- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.561
Ailemle ilgili sorunlarım var annemle özelikle hiç anlaşamıyoruz eskiden beri böyle hep kavga hep rencide edici sözler yoruldum artık
Adet döneminde değilim kidüzensiz olduğu için ne zaman olur bilmiyorum da 50 günü geçti rahat... boyle.sis sis devam kilo falan veremeyeceğim galiba ... ooff
oh bakımlar yapılmış, hadi bildirime mutlu gelirsin umarmKızlar dün yine klasik güzel kahvaltılarımdan yaptım ama öğleden sonra çok takip edemesemde bişeyler yedim bildirim yapamıycam çünkü dediğim gibi ne yediğimi takip edemedim. Mazeretim ise tüm gün kuafördeydim sabahta saçımla uğraştım kınası kesimi fln annemde boyattı baya bi ordaydık saat 8 de bitti işimiz:) şimdi de güzellik merkezindeydik bugünde tırnaklarla uğraştık gerçi benim tırnaklar pek uzun değildi üstanbulda tekrar bi rütuş attırcam :) neyse akşam bildirimimi yaparım şansıma annanem poğaçalar elmalı kuarbiye keteli(yöresel bişey) fln yapmış ama tabiki oturup yemiycem belki birinin tasına bakarım off çok uzun oldu zamanınızı aldım kusura bakmayınhadi ben kaçtım :)
hoş geldin canım sizindeSelam kardeş takım nasılsınız yarın tartiniz bol eksii olsun
perşembe perşembe kötü denk gelmiş. keşke bu menu bugunun ödül menusu olsaymış. 45dk lesli cezanMenümü yazayım
Sabah normal standart kahvaltımı yaptım
Ara 1 sade kahve ,poaçadan 1 tane yedim ama bir tane si normal 1 poaçanjn yarısı kadar miniciklerdi :)
Öğlen bir kase kabak cacığı
Akşam 1 poaça , 1 tane de elmalı kurabiye
menun guzel dengeli. yelizim sabit bildirim yapmışsın. kuzum menulede guzeldi, acaba sende gıda intöleransımı var bir deneyelimmi bu hafta. bu hafta ekmek hiç yeme bakalım ne olacak hem maya intöleransın varsa anlarız olurmu?Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 dilim tb ekmegi
Ogle
2 havuc yarim sogan biraz tavuk biraz corekotu ile salata yaptim
Aksam
Bulgur pilavi tavuk salata ayran
Spor
30 dk dans
Ceza sporu olarak 15 dk dans 100 mekik
Su
2.5 litre
menun guzel denizcim tebriklerBen de menumu yazayim
Sabah
Saat 10da 1 tavada yumurta beyaz peynir 2 dilim tam bugday ekmegi domates salatalik ve bir bardak sekersiz yesil cay
Öğlen
Saat 3 bucukta 2-3 kasik sehriye corbasi 5 kasik fasulye yemegi yaninda yogurt ve salata
Ara
Saat 6 bucukta 1 seftali yarim bardak süt
Aksam saat 8de 1 kase domates corbasi yaninda 3-4 kasik kucuk tavuk parcalari ve 4-5 kasik salata
Su 2 litre
Spor tum gun disardaydim saat 11den 3e kadar baya bi yürüdüm ama birazdan ekstradan sporumu da yapicam
Yarin da insallah baya bi eksili cikarimm :) insallah hepimiz oyle cikariz :)
menun çok güzel.Kızlar karnım çok sis adetim 2 ay geçti yediklerim en fazla 1000 kalori olmasına rağmen 1 gr bile veremiyorumaçıkçası canım sıkılıyor ve hevesim kaçıyor 5 günde 5 kilo diyeti mi boyle yaptı şişlik mi etkili bilmiyorum ama bu hafta yarim kilo bile zor verdim sanırım sabah sinirim bozuldugu için spor falan yapmadım bugün yediklerimi yazayım
Sabah
Kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Yeşillik, domates
Öğle
2 köfte
Yeşillik
Domates suyu
1 armut
Aksam
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık taze fasulye
Zeytinyağlı salata
Yediklerim çok mu kızlar neden veremedim hic
evet sürekli bahsediyordun bi ara ben bu sıkıntıların sürdüğünü bilmiyordum. peki canını sıkan her ne olursa olsun buraya gelip bizimle dertleşmek istemezmisin. az içine kapanık bir kızsız sanırım. seni açmak zor kerpetenle alıyoruz lafları.Ailemle ilgili sorunlarım var annemle özelikle hiç anlaşamıyoruz eskiden beri böyle hep kavga hep rencide edici sözler yoruldum artık
sümeyyecim ibrahim saracoğlunun soğan kurunu tarifindeki usulune göre uygulayan 1-2 arkadaş bu kürle adetini düzene sokmuş, hatta kistlerinden kurtulmuştu, hikayesini bulamadım sana ileticektim ama. bir oku araştır dene istersenAdet döneminde değilim kidüzensiz olduğu için ne zaman olur bilmiyorum da 50 günü geçti rahat... boyle.sis sis devam kilo falan veremeyeceğim galiba ... ooff
ben senin neden kilo veremediğini çözemedim vallahi yelizimCanim benim cogumuza ayni sey oluyo hele ben bi veriyorum bi aliyorum ama yilmiyorum sen de yilma vu hafta 500 gram gider haftaya 1 kilo gider olur oyle seyler sislik yuzunden de olabilir tabi ama yilmak yok
evet bitanem. yolun uzun ilk hedefine ulaşınca revize isticez merkezden :))))RengarenkNesli kaptanım bişey sorucam benim hedefim 75 ya şu an ona ulaştıktan sonra hedefimi daha da aşağılara çekebilirim di mi? benim asıl hedefim 57 çünkü size de söylemiştim ya şimdi yakın hedef olarak 75 sonradan 57ye kadar düşmek istiyorum 75 geldikten sonra da hedefimi 57ye çekebilirim yani di mi?
evet bitanem. yolun uzun ilk hedefine ulaşınca revize isticez merkezden :))))
bu haftada güzel gitmiş tebrikler denizim. haftaya sümeyyeyle beraber listeye giriyorsunuz. bu hafta liste için yarışacaksınız. işallah bireysel derece ile hızlı giriş yaparsınız hadi bakalımTmmdir sagol kaptanim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?