Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tekrar nice yıllarınız olsun banum
dişçi ne dicek meak ettim banada yaz aynı durum bendede var konuşmuştuk. bana beklicez demişti ama.

Kaptan ben ruveyda yapicak diye hic bakmadim ama hazirlamaya calisayim bidik uyurken

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​
[/QUOTE]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​
[/QUOTE]

Sanırım sende bıraz daha saglıklı beslenmelısın, böyle tek tip beslenmeler sanki cok da saglıklı gelmıyo bana yınede sen bılırsın ama söylemek ıstedım canım:)
5 günde 5 kilo diyeti yapıyordum da o yüzden canım :) bugün bitti şükür 2.8 kilo ile kapattım şimdi ayça kaya diyeti yapıyorum

Kitabı yavaş yavaş okuyorum kaptanım :) metabolik sendromla ilgili çok araştırma yaptım. Pko var bende ama tam anlamıyla yokmuş aslında tek sorunum adet düzensizliği ve kilo doktor belki ilgili olabilir zararı olmaz diye şeker ilacı metafin kullandırdı ama bana bir etkisi olmadı genelde pko da faydalı oluyormuş sonra endokrine gittim o da haşimato olabileceğini yatkınlık olduğunu ama henüz başlamadığı için ilaç vermeyeceğini söyledi tiroitle ilgili bu da metabolik maalesef şuan ilaç da kullanmıyorum yine adet olamıyorum kilodan diyorlar doktorlar ben de iyi bir kilo vereyim dedim 60 a düş dedi

5 günde 5 kilo diyeti yapıyordum da o yüzden canım :) bugün bitti şükür 2.8 kilo ile kapattım şimdi ayça kaya diyeti yapıyorum
kilo kaybın guzelde işallah devamı sağlıklı olacak sözmü

kuzum kesinlikle en doğru kararı verdin ve bence en iyi yerdesin ilaçsız bu işi başarıcaz bak görürsün. yaşın çok genç erkenden bu hastalığın sebeplerini öğrenir ömur boyu dıkkat edersen hasta olmadan yaşarsın bitanem. bak yatkınlıkta varmış haşimatoya. yakalandıktan ve ilaca başladıktan sonra geri dönusu çok zor olur. aklım yettiğince bu hastalıkların tum sebeplerinin metabolik sendrom olduğunu çaresininde kesinlikle sağlıklı beslenme olduğunu biliyorum. umarım sanada aşılarız da ilçasız yaşamanına devam edersin. burada paylaştığım bilgileri oku mutlak hatta daha fazlasını yap araştır bitanem oldumu.
sloganımız bu zaten

biz SAĞLIKLI YAŞIYORUZ METABOLİZMAMIZI SEVİYORUZ" İLAÇSIZ SAĞLIKLI FİT BİR YAŞAM ulaşılmaz değil

Günün Olumlaması:Ruhumda biriktirdiğim tüm enerjileri sevgiyle bütünleştiriyor, başta kendim olmak üzere bütünün hayrına kullanmayı seçiyorum. Yaşamımda sağlık, mutluluk, huzur ve bol para var. Sevgiyle emek verdiğim her şeyin mükafatını alıyor, yaşam yolunda güvenle ilerliyorum.

Elimden geleni yapacağım tavsiyelerin için teşekkür ederim kaptanım :) karatay kitabı da bitmek üzere sağlıklı yaşamla herşey düzelecek inşallah inanıyorum :)

Evet kaptanım kızılcahamam çok güzeldir ya :) bakalım bugün dikkat edicem artık telafi için :)

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik zeytin peynir omlet 1 dilim tb ekmegi

Ogle
Bir muz
Bir kase yogurt
Havuc salatasi

Aksam
Bir kase corba
Zeytinyagli kabak
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Bugünkü menümü paylaşayım sanırım biraz abarttım
Sabah
Biberli yumurta, peynir, domates
Öğle
Bir tane gofret (canım çok istedi ama ceza olarak başka yemek yemedim)
Akşam
Bir kase makarna salatası
Ayrıca 1 buçuk saat yürüyüş , 2 litre su ve 4 bardak şekersiz çay

Ben de bugünki menumu yazayım

Sabah
saat 10da 2 dilim tambuğday ekmeği beyaz peynir yanında 6-7 tane kızarmış patates ve 1 biber valla annem yapmış ben de azcık yedim sonra yanında domates salatalık ve şekersiz 9lu çay içtim

Ara
saat 2 buçukta 2 küçük incir ve 2 dilim şeftali yedim

Öğlen
saat 5te 5kaşık fasulye yemeği ve 3 köfte yanında salata ve yoğurt
öğlen yemeği baya geç saate kaldığı için akşam yemeği yemeyim dedim zaten öğlen baya yediğim için köfte falan baya doyurdu

Akşam
saat 7 buçukta annem gelince yemek yerken azcık onun yemeğinden tırtıkladım 2 kaşık bulgur pilavı yedim yanında da salatalık yedim annem köy salatalığı almış valla çok güzel :) onun dışında başka bişey yemedim
şimdi de 1 bardak şekersiz yeşil çayımı içicem başka da birşey yok belki sonra da acıkırsam bi bardak süt içerim o kadar :)
spor yapamadım ben de ama birazdan mel b yapmayı düşünüyorum yeşil çayımı içtikten sonra su da 2 litre içtim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sporumu yaptıktan sonra duşumu alıp küçük kuzuyuda yıkadım sonrada dişcinin öğleden sonra çok yoğun olduğunu öğrenince anında sokağa attım kendimi
Küçük kuşumu muayene etti ve salanan dişlerin ( ki ben onları gitmeden çektim nasılsa çok sallanıyor diye ) altından çıkanlar baya yamuk geliyorlarmış ve büyük ihtimal kuşum 10 - 11 yaşlarına geldiğinde diş teli takmak zorunda kalacakmış Rabbim başka dert keder vermesin dedik ve pek canımızı sıkmadık açıkcası

Oradanda kızkardeşimi evinden alıp ( nasılsa kapısının önünden geçiyorum diye ) Anneme geçtik ve daha sonra eşimin Anannesine gidip çay faslı yaptık Dönüştede biraz parka uğrayınca ancak akşam yemeğine yakın eve gelebildim

Akşam yemeğimizide yedikten sonrada kendimi buraya attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…