- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.401
tekrar nice yıllarınız olsun banumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
2 gün aradan sonra kaçak Oynakbaşı döndüüüü
Bu haftasonu düşündüğümden çok daha yoğun geçti
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtikdaha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde
Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir)
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahatAkşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik Ne romantik değilmi
Güzelce yemeğimizi yedik bol bol sohbet edip gülüşerek
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyorbizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim ama fazla kaçırmadım )
Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittiktabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik
İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdimSabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum
Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamışonları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmayayinede bozmam tabi düzenimi
Kaptan ben ruveyda yapicak diye hic bakmadim ama hazirlamaya calisayim bidik uyurken
5 günde 5 kilo diyeti yapıyordum da o yüzden canım :) bugün bitti şükür 2.8 kilo ile kapattım şimdi ayça kaya diyeti yapıyorumSanırım sende bıraz daha saglıklı beslenmelısın, böyle tek tip beslenmeler sanki cok da saglıklı gelmıyo bana yınede sen bılırsın ama söylemek ıstedım canım:)
Kitabı yavaş yavaş okuyorum kaptanım :) metabolik sendromla ilgili çok araştırma yaptım. Pko var bende ama tam anlamıyla yokmuş aslında tek sorunum adet düzensizliği ve kilo doktor belki ilgili olabilir zararı olmaz diye şeker ilacı metafin kullandırdı ama bana bir etkisi olmadı genelde pko da faydalı oluyormuş sonra endokrine gittim o da haşimato olabileceğini yatkınlık olduğunu ama henüz başlamadığı için ilaç vermeyeceğini söyledi tiroitle ilgili bu da metabolik maalesefhadi gule gule git bitanem
karatay kitabını okudunmu fikrin ne kuzum çok merak ettim sen vesum_93_hk dan yorum bekliyorum. kitapta metabolik sendrom tum hastalık nedenlerini anlatıyor zaten. bu konulardan bilginiz olsun isterim hayat boyu lazım. ama illede karatay beslenin demiyorum sadece okumanızı önemle rica ediyorum bir faydası dokunur hayatınıza sihirli değnek olur diye
malesef metabolik sendrom hastalıkları çağın vebası ve her hastalığın başlangıcı. tek sebebide beslenme düzenensizlikleri yanlışları
hanginizde piko vardı kızlar? bununda sebebi bozulan şeker metabolizması olduğunu doktorunuz söyledimi? sanmıyorum sölediğini ama. metabolik sendromun sebeplerini bireysel olarak öğrenmek lazım o yuzden yiyeliyorum o çok değerli kitabı okuyun oldumu
kilo kaybın guzelde işallah devamı sağlıklı olacak sözmü5 günde 5 kilo diyeti yapıyordum da o yüzden canım :) bugün bitti şükür 2.8 kilo ile kapattım şimdi ayça kaya diyeti yapıyorum
Kitabı yavaş yavaş okuyorum kaptanım :) metabolik sendromla ilgili çok araştırma yaptım. Pko var bende ama tam anlamıyla yokmuş aslında tek sorunum adet düzensizliği ve kilo doktor belki ilgili olabilir zararı olmaz diye şeker ilacı metafin kullandırdı ama bana bir etkisi olmadı genelde pko da faydalı oluyormuş sonra endokrine gittim o da haşimato olabileceğini yatkınlık olduğunu ama henüz başlamadığı için ilaç vermeyeceğini söyledi tiroitle ilgili bu da metabolik maalesefşuan ilaç da kullanmıyorum yine adet olamıyorum kilodan diyorlar doktorlar ben de iyi bir kilo vereyim dedim 60 a düş dedi
tamam iremcim. cuma akşam menulerinden itibarenOlur yaparım
kilo kaybın guzelde işallah devamı sağlıklı olacak sözmü
kuzum kesinlikle en doğru kararı verdin ve bence en iyi yerdesin ilaçsız bu işi başarıcaz bak görürsün. yaşın çok genç erkenden bu hastalığın sebeplerini öğrenir ömur boyu dıkkat edersen hasta olmadan yaşarsın bitanem. bak yatkınlıkta varmış haşimatoya. yakalandıktan ve ilaca başladıktan sonra geri dönusu çok zor olur. aklım yettiğince bu hastalıkların tum sebeplerinin metabolik sendrom olduğunu çaresininde kesinlikle sağlıklı beslenme olduğunu biliyorum. umarım sanada aşılarız da ilçasız yaşamanına devam edersin. burada paylaştığım bilgileri oku mutlak hatta daha fazlasını yap araştır bitanem oldumu.
sloganımız bu zaten
biz SAĞLIKLI YAŞIYORUZ METABOLİZMAMIZI SEVİYORUZ" İLAÇSIZ SAĞLIKLI FİT BİR YAŞAM ulaşılmaz değil
ben hep derim duygusal açlık en kötsü hepimizin derdi. mutluluk, sevinç, boşluk, can sıkıntısı....... işte bunlardan ve yapacak bişimiz olmadığından aklımız hep yemekte. keşke annanem gibi dantel, kazak filan bişilerle uğraşsaydım da teknolojıden uzak durabilseydim derim hep
oy karın ağrısı çok fenadır bitanem
YERİ GELDİ MADEM HEMEN SU KONUSUNA DEĞİNELİM
Yemekten bir saât sonra su içmelidir.
Yiyecekler mideye gittiği zamân, mide onu hemen ayrıştırırmış. Onlara göre asidini yayınlar. Parçalamaya başlar. Tam parçalarken su gelmesi, midenin çalışmasını sekteye uğratır VE ASİDİNİ BOZAR. BUDA SİNDİRİME ZARAR VERİR. Sıhhat açısı itibâriyle uygun değildir.
bol bol eğlenmişdir işallah.
hareket berekettir
ooo tatile kaçmış hemde buralra gelmişsin içde sölemiyorsun hadi iyi gezmeler
napacaz bu hastalığı yahuuu
bi an önce toparlan bitanem işallah
ayran ve yoğurt ayrıca şekersiz çay kahve ara öğünde sıkıntı olmaz bitanem. leptini bozmuyor çok fazla okey
2 kare makul olmuş bitanem
yeni çağ hastalığı bitanem. zaten endokrin uzmanına gitmeden de kimse akıl edip bakmıyor tahlilde ondan duymamışsındır. ama tüm hastalıkların anası diyebilirim. karatay kitabı okuyunca metabolizma neden bu duruma düşüyor çözersin zaten fikrin olur
artık bitsin şu 5 de 5 lütfennnnn.
hem patates hem makarna akşam için iyi bir seçim değil ama en azından 5kaşık
pazar menusu olmuş kuzum. bazlamalar eklerler uçmuş havada bu gun telafi et ama aç kalmadan oldumu
kızılcahamamı severim bende, ordaki termallere gitmiştik bi sefer doğasına bayılmıştım.
akşam dan yırtmışsın hadi bakalım dengeli
hasta hasta tatile gittin hayırlısıyla dön bakalım yine bişi yenmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?