgur pilavi
salata
cacik.

salata ve cacigimi iftara yakin hazirlarim....ayyy cok yoruldum biraz dinleneyim..

kizlar nette problemim var arzaya bildirdik yarin gelecekler ...esimin telinden giriyorum yarin gec gelebilirim...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiii

Dün regl olup oruç tutamayınca fırsat o fırsat tekrar evi bir güzel baştan aşağı temizledim
Büyük kız maşallah dolabını felaket dağıtmıştı hadi onlarıda döküp bir güzel yerleştirdim
Öğleden sonra eşim iftarı arkadaşlarla sahilde yapacağız diyince tabi onada temizlik bitince hazırlık yaptım ve kendimizi sokağa döktük

Allahtan hava çok bunaltıcı değildi ve gittiğimiz yerdede oturacak yerde bulduk güzelinden
İftarıımızı yaptık ( tabi ben çaktırmadım oruçlu olmadığımı ) sonrada oturup denize nazır çay keyfimizi yapıp en son sahurumuzuda yapıp 03:00de evimize geldik
Tabi acık havayıda yiyince hepimiz anında uyumuşuz bugünde Annemlerle kızkardeşim iftara gelecek diye sabah beri birşeyler yapıp durdum ( anam şurayıda düzelteyim ay çamaşırımıda hazır hava güzelken yıkayıp asayım derken yemeklere giriştim ve ancak işim bitti ) o zaradada eşim akşamlık güllaç yaptı Allahtan sevmediğim bir tatlıda yeme ihtimalim sıfır

Annemleri arayıp hadi gelin ne oturuyorsunuz evde dedim ama ikindiyi kılar geliriz diyince bende hemen kendimi buraya attım
Bir tek çorbam ve pilavım eksik onlarıda zaten 7den sonra yaparım ki tekrar ısıtma derdi olmasın

ARtık gece onlar gelince inşallah çok daha rahat olurum ( yorgunda olsam )

Ay evet ya regl olunca insanlarin icinde iftar sahur vs cok problem oluyor. Yesen bi turluuu yemesen baska turlu
Sen kipir kipir olunca yakarsin bence ama. Masallahin var cidden cok enerjiksin

Sağ olasın canım şükür hasarsız atlattım diyebilirim tabi bol bol harekette ettim
Sadece yoğun ısrar üzerine 1 ufak tulumba yedim ( aslında pek sevmem ama eşimin arkadaşı ille yenge bak sıcak daha hadi hatır için bir tane ye diye tutturunca eşimde ye diye gözümün içine bakınca bende kırmadım )

Bende tüh izleyemedim diyecekken meğer eşini göstermişler ( onuda görsek tanımayız nasılsa )

Hemen sık kullanılanlara kayıt ediyorum ve Annemler gider gitmez inceliyorum ( Birazdan gelirler onlarda )

ahahahah banummmm. demek koku alıyorsun hakkaten enteresan. akşam birlikteyken kaçırma ailenle oldumu

Kız hep diyorum ya cinsim ben diye eşim hep diyor senin gibisi yoktur diye bende hemen işi yüzsüzlüğe vurup biliyorum eşsiz bir kadınım diyorum

Akşam erkeklere çaktırmamak için meçbur sahurda yaptım ama çok çok az yedim sabah beride sadece sıvı içtim
Dün iftardada çok az yedim sonrada arkadaşların iki oğluyla sonrada benim kızımla Batminton oynadım
Hepsinide yendim tabi Okul zamanı 2 sene Batmintona gittiğimi söyleyince baştan şaka yapıyorum sandılar ama yenilince doğruymuş dediler
Tabi baya bir yoruldum atla zıpla yaparken

eti pufa bayılırım bunuda paylaşmazsam ölürüm
http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/Detail/678602/eti-puf-tarifi-ev-yapimi
denemek lazım ama arada yani ayda 1 kez ve az ölçüde

Bunuda sevmem aslında ama en azından hazır almaktansa arada kızlara yaparım ( ki eşimde bayılır )

Kizlar selam malum pazar ugrayamadim. Esim le kizimda dun niytlendi oruclular. Bizde alimle havuza indik bugun bide alisverise ciktik simdi gekim eve az spora indim jaytarmayim dedim. Gecenki denizlevr3ginden akdim iftra balik yapicam . Cokta degil 30dk anca yururum cikip baliklai firina veririm dus filan anca sofra kurarim.

Ilahi banum bende sabah cocuklarin dolabi ve mutfak dolabini doktum yarin kadin gelecek aradan ciksun dedim kan reva icinde kaldım alanya cik sicakladi nemde bastirdi valla hemen havuza daldim odalis :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…