Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay benim bidikta 15 aylik bicirik bicirik yerim onu ben
Aksam esim bidigi akdi dans ediyo kizlar da birbirleriyle dans ediyolae ben dw dedim en iyisi ben bi tane daha dogurim bosta kaldim

ilahi banummmm demek kocacın yapacak masajııı sonra ipin ucu kaçmasın

YOk yok ben kendimi garantiye alırım
Salonda TV izlerken ben halıya yayılıyorum zaten yoksa dediğin gibi ipin ucuda kaçabilir
Şimdi işlerime girişeyimde bitince sporumuda yapar sonra olmadı büyük kızada bir posta masaj yaptırırım kendime Akşama belki eşimin kuzeni yine bize gelecek o zaman kalır bari en azından bir kere masaj yaptırmış olurum

Masallah sana bende bidik var o yuzden bi turlu bi duzen otutturamiyorum spor adina

Sagolun kaptanim cooook tesekkur ederimm

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-n[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].h[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Masallah sana bende bidik var o yuzden bi turlu bi duzen otutturamiyorum spor adina

Valla bende dünden beri yine düzenli yapıyorum hatta turboya bağladım desem yeridir
Sağ olsun kuzularda her fırsatta baltalama derdinde
Büyük cadı 1 haftadır her sabah arkadaşıyla sabah sporuna parka gidiyordu tabi dün terli terli su içince şimdi yamuldu tutturdu yattığı yerden Anne benle ilgilenmiyecekmisin diye Len yatıyorsun ya hadi çorbada yaparım şimdi diyorum yok ufaklığın başından ayrılmıyormuşum onunda baş ucunda oturaymışmışım

Neyse size doyum olmaz ben şu bilgisayar başından kalkmazsam akşamı yaparım

Guunayyydiiiinnnn
Bugun aksam uzeri kiz kardasim ve annemlerle piknik yapicaz insallah gun icindw ugrayamazsam idare edin bidik uyuyunca menu listesini hazirlarim bide kirpik pogaca yapicam hadi bana kolay gelsin optum hepinizi
kolay gelsin yelizim.... o yaptıklarının tadına bakma bile

BAK BEN AKŞAM MİLLET TATLI YEDİ HELE TULUMBA BAYILIRIM, YANINA BİLE yaklaşmadım, sende yaklaşma

Ay benim bidikta 15 aylik bicirik bicirik yerim onu ben
Aksam esim bidigi akdi dans ediyo kizlar da birbirleriyle dans ediyolae ben dw dedim en iyisi ben bi tane daha dogurim bosta kaldim
gözün alıyorsa yap ben 3. yü yapamam valla almıyor gözüm

sorma banum benim öykü hala ayaklanamadı, bakıma muhtaç bebek gibi ilgi bekliyor kuzum, elimizden geldiğince ilgileniyoz ama abla işte kıskançlık kaçınılmaz alimi hala kıskanıyor :)

Dunku menumu yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates

Aksam 4te.
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Marul
Roka

Su: 2 litre
Spor: bol bol yuruyus

Haftasonu menulerimi hatrlamiyorum malesef.
rüveydam bu ara menuler besleyici değil, dikkat et düğünde güçsüz kalırsın bitanem. şu çiğ çerezleri aksatma menunde olsunlar ki enerji verip beslesin seni

Yok kaptan istesemde yapamam baglatyim ben kordonlari bi kazaya daha kurban gitmim diye

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-n[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].h[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

sorma banum benim öykü hala ayaklanamadı, bakıma muhtaç bebek gibi ilgi bekliyor kuzum, elimizden geldiğince ilgileniyoz ama abla işte kıskançlık kaçınılmaz alimi hala kıskanıyor :)

