- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.421
Menun dengeli kuzumBugunku menum
Sabah
Domates salatalik zeytin peynir omlet 1 dilim tb ekmegi
Ogle
Bir muz
Bir kase yogurt
Havuc salatasi
Aksam
Bir kase corba
Zeytinyagli kabak
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
Gofret = 100 mekik canimBugünkü menümü paylaşayım sanırım biraz abarttım
Sabah
Biberli yumurta, peynir, domates
Öğle
Bir tane gofret (canım çok istedi ama ceza olarak başka yemek yemedim)
Akşam
Bir kase makarna salatası
Ayrıca 1 buçuk saat yürüyüş , 2 litre su ve 4 bardak şekersiz çay
Spor yapilsin lutfennnn menun dengeliBen de bugünki menumu yazayım
Sabah
saat 10da 2 dilim tambuğday ekmeği beyaz peynir yanında 6-7 tane kızarmış patates ve 1 biber valla annem yapmış ben de azcık yedim sonra yanında domates salatalık ve şekersiz 9lu çay içtim
Ara
saat 2 buçukta 2 küçük incir ve 2 dilim şeftali yedim
Öğlen
saat 5te 5kaşık fasulye yemeği ve 3 köfte yanında salata ve yoğurt
öğlen yemeği baya geç saate kaldığı için akşam yemeği yemeyim dedim zaten öğlen baya yediğim için köfte falan baya doyurdu
Akşam
saat 7 buçukta annem gelince yemek yerken azcık onun yemeğinden tırtıkladım 2 kaşık bulgur pilavı yedim yanında da salatalık yedim annem köy salatalığı almış valla çok güzel :) onun dışında başka bişey yemedim
şimdi de 1 bardak şekersiz yeşil çayımı içicem başka da birşey yok belki sonra da acıkırsam bi bardak süt içerim o kadar :)
spor yapamadım ben de ama birazdan mel b yapmayı düşünüyorum yeşil çayımı içtikten sonra su da 2 litre içtim
Kv. Arasi menuyu cokermismi ne banum degilse karataya aslina onmussun guzel menun. 100 mekik vereyimmiHemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım sizlerle
Sabah; 07:30
2 yumurtalı melemen
1/2 Salatalık
5 adet siyah zeytin
ara; 09:00
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; 13:00
3 Yk kadar yeşil mercimek yemeği
2 Yk yoğurt
ara; 15:30 ( kvdeyken )
3 şekersiz çay
3 Yk kadar patates salatası
1 ufak kurabiye
1/2 dilim rulo pasta
Akşam; 19:30
1.5 kase yoğurt çorbası
Bol akdeniz yeşillikli marul salatası ( içinde salatalıkta vardı )
Valla buraya yazınca biraz fazla gibime geldi ama şükür şiş hissetmiyorum kendimiartık yatana kadar limonlu su içilecek ( son bir keyif kahvemde var kızım kalkıp yaparsa tabi )
Bu arada sabah keyif kahvemden sonrada 30 dakika kadar sporumu yaptım ve resmen iç çamaşırlarıma kadar su içinde kaldımÖlçülerimide aldım bakalım bir ay sonra ne göreceğim
Menüm
Sabah
2 kk süzme peynir
1 bardak tarçınlı süt
2 ceviz
1 salatalık
Ara
4 badem şekeri
16:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
18:30
5 kaşık et kavurma
1 büyük bardak ayran
22:00
Maraş dondurma 130 kalori
Kv. Arasi menuyu cokermismi ne banum degilse karataya aslina onmussun guzel menun. 100 mekik vereyimmi
Menun dengeli kuzum
Gofret = 100 mekik canim
Yarin menune caza sporu olarak yapip yazarmisin
Spor yapilsin lutfennnn menun dengeli
Ama kizartma patates olmamis sabah yemissin ceza vermiyorum
Kv. Arasi menuyu cokermismi ne banum degilse karataya aslina onmussun guzel menun. 100 mekik vereyimmi
oy kuzum seker ve dondurma ayni gun olmamissss 100 mekikte sana geldi. P.tesi den bozduk kizlar yarin menuleri super bekliyorum bak geliyor cantalarrr
Sağol kaptanım :) valla ben de şimdi sporumu yapıyorum biraz geçe kaldı da bugün erken kalkınca kendime gelemedim ya uyuşuk fare gibiyim vallaerkek arkadaşım teşvik etmese şimdi de yapamicaktım da sporu sağolsun hadi tembellik yapma dedi şimdi mel b yapıcam üstüne de bel hareketlerini yapıcam bi de masaj aletiyle yanlarıma masaj yapıcam onu sorucaktım masaj aleti faydalı olur mu sizce? böyle titreşimli falan hani işe yarar mı ki ne dersiniz? en azından sırtıma falan tutucam ağrılarım olunca ama yanlarıma da tutayım diyorum bacaklarıma falan işe yararsa?
