- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.541
oy kuzum bu saate yatılırmı. metabolizma saatin çalışmıyormu seninMaşallah Erkencisin ya :) ben daha yeni kahvaltı yaptım
Oo canim 3 cocuk var bende hepside bana cekmis uyumayi zaman kaybi olarak gorup sabahin6 sinda kalkarlarMaşallah Erkencisin ya :) ben daha yeni kahvaltı yaptım
Burada da mi ölçüm yazıyoruz bilmiyordum ben :) yazmamız lazim mi
Selam kardeş takım nasılsınız yarın tartiniz bol eksii olsun
Kızlar karnım çok sis adetim 2 ay geçti yediklerim en fazla 1000 kalori olmasına rağmen 1 gr bile veremiyorumaçıkçası canım sıkılıyor ve hevesim kaçıyor 5 günde 5 kilo diyeti mi boyle yaptı şişlik mi etkili bilmiyorum ama bu hafta yarim kilo bile zor verdim sanırım sabah sinirim bozuldugu için spor falan yapmadım bugün yediklerimi yazayım
Sabah
Kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Yeşillik, domates
Öğle
2 köfte
Yeşillik
Domates suyu
1 armut
Aksam
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık taze fasulye
Zeytinyağlı salata
Yediklerim çok mu kızlar neden veremedim hic
Ailemle ilgili sorunlarım var annemle özelikle hiç anlaşamıyoruz eskiden beri böyle hep kavga hep rencide edici sözler yoruldum artıkkuzum sıkıntılarını paylaş istersen yardımcı olmaya çalışırız. hayat paylaşınca güzel
Ailemle ilgili sorunlarım var annemle özelikle hiç anlaşamıyoruz eskiden beri böyle hep kavga hep rencide edici sözler yoruldum artık
Adet döneminde değilim kiCanim bence adetten dolayi oyledir cunku mesela kendimden ornek veriyim ben adet donemindeyken mutlaka oldugum kilodan 1 kilo yuksek gozukuyorum ya ödem falan toplaniyo vucutta o da siskinlik yapiyo bence ondandir sakin bozma moralini bak gecicek bu gunler bu hafta veremesen haftaya verirsin sen yeter ki vazgecme kendine guven :) haftaya ben de adet olucam valla bakalim ben de boyle olacak miyim bence yediklerin de fazla degil yani bugunki menunden bahsediyorum onceki gunleri cok hatirlamiyorum su an ama bence fazla kacirdigin bisey yok yani mesela ben de adet doneminde degil ama sonrasinda ya da oncesinde acayip istahli oluyorum surekli canim tatli cikolata falan cekiyo ama simdilik bisey yok hadi hayırlısısen de oyle fazla tatlidir cikolatadir kacirmamissin bence sorun yok yani adet doneminde oldugun icin boyledir merak etme sen adetin bittiginde duzelir eminim ki
Canım Allah yardımcın olsun inşallah düzelir sorunlarınız Rabbim huzur versinAilemle ilgili sorunlarım var annemle özelikle hiç anlaşamıyoruz eskiden beri böyle hep kavga hep rencide edici sözler yoruldum artık
Canim benim cogumuza ayni sey oluyo hele ben bi veriyorum bi aliyorum ama yilmiyorum sen de yilma vu hafta 500 gram gider haftaya 1 kilo gider olur oyle seyler sislik yuzunden de olabilir tabi ama yilmak yokKızlar karnım çok sis adetim 2 ay geçti yediklerim en fazla 1000 kalori olmasına rağmen 1 gr bile veremiyorumaçıkçası canım sıkılıyor ve hevesim kaçıyor 5 günde 5 kilo diyeti mi boyle yaptı şişlik mi etkili bilmiyorum ama bu hafta yarim kilo bile zor verdim sanırım sabah sinirim bozuldugu için spor falan yapmadım bugün yediklerimi yazayım
Sabah
Kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Yeşillik, domates
Öğle
2 köfte
Yeşillik
Domates suyu
1 armut
Aksam
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık taze fasulye
Zeytinyağlı salata
Yediklerim çok mu kızlar neden veremedim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?