Koca kız oldu benimki hala ilgi bekliyor
Aslında istese her türlü yemeği bile yapar ama bugün koltuğa yattı geldiğinden beri ve inatla birşey yemedi ille bana tarhana çorbası yapsana diye neyse işe güçe ara verdim yaptımda şimdi içiyor hatun
Bende akşam olunca içerim artık özlemişim valla baya oldu yapmayalı mis gibi koktu

Aaa bayıldım buna hemen yarın sabah deniyorum bende
Yahu her sabah kahvaltıda değişik ne yesem diye düşünüyorum aynı şeyleri yemekte sıkıyor beni

Valla ayıptır söylemesi ben de koca kız oldum ama hala anneme sırnaşırım anne derim hiç ilgilenmiyosun benle bilmem ne hele hasta olunca ben de aynı böyle olurum anne çok hastayım anne benimle ilgilen bana yemek yap falan ayy valla hasta olasım geldi neyse bi iki güne regl olurum zaten o zaman derim anne karnım ağrıyo anne bana çay yap

Bugün hiç keyfim yok 5 günde verdigim 3 kilodan 1ini geri alarak başladım güne canım hiç Birşey yapmak istemiyor

Canım ya üzüldüm valla keşke kalıcı olsaydı ya ama demek ki eski düzene dönünce etkiliyo ama sen moralini bozma ya dikkat et yemene sporunu yap bak valla o şekilde verdiğinden çok daha sağlıklı ve kalıcı verirsin emin ol :) ben bugün tartıldım valla 85.5 çıktım yarım kilo gitmiş çok mutlu oldum ya bak spora ara vermiştim 2 gün kendimi kötü hissettim dün akşam sporumu yapınca valla mutlu huzurlu oldum ya tabi yorgun da oldum hemen sızdım gece sen de düzenli sporuna devam et kendince bişeyler yap eminim faydası olacaktır :) hem rakamda öyledir belki bi bakarsın yarın düşer gene sen bugün dikkat et yarın düzelir valla bak :)

Bu arada ben de tahlil sonuçlarımı aldım birazdan size göndericem resimlerini ama insulin direncine falan bakmamışlar ya sinir oldum ona ben doktora şey dedim dün ben diyetisyene gitmeye başladım dedim işte kolesterolümü falan istedi ben de tahlil yaptırmak istiyorum dedim o da her şeye bakalım dedi ama onlara falan bakmamış neyse artık haftaya bi devlet hastanesine de gidip tekrardan tahlil yaptırırım belki birazdan da resimleri atıcam buraya :)

Kız aslında bende öyleyimdir hala arada Anneme gidince kucağına yatar beni kedi gibi sevsene derim ama sırf muzurluğuna yaparım Benim büyük kız kardeşini birazda kıskandığından yapıyor
Bazen diyorum eğer bilerek kendini hasta edersen bakmam sana diye oda bu sefer spordan sonra buz gibi su içmiş ben görmeden dün o yüzden sorup durdu bu kez bakacakmısın diye hadi iş zahiyatı sayılır bu seferki tamam bakarım dedim nasıl gülüyor iyi bari diye

ben tek çocuğum valla benim kıskançlık yapacağım kimse de yok

Bugün hiç keyfim yok 5 günde verdigim 3 kilodan 1ini geri alarak başladım güne canım hiç Birşey yapmak istemiyor
hiç olurmu bitanem. hem hergun tartılma, böyle motivasyon bozukluğu yaşarsın.
bu yo yo diyetlerinin böle sonuçları normal kuzum. zaten burada olma sebebinde sağlıklı kalıcı kilo vermek değilmi hadi toparlan hemen sağlıklı beslenmeye başlıyoruz, kalıcı kilo verip fit kızlar oluyoruz

ilahi deniz, bekarlığın tadini çıkarın bakalım

çok guzel ama hergun değil sadece cuma tartılıyoruzzzokiş

emişnim gereksiz ne varsa bakmışlar gereklilere bakmamışlardır yolla bakalım

ben tek çocuğum valla benim kıskançlık yapacağım kimse de yok
bende ablayım hep kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…