Dondurmanın yarısından çoğunu bıraktım ama yinede bu cezaları yapcam ama istanbulda ankarada öyle bir ortam bulamıyorum bide reglim ya ağrım var ama pazartesinden itibaren cezalarımı yapcam :)Menun dengeli kuzum
Gofret = 100 mekik canim
Yarin menune caza sporu olarak yapip yazarmisin
Spor yapilsin lutfennnn menun dengeli
Ama kizartma patates olmamis sabah yemissin ceza vermiyorum
oy kuzum seker ve dondurma ayni gun olmamissss 100 mekikte sana geldi. P.tesi den bozduk kizlar yarin menuleri super bekliyorum bak geliyor cantalarrr
Aaaa iyi aklıma getirdin onuda çıkarayım ortayaben yatayım da herifim bacaklarımın arkasını titretsin Valla bir ara heves edip şu Butter Fly Aps midir nedir ondan aldım bir kaç gün kullanıp sonrada ay Okuldu, ay temizlikti derken çekmeye atmışım demin onuda çıkardım bari PC başındaykende onu kullanayım diye 30 dakikadır titreşime aldım kendimi belki öğlen geç saatte yediklerim erir ( akşamlıklar kesin erimiştir )
Dediğin masaj aletide bence en azından bacaklarda selülit varsa onu yok edip sıkılaştırabilirgöbişe bile olur en azından titreşimden belki yağ kesecikleri biraz dağılırda daha çabuk vucudu terk eder benimkini hatta bir ara geçen yaz BİM getirmiştide oradan alacağım diye kaç tane bim gezdim hatta ara ara kullanırım ama düzenli kullanılınca daha etkili olur sanırım Bakalım bundan sonra düzenli kullanmayı deneyeceğim belki faydası olur
Ya ben coook ozur diliyorum.
Mobilyalarin 35 40 gunden once gelmedigi aklimiza yeni gelince bizi bir kobilya telasidir aldi.
Kac gundur ayni mobilyaciya gidip model begenmeye calisiyoruz. Eve gelip internetten katalogdan bakiyoruz. Onu halletsek oteki sorun oluyor uymuyor vs. Onun disinda benim gelinlik provam annemin dugunde ne giyecegi ayakkabisi cantasi derken hic ugrayamadim. Ozur diliyorum tekrar telrar. Menu takibi yapacaktim sozde. Kendi menulerimi bile paylasamadim..
Biz su an istanbuldayiz. Babam ve erkek tarafi konyada. Oturcagimiz ev ankarada. Nisanlimin istanbula gelme durumu var. Boyle seylerle ugrasiyorum iste
Çok fena dağılmışsınız ya şehir şehir valla Allah kolaylık versin :)
Biz de annemin boyun ağrıları için almıştık zamanında bi süre kullandı sonra kaldırdık ortadan annem de burayı anlatınca işte böyle böyle dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime spor yapıyorum falan deyince baya mutlu oldu sonra aklına gelmiş çıkardı dedi yanlarına bacaklarına falan yaparsın diye :)
ayy geçen noldu hani şu suya limon sıkma muhabbeti olmuştu ya ben de salataya falan da limon sıkıp yedim ertesi gün ben normalde hep nar ekşisi dökerim limon sevmem anneme dedim salatalarıma limon sıkıyorum artık diye tam o anda açtı ağzını dedim suya da sıkıp içmemi söyliceksin di miaynen öyle dedi annem de çünkü sabahları kalkınca hep limon sıkıp içer böyle :) ben sana dedim dedim dinlemedin şimdi gruptaki ablalar söyleyince dinlersin tabi dedi hep öyle olur zaten annemiz söyler söyler dinlemeyiz başkası söyleyince dinleriz :)))
işe yarar en azından yağları parçalar diye biliyorum canım. zaten yaramasa spor merkezlerinde ayakta titreten bi alet var onu kullanmazlardı illa bi faydası vardır yapSağol kaptanım :) valla ben de şimdi sporumu yapıyorum biraz geçe kaldı da bugün erken kalkınca kendime gelemedim ya uyuşuk fare gibiyim vallaerkek arkadaşım teşvik etmese şimdi de yapamicaktım da sporu sağolsun hadi tembellik yapma dedi şimdi mel b yapıcam üstüne de bel hareketlerini yapıcam bi de masaj aletiyle yanlarıma masaj yapıcam onu sorucaktım masaj aleti faydalı olur mu sizce? böyle titreşimli falan hani işe yarar mı ki ne dersiniz? en azından sırtıma falan tutucam ağrılarım olunca ama yanlarıma da tutayım diyorum bacaklarıma falan işe yararsa?
Aaaa iyi aklıma getirdin onuda çıkarayım ortayaben yatayım da herifim bacaklarımın arkasını titretsin Valla bir ara heves edip şu Butter Fly Aps midir nedir ondan aldım bir kaç gün kullanıp sonrada ay Okuldu, ay temizlikti derken çekmeye atmışım demin onuda çıkardım bari PC başındaykende onu kullanayım diye 30 dakikadır titreşime aldım kendimi belki öğlen geç saatte yediklerim erir ( akşamlıklar kesin erimiştir )
Dediğin masaj aletide bence en azından bacaklarda selülit varsa onu yok edip sıkılaştırabilir göbişe bile olur en azından titreşimden belki yağ kesecikleri biraz dağılırda daha çabuk vucudu terk ederbenimkini hatta bir ara geçen yaz BİM getirmiştide oradan alacağım diye kaç tane bim gezdim hatta ara ara kullanırım ama düzenli kullanılınca daha etkili olur sanırım Bakalım bundan sonra düzenli kullanmayı deneyeceğim belki faydası olur
tamam cansucum anlaştık.Dondurmanın yarısından çoğunu bıraktım ama yinede bu cezaları yapcam ama istanbulda ankarada öyle bir ortam bulamıyorum bide reglim ya ağrım var ama pazartesinden itibaren cezalarımı yapcam :)
bitanem bizde tahmin ettik sen şimdi düğün telaşınla ilgilen düğüne yakında izne ayrılırsın düşünme halettik bizYa ben coook ozur diliyorum.
Mobilyalarin 35 40 gunden once gelmedigi aklimiza yeni gelince bizi bir kobilya telasidir aldi.
Kac gundur ayni mobilyaciya gidip model begenmeye calisiyoruz. Eve gelip internetten katalogdan bakiyoruz. Onu halletsek oteki sorun oluyor uymuyor vs. Onun disinda benim gelinlik provam annemin dugunde ne giyecegi ayakkabisi cantasi derken hic ugrayamadim. Ozur diliyorum tekrar telrar. Menu takibi yapacaktim sozde. Kendi menulerimi bile paylasamadim..
Biz su an istanbuldayiz. Babam ve erkek tarafi konyada. Oturcagimiz ev ankarada. Nisanlimin istanbula gelme durumu var. Boyle seylerle ugrasiyorum iste
o suya limon, maydonaz sapı mısır püskülü, kiraz sapı muhabbeti bizdede vardı annem içer ben söylenirdim, şimdi ondan beter oldumBiz de annemin boyun ağrıları için almıştık zamanında bi süre kullandı sonra kaldırdık ortadan annem de burayı anlatınca işte böyle böyle dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime spor yapıyorum falan deyince baya mutlu oldu sonra aklına gelmiş çıkardı dedi yanlarına bacaklarına falan yaparsın diye :)
ayy geçen noldu hani şu suya limon sıkma muhabbeti olmuştu ya ben de salataya falan da limon sıkıp yedim ertesi gün ben normalde hep nar ekşisi dökerim limon sevmem anneme dedim salatalarıma limon sıkıyorum artık diye tam o anda açtı ağzını dedim suya da sıkıp içmemi söyliceksin di mi aynen öyle dedi annem de çünkü sabahları kalkınca hep limon sıkıp içer böyle :) ben sana dedim dedim dinlemedin şimdi gruptaki ablalar söyleyince dinlersin tabi dedihep öyle olur zaten annemiz söyler söyler dinlemeyiz başkası söyleyince dinleriz :)))
Bu arada sporumu da yaptım kaptanımm :) 30 dk mel b 100er tane sağa sola kıvırma hareketi ve bel çevirme hareketi yaptım birazdan da masaj aletiyle titreşip uyucamherkese iyi geceleer :)
ah kuzum topik topik geziyorum doğrudurKaptanım ben on gundur antalyadayım , söylemiştim de unuttun sanırım otele bugun giriş yaptm teyzemde kalıyorduk. Tesekkur ederımm guzel dıleklerın ıcınRengarenkNesli
Masallah kaptanim bol bol spor yapmissin ne guzelevet dun akşam menumu yazamadım telden yazmak sıkıcı hemen rapor edeyimm
kardeşimin kızı henuz 15 aylık, ve tv,dizi bilmemne bilmediğinden henuz bozulmayan metabolizma saatı sayesinde erkenden yatıp sabah 6 da uyanıyor bızdıkım. gune onun, sokaktan gelen köpek sesine anne miyav baba miyav demesiyle bi annesinin suratına bi babasının suratına tokat atmasını izlemekle uyandımbugun sabahta eynen böle uyandım . hemen annesine dedimki hazırla bızdıkımı gezmeye götürücem. ablacım gitmez bensiz dedi, öylemiii dedim hemen döndüm eylülüm hadi seni adda götüreyim parka gidelim dememle boynuma atlaması annesinin şaşkın bakışları bir oldu . suyumu kefirimi içtim azda oyalandık saat 7 gelmek uzereyken çıktık bızdıkımla bebek arabasında çay kenarına gezdirip parka götürüp salladım. nasıl mutlu oldu anlatamam surekli konuştu bıcır bıcır
eve dönduk saat 8 di onu annesine teslim edip havuza girip biraz yuzdumm sonra kahvaltı edip işe geldim. bugunde aynen durum buydu bızdıkla gezmece sonra havuz. neyse menum
sabah kalkınca 2 bardak su ve 1 bardak kefir
saat 9,00 da kahvaltı: 2 haşlama yumurta, çiğ ceviz,zeytin peynir domates salatalık
saat 13,00 de türlü ve 4 kaşık pirinç pilav salata
saat 17,00 de ayran ve fındık
saat 19,00 da tarhana çorba+börülce yemei+3 köfte+y.mercimekli bulgur pilav+salata ayran
spor:
sabah 30dk yurume+5dk yuzme
akşamustu 15dk yurume+15dk yuzme
gece 11 de eşimle el ele çay kenarında 45dk yurume
y.çay+atkuyrukçayı+kahve+suyum yine 4lt geